Od kuce do skole ili posla

Koliko vam vremena treba da dodjete od kuce do posla,skole ili fakulteta? Ja svaki dan putujem iz Golubinaca u Beograd autobusom na fakultet i u proseku mi treba po 2 sata i 15 minuta u jednom pravcu. Desilo se nekoliko puta da moj put traje cak 3 sata i 45 minuta. Kakva su vasa iskustva? z:)

Ne puno, peske oko 20 min, ali sva sreca postoji taxi pa ja stizem za 3-5 min....z:lol:

Do osnovne mi je trebalo 5 minuta hoda, do srednje oko 45 minuta tramvajem, kako kad. Do faksa minimum sat vremena tramvajem. A do posla isto oko 45 minuta gsb-om i 10-ak minuta peške. Periferija, šta da se radi, ali ima i život van centra svojih prednosti.

15 minuta busom pa 5 peške. Osim kad je gužva, onda do pola sata, al nikad više. Ne bunim se. Probala sam i peške, sat vremena. Ostalo na probanju. :lol: Najgore je bilo kad sam živela na drugom kraju grada pa morala na putu do fakulteta da idem Bulevarom... sve crveno do crvenog svetla.

E, ali ono što me zaista smara jeste odlazak iz Beograda kući i povratak, zato što put traje sedam gladnih godina (3 sata i 15 minuta :P) i zato što mi je skupo. Ne jednom sam pomislila kako bi bilo lepo da živim u nekoj od Pazova jer bih za sitne pare mogla da idem kući kad god poželim.

Back