"Од сутра, кад ми дођемо на власт ..."

Pače ružno

Aktivan član
Poruka
1.362
Дакле многи обећавају да ће "од сутра кад дођу на власт" све да буде цакум пакум, да ће све да буде по закону, праведно, и да проблема неће бити ... Мени се чини да је управо проблем што они мисле да дођу на власт "мало кршећи закон" ! Такође ми се чини да онај ко на власт дође кршећи закон, наставиће то да ради и кад буде имао сву државну моћ ! Дакле, нема "од сутра", "од јуче" има да се поштује договорено у скуштини.

Значи сутра хоћу на власти оне
- који су јуче били исправни,
- данас на исправан начин смењују власт,

- сутра су власт

Јел много хоћу ? Можда и ви то хоћете, али сте мутави, не умете тако да размишљате. Радујте се - имате мене ! И сигурно нећу власт, доста ми је моја столичица и мотка за пецање. И да продужим дозволу ...

doci ce jos gori

ali nema veze

ovima je istekao rok, zgadili su se i bogu i narodu

vreme je sazrelo za promene

zaista teško zamislivo

verovatno neće biti mnogo bolji i uspešniji ali svakako neće imati ni vremena, ni resursa, ni sposobnosti da naprave ovakav autokratski sistem sa svim polugama moći koje danas drži samo jedan čovek.

Da ja vama kratko kazem, necu o sebi , nego kaze meni jedan pilot, mogu da ebem 10x, mogu svaku stjuardesu, mogu da padnem s nogu , da ne znam za sebe, ali ne smem da pijem, i mogu da mi vade krv kad god hoce i sta hoce, jer mi daju 300mil evra u ruke da vozim...

Dobro , koliko miliona evra vozi Vucic, a ne bi prosao test za psihijatrijsko zdravlje, a mnogo puta ni alko test...

Naravno ne sme ni da se drogira, a ne da psi laju i placu kad su u kordonu pored ministra vojske, aka ministra bezbednosti , aka ministra policije..

zaista teško zamislivo

verovatno neće biti mnogo bolji i uspešniji ali svakako neće imati ni vremena, ni resursa, ni sposobnosti da naprave ovakav autokratski sistem sa svim polugama moći koje danas drži samo jedan čovek.
misli da ce doci gori, a ako dodje bolji onda ces se radovati

a stalno dolaze gori, vrati film od broza pa ces shvatiti.

zaista teško zamislivo
Pre svega nece ih ni biti, tj. nece nigde doci. A da su ocajni, ocajni su. Dobro je sto necemo videti kako bi to izgledalo.

To je kao da kazes istekla mladost, stize jesen zivota. Vreme je za promene...
realno stanje

znas kako se kaze ispusena lula, vlast je ispusena lula, iskomptomitovana na svim planovima

meni je najzanimljivije sto pravi politicju stetu onima koji su je postavili misleci da materijalno odradjuje sta joj je i posao.

materijalno se da nadokanaditi,politicko malo teze a duhovno...e za to treba najmanje triput vise vremena od onoga koliko su duhovno shebavali sve sto stignu

Doći će isto zapadnjačka banda - ali umivena, neki novi Koštunica, koji će se praviti da ne zna šta rade lopovi i izdajnici koje će po naredjenju Gazda sa zapada morati da ubaci u svoju vlast.
U prevodu - 90% Vučićeve bagre koja nije previše eksponirana, biće i u novoj vlasti.
zato treba monarhija

pa ako i ona propadne neka nam je bog u pomoci

mada republiku nikad nismo i imali jer ovo je cirkus a ne republika

moze brate iz sumadije

mogu da novi komunisti zasednu i naprave goli otok za sve koji nisu podrzali njihovo setanje po prelazima na nivou kineskih ludaka.

uvek ima gore
Ne nema goreg od ovoga.U socijalizmu se znalo,mani se politike i ziveces ko car.Kod ovoga se mani politike,pa salje lopove po stanovima,koje ne smes da istaras,dok te ne opljacka,a ako se ne odupires,on kao cavka,za oci.

moze brate iz sumadije

mogu da novi komunisti zasednu i naprave goli otok za sve koji nisu podrzali njihovo setanje po prelazima na nivou kineskih ludaka.

uvek ima gore
Bolje i Goli otok - nego ludara i Doktor Smrt, koji ti daje injekciju spasa.
Pišem o sudbini koju je doživeo Milorad Nikolić iz Crvenke, posle piskaranja na društvenim mrežama o Vrhovniku.
Naravno, tebe zabole za njegovu sudbinu, razmišljaš i svojoj i o parama/poslu koje možeš izgubiti dolaskom nove vlasti.

Ne nema goreg od ovoga.U socijalizmu se znalo,mani se politike i ziveces ko car.Kod ovoga se mani politike,pa salje lopove po stanovima,koje ne smes da istaras,dok te ne opljacka,a ako se ne odupires,on kao cavka,za oci.
ae videcemo...zapamti da svako ko kaze da zna sta ce biti lupa.

ne mozes da znas.

niko ne moze.

kao sto niko nije mogoa da pretpostavi do kog stepena ce ovi da uniste srpsko nacionalno bice.

misli da ce doci gori, a ako dodje bolji onda ces se radovati

a stalno dolaze gori, vrati film od broza pa ces shvatiti.
Pa kako mislis da ce doci bolji kad je narod pokazao da nema snage ni volje da otera nekog koga boli uvo sta narod hoce, zaebava ga u mozak i trosi pare kako mi su digne...

Naravno da ce sledeci biti gori...narod je pokazao da se ne treba postovati , da je gori od gnjide..

Pa kako mislis da ce doci bolji kad je narod pokazao da nema snage ni volje da otera nekog koga boli uvo sta narod hoce, zaebava ga u mozak i trosi pare kako mi su digne...

Naravno da ce sledeci biti gori...narod je pokazao da se ne treba postovati , da je gori od gnjide..
ako kazem sta mislim zavrsio bi na golom otoku

narod je u svakoj prici kolateral

narod nema volju ima osecanje-kolektivno...sramote, besa, krivice, anarhije nekad... nas narod je miroljubiv i trpljiv, ovo niko ne bi trpeo...ni vucica a ni ove idiote sto blokiraju prelaze

Back