Od privlacenja do sikaniranja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke vole da privuku muskarce i onda kad ih dobiju pocnu sa sikaniranjem

Koliko ste strucne u tome i zasto vas ovo pali ? :whistling:

To rade bolesni umovi. Kome sam privržena, uvek sam i uvek ću biti. Ko se poneo kao džukac, precrtam ga i više za mene ne postoji. Ljudi, koji ne umeju to da razluče..pribegavaju mentalnim igricama , poput šikaniranja, što je ravno detetu u prvom razredu, koje se duri, ako mu nešto nije po volji.

Uopšte nisam stručna u takvim i tim stvarima. Takva "struka" mi nije potrebna. Ali imate ljudi, koji diplomu iz te oblasti nemaju vazdan, ali kao da su doktori nauka u tome.

Pali samo udarene osobe mokrom čarapom. Skrajnute u glavu.

Normalne boli i čini ih tužnima.

:hvala:

To su nesigurne osobe, koje zele da im ide sve po njihovom, ili da zadrze decka ako ne milom onda silom. To mogu biti primeri tipa "Jos jednom li odes da se vidis sa drustvom a da mi se ne javis (da me pitas za dozvolu)" raskidam sa tobom, ili "sledeci put ako te pozove koleginica sa posla, raskidamo", ili "samo li mi ne odgovoris na poruku, raskid (prevaricu te, ima ko hoce da odgovori)" da ne pominjem druga verbalna ponizavanja. Jednostavno, unistis nekom samopouzdanje i onda ga drzis u (gvozedenoj) saci, a u toj gvozenoj saci, toj nasilnoj ljubavi nema srece.

Istina, ima i takvih muskaraca, ali postavlja se pitanje, ako nekog volis i postujes kao osobu, zasto mora da bude sve po tvom? Zasto nekog moras da vredjas, ponizavas, ucenjujes, lomis, ako ga (navodno) volis? Zar se ta druga strana nista ne pita? I ko jos zeli da zivi u totalitarnom rezimu sa nekim, a onda kada krene izbegavanje, kuliranje i sl, onda krenu price "ne volis me, mislis da sam lud/a, ti si kriv sto si sebican/a" a ne zapita se zasto taj neko izbegava tu osobu. Ironija je sto se ti ljudi plase da nekog ne izgube, pa onda tako "cvrsta ruka" i ludilo, ali upravo ta cvrsta ruka je ono sto odbija i tera ljude da beze glavom bez obzira.

Poslednja izmena:
..devojke privlache mushkarce i kada ne rade nishta povodom toga.. :)
..a oni se nadju uvredjeni kad dobiju direktan odgovor, pa to proglase shikaniranjem.. :)
..mozda bi ona burka bila od koristi za takve nesporazume..

Mozda one Sexy i Hot mogu da privuku bez reci :mrgreen: a ima i onih drugih koje ne mogu tako lako ;)

Kako god ...nije rec o o obijanju nego o tome da :

Kada devojka uspe da zavede nekog lika, ona se zasiti i nema vise ptrebu za njim i pocinje da ga sikanira :malav:

Dok je on bio u uverenju da joj se svidja stvarno :mrgreen:

koja burka ?

Devojke vole da privuku muskarce i onda kad ih dobiju pocnu sa sikaniranjem

Koliko ste strucne u tome i zasto vas ovo pali ? :whistling:

Tema ide pod ključ.

Razlozi:

1.) generalizacija,

2.) pdf Žene nije mesto da muški rod izliva sexualne frustracije i iživljava se na učesnicama zbog nemogućnosti da nađe devojku/ljubavnicu u rl-u; platite bre psihijatre ili gnjavite roditelje koji vas nisu naučili da cenite druga ljudska bića;

3.) kad sam gladna nisam sva svoja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back