od odusevljenja do razocarenja

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta je ono sto se desi izmedju ova dva, pa vas od ushicenosti dovede u stanje izduvanog balona u prisustvu iste osobe?

Ne drogiram se, nisam alkos, nisam u pubertetu, nisam u klimaksu, ne lelujam u oblacima i nisam sklona tako velikim oscilacijama...Ne znam zašto bih zbog bilo koga bila ushićena, a nakon nekog vremena kao izduvan balon, kako si napisala. Ako sam se nekada i razočarala, obično se to dešavalo step by step.

Ne drogiram se, nisam alkos, nisam u pubertetu, nisam u klimaksu, ne lelujam u oblacima i nisam sklona tako velikim oscilacijama...Ne znam zašto bih zbog bilo koga bila ushićena, a nakon nekog vremena kao izduvan balon, kako si napisala. Ako sam se nekada i razočarala, obično se to dešavalo step by step.

И то што кажеш. Нема више таквих скокова.

ja nisam nigde stavila vemensku odredicu - period moze da bude nedelju dana, a moze i 15 godina
ne udajes se za nekog koga ne mozes ocima da gledas, a razvodis se iz tog razloga, npr

sta je ono sto se desi izmedju ova dva, pa vas od ushicenosti dovede u stanje izduvanog balona u prisustvu iste osobe?

Ovakvo pitanje može da postavi samo žena i savršeno spada u ovaj podforum.:lol:

Muškarci su jednostavniji, u tinejdžerskim danima ih razočara ako devojke nema, :hahaha: U starijim ako nema seksa i ako ih odjebe, u još starijim ko u pesmi Bijelog Dugmeta - moji drugovi, odavno, kuće imaju samo moja kuća je bez krova, ako ima boga u paklu gorićeš... u još starijim ako jutarnja kafa nije tu brzo pripravljena da se popije uz novine.:rotf:

Poslednja izmena:
Ovakvo pitanje može da postavi samo žena i savršeno spada u ovaj podforum.:lol:

Muškarci su jednostavniji, u tinejdžerskim danima ih razočara ako devojke nema, :hahaha: U starijim ako nema seksa i ako ih odjebe, u još starijim ko u pesmi Bijelog Dugmeta - moji drugovi, odavno, kuće imaju samo moja kuća je bez krova, ako ima boga u paklu gorićeš... u još starijim ako jutarnja kafa nije tu brzo pripravljena da se popije uz novine.:rotf:

Hoćeš da kažeš da ste vi muškarci jednostavni organizmi i da su vaše potrebe nevidljive golim okom:lol:
Ne bih se složila sa tobom. Svaki muškarac traži veoma ozbiljnu logističku podršku prvo od mame pa sve redom...
Ponekad može da razočara ako premalo traži,
ponekad ako previše očekuje...
Ženska procena je nestabilna u tom smislu a lakoća kojom žena izlazi u susret zahtevima muškarca
skopčana je direktno sa njegovim redovnim i raznovrsnim seksualnim apetitima

Oduševljenje na prvu loptu obično ima veze sa idealizacijom, a razočarenje sa gubitkom ideala. U oba slučaja (kada je ta prva lopta u pitanju) je u pitanju loša početna procena onog kojim se oduševljamo/razočaravamo.

Naravno, ima i realnih (da ne kažem legitimnih) oduševljavanja nekim/nečim/sobom :D, kao i realnih razočarenja, jer čovek baš i nije mašina pa da racionalno i realno može pri proceni nekog/nečeg/sebe da pokrije sve aspekte.

ljudi bre, vi svi kao da ste u zlatnim krletkama
okruzeni, obezbedjeni, niko ne moze da vam pridje, ni u koga ne mozete da se razocarate
nikad vam se nije desilo da se prema nekim osobama koje su vas energetski uzdizale, ohladite jer se desilo nesto izmedju
kakvi ste ko kiborzi bre

Разочарава ме свако ко каже да ће се јавити па се не јави, ко зверски касни или стално има неке изговоре, ко ме слаже мислећи да сам дебил па нећу провалити итд итд...

Back