- Poruka
- 187.559
.To blokira zapad.nema ni Sputnjik aplikacije za amdroid?
A sam sajt na drzavnom mtsu Vucic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.To blokira zapad.nema ni Sputnjik aplikacije za amdroid?
Interesantno da CNN ne izveštava o islamskim teroristima sa američkim naoružanjem i računima u dolarima otkako krenuo Covid-19 iz Kine a zamalo i kuga iz Ukrajine... Amerikanci čisti ko dečja guza (hehe dečja guza hehe Bajden hehehe)Svetionik profesionalnog novinarstva.
ne radi
ne može ni preko Google ali ni preko mail.ru da se konektuješ na srpski server.To blokira zapad.
A sam sajt na drzavnom mtsu Vucic.
Ne radi ni meni, mada ga nisam nešto ni željan. Sad sam probao.radi bwe tihomire
iz koje zemlje se ti logujes ybt
....
Ne radi ni meni, mada ga nisam nešto ni željan. Sad sam probao.
Windows ne koristim 10 godina .sad skonto zasto mnogima ne radi
pa svi imate drljavi windows...sad probao na win masini-ne radi
na mekovima mi radi ko singerica![]()
Diktator Vučić je našu Srbiju pretvorio u svoju prćiju i rada sve što mu Ameri narede ...Nadam se da će Srbi to videti i dignuti se na noge lagane ... Vreme je da se takva bagra bije i otera što dalje od naše Srbije ....
Vučić je očigledno odabrao put Srbije ka NATO paktu. Naravno uz to ide i otklon od Rusije.
A radi li u Srbiji?U Srbiju ne radi.
ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧИТАОЦЕpreko vpn ne radi supernova ne radi, mts 4g radi...
Најзад!![]()
Lažeš Tihi!Od sinoc ne mogu da pristupim sajtu sputnjika na srpskom.
Blokiran je.
Kakva je kod vas situacija ?
A malopre od njih na telegramu dobit ovu vest:
Спутњик Србија се налази под ударом бруталне цензуре
Од синоћ сајт Sputnik Srbija (https://rs.sputniknews.com/) не виде кориници на већој територији Србије и Републике Српске.
Делите наш садржај како би што више људи видело истину коју покушавају да сакрију!
Ми не одустајемо - и даље говоримо оно што други прећуткују!
Хвала што сте уз нас и што не одустајете.
#дасевидиспутњик
Sta mislite da li je krajnja pokvarenost to sto Vucic kaze da je Srbija neutralna a blokira ruske medije u Srbiji? Neutralnost znaci da nisi ni na jednoj strani.....
Tema je autorska
Lažeš Tihi!
The system returned:Failed to establish a secure connection to 178.248.237.242
This proxy and the remote host failed to negotiate a mutually acceptable security settings for handling your request. It is possible that the remote host does not support secure connections, or the proxy is not satisfied with the host security credentials.(104) Connection reset by peer (TLS code: SQUID_ERR_SSL_HANDSHAKE)
Handshake with SSL server failed: [No Error]