Od sledeće nedelje besplatne vize

cek al zar nije ovo sa besplatnim vizama gluapv politicki marketing. sta ti znaci tih 35 eura gore dole kad te cimaju kao debila i skota najgoreg pre nego ti izdaju vizu.

ja bi im platio i 100 eura samo da me ne cimaju ko debila za to parce papira.
Pa lako je tebi i 200€ da platis kad zaradjujes preko 1000€.A sta ce drugi?I nije 35€ nego 60€ pa jedna cetvoroclana porodica pa puta 4 pa ti vidi da li se iplati.

cek al zar nije ovo sa besplatnim vizama gluapv politicki marketing. sta ti znaci tih 35 eura gore dole kad te cimaju kao debila i skota najgoreg pre nego ti izdaju vizu.

'ajde da se sloćim da je glupavo, 35e apsolutno ništa ne znači.
Bela lista je već nešto drugo.
Hoćemo ići bez vize u evropu kad dodju tvoji?:mrgreen:

Ali zasto da placas tih 35 eura ako ne moras. Tih 35 eura znaci ako recimo ides do madjarske na neki koncert na 1 dan. Meni se bas ne daje 35 eura za jedan dan proveden u madjarskoj. I ako neki aranzman za koncert u madjarskoj sada kosta 105 eura, sada ce kostati 70 eura.

Pa lako je tebi i 200€ da platis kad zaradjujes preko 1000€.A sta ce drugi?I nije 35€ nego 60€ pa jedna cetvoroclana porodica pa puta 4 pa ti vidi da li se iplati.

ja recimo zivim nekih 250 km od ambasada EU . Znaci treba da sednem u auto da izgubim ceo jedan dan da potrosim 100E na put da bi predao dokumenta za vizu. Zatim treba tamo da istrpim maltretiranje jajara eunacistickih i onda da me drkaju kako mi je dokumentacija nepotpuna i da mi fali clanska karta videokluba zabac , i krstenica babine bratanice po majcinoj liniji pa da opet sednem da to nabavim i opet pravac beograd i isto cimanje i maltretiranje i na kraju ako sam srecnik pa mi odobre vizu opet mora da se cimam i putujem za bg da istu podignem.

i to ti je kao odmor?

pa nije ni cudo sto vecina srba nije bila tamo jer malo ko ima zivaca za taj mazohizam i maltretiranje.

zato ja idem samo tamo gde mi ne treba viza ili istu platim odmah na granici.

za tu tvoju EU me zabole ona stvar.

ja recimo zivim nekih 250 km od ambasada EU . Znaci treba da sednem u auto da izgubim ceo jedan dan da potrosim 100E na put da bi predao dokumenta za vizu. Zatim treba tamo da istrpim maltretiranje jajara eunacistickih i onda da me drkaju kako mi je dokumentacija nepotpuna i da mi fali clanska karta videokluba zabac , i krstenica babine bratanice po majcinoj liniji pa da opet sednem da to nabavim i opet pravac beograd i isto cimanje i maltretiranje i na kraju ako sam srecnik pa mi odobre vizu opet mora da se cimam i putujem za bg da istu podignem.

i to ti je kao odmor?

pa nije ni cudo sto vecina srba nije bila tamo jer malo ko ima zivaca za taj mazohizam i maltretiranje.

zato ja idem samo tamo gde mi ne treba viza ili istu platim odmah na granici.

za tu tvoju EU me zabole ona stvar.
Pa ako Srbija udje u EU imaces 6000€;).Zar to ne ide tebi u prilog?

Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić izjavio je da će od iduće sedmice vize za zemlje Evropske unije za sve građane biti besplatne. "To je prvi korak na putu bezviznog režima koji će biti uspostavljen do kraja godine", rekao je Jeremić sinoć gostujući na RTV Belami u Nišu. "Potpisivanjem Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju EU, ušli smo u jedan nepovratni kolosek, osim ako ga 11. maja ne budemo prekinuli", naveo je Jeremić...
http://stranke.net/index.php?option=com_content&task=view&id=556&Itemid=2

Hvala Bogu da se i to desilo

aha imacu isto ko sto imaju bugari i rumuni.

ti si mnogo naivan ili glup ako verujes u tako nesto.

A ti si mnogo glup ili naivan ako mislis da oni nemaju bolji standard nego mi!A tek ce vreme uciniti svoje.Uzmi primer Slovenije,Ceske,Slovacke pa onda pricaj dalje.Uostalom ja sam ti vec nekoliko puta zapusio usta na pdf Politika(kao recimo ono sa slovencima i mostovima) i opet ti kazem-Nemoj samnom o EU molim te-mogu samo da ti predajem(normalno naplacujem) ali za tebe ce prvi cas biti-GRATIS!

A ti si mnogo glup ili naivan ako mislis da oni nemaju bolji standard nego mi!A tek ce vreme uciniti svoje.Uzmi primer Slovenije,Ceske,Slovacke pa onda pricaj dalje.Uostalom ja sam ti vec nekoliko puta zapusio usta na pdf Politika(kao recimo ono sa slovencima i mostovima) i opet ti kazem-Nemoj samnom o EU molim te-mogu samo da ti predajem(normalno naplacujem) ali za tebe ce prvi cas biti-GRATIS!

Bugari nemaju bolji standard od nas. Bio sam prosle godine u Sofiji i mogu reci da je za nas srbe Sofija jeftin grad. Sa druge strane oni kukaju kako im je sve skupo. Bas sam pricao sa nekim bugarima tamo i sve sto sam pomenuo da je tamo jeftino oni su mi rekli da je to za njih skupo.

ti si zapusio usta samom samom sebi. EU je neprijatelj srbije jer je vecina zemalja te drzave priznala nezavisnost kosova i poslala agresorsku misiju na teritoriju nase zemlje. . oni su neprijatelji jer ne postuju nas suverenitet i integritet i okupiraju nam deo zemlje.

ti si zapusio usta samom samom sebi. EU je neprijatelj srbije jer je vecina zemalja te drzave priznala nezavisnost kosova i poslala agresorsku misiju na teritoriju nase zemlje. . oni su neprijatelji jer ne postuju nas suverenitet i integritet i okupiraju nam deo zemlje.

Ali je zato lepo kad te placaju 1000 evra mesecno :D bla, bla, bla suverenitet i integritet i okupacija, kosovo, agresori, bla, bla, bla, izdajnici i 1000 evra u dzep.

Kakav neprijatelj?Sta nekog svabu Hansija boli uvo za Srbiju?Daj molim te ovde u EU se o Srbiji nista ne prica niko nas ne spominje,mi kao da i ne postojimo!

Back