crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Jok, nego se radi o razvitku i napretku od embriona do leša.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
doduse neke starije zene dobijaju lice muskarcaTakoe. Cak je obrnuto narocito kada je u pitanju kosa. Retki su muskarci posle cetrdesete sa lepom i bujnom kosom, narocito ovde u Vojvodini.
I telo muskarca posle tridesete, ako se ne bavi sportom, pocinje da lici na telo zene, a telo zene posle tridesete, cak iako se prilicno zapusti, ne pocinje da lici na telo muskarca.

Starenje je već reč o kojoj se može diskutovati. 

Jok, nego se radi o razvitku i napretku od embriona do leša.

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?
Hvala

Ц,ц,ц, полигамија је забрањена. Само ми навлачиш беду да пропаднем финансијски...
А како неко пропадне са 20? Једино ако га здравље зезне. Ако ставиш једну поред друге особу од 20 и особу од 40 година, неће бити грешке да се каже која је млађа.

doduse neke starije zene dobijaju lice muskarca
i onda kad bi ih covek obrijao,i da ih skines (babu i dedu) tacno nema sanse da pogodis koje je musko koje zensko![]()

Prihvatanje starenja tela pametna osoba nikada ne bi nazvala propadanjem u bukvalnom smislu. To je negiranje sebe kao jedinke koja se razvijala godinama kroz razna iskustva, osoba koja je sticala razlicita znanja, koja je evoluirala od napaljenog tinejdzera do zrele i samosvesne osobe.
Esam se negirala kao jedinka, a? 
Monica Bellucci ne propada : )))

Koji si ti namtjor i matori cinik, strašno.![]()
[
Матори дркош, али ни не тврдим да сам бољи![]()

Pa to ne tvrde ni neki od nas, ali se ne slažemo sa tim da baš "propadamo". Mene ta reč propast uvek asocira na državu, izbore, ekonomiju...a sad neko to meni da prišije, ma ajte molim vas
Evo recimo, lepše bi bilo reći da smo dostojanstveno ruinirani![]()

Може - девастиран.
Мени тај израз пропадање није страшан. Синоним за значајне физичке промене. Не знам што вам то толико боде очи...
Још увек нисам толико матор да су ми се другови или другарице из основне школе толико променили да се не препознајемо кад се сретнемо.
Мало више кг или већ она зрела господственост код мушкараца или префињеност зрелости код жена. Али, да одемо на плажу било би ту већ стомачина, млитавих бутина, седокосих, ћелавитиса. Па шта.... Зато знамо свашта и умемо што нисмо ни слутили. Ебига, не капирам трагедију пролазности.
Мени је та пролазност језива код оних којих више нема, а волео сам их, а за живота не и код самог себе не. Тај сам
На теми ове што скачу како су супер рибетине са 50, боље се сад осећају него икад, углавном су биле стармале са 12 година..види се по начину размишљања. Онај ко је млад у срцу таквим поређењима које оне праве се, реално, уопште не бави...
,
Може - девастиран.
Мени тај израз пропадање није страшан. Синоним за значајне физичке промене. Не знам што вам то толико боде очи...
Још увек нисам толико матор да су ми се другови или другарице из основне школе толико променили да се не препознајемо кад се сретнемо.
Мало више кг или већ она зрела господственост код мушкараца или префињеност зрелости код жена. Али, да одемо на плажу било би ту већ стомачина, млитавих бутина, седокосих, ћелавитиса. Па шта.... Зато знамо свашта и умемо што нисмо ни слутили. Ебига, не капирам трагедију пролазности.
Мени је та пролазност језива код оних којих више нема, а волео сам их, а за живота не и код самог себе не. Тај сам
На теми ове што скачу како су супер рибетине са 50, боље се сад осећају него икад, углавном су биле стармале са 12 година..види се по начину размишљања. Онај ко је млад у срцу таквим поређењима које оне праве се, реално, уопште не бави...
Може - девастиран.

To gde je ona je divna pozicija, strasna, vatrena, lepa, lepršava, bezbrižna... i takva i treba da bude. Ali, i moja je sve to, samo u manjoj meri za pojedine osobine, ne za sve, i na sasvim drugi način. A ti se načini ne daju uporediti!!!
Dakle, kako bi onda neka starija od mojih 33 to mogla? Ne, ne može se to , ne mogu se porediti mladica i trešnja koja radja stotine kila! 

Физички не можеш да се осећаш боље са 40 него са 20. Кад се каже старост, мислимо на физику - тело и искључиво тело. И као што горе рече неко, а рекли сте сигурно некад у животу за некога да је пропао - термин за неког ко изгледа далеко старије него што то стварно има година.da si stvari prokomentarisao na ovakav nacin od pocetka, tema se ne bi ni razvila do osme strane..
na nacin na koji sada pises, moj drug je propao u 33-oj za dva meseca..unistio ga je kancer za dva meseca..to je ono sto je u zivotu strasno.
a promena koja nastaje na telu svakoga od nas od rodjenja pa do kraja zivota - to nije propadanje..to je proces zivota..
zasto ti skaces na neciju konstataciju da se bolje oseca u 40-oj, 50-oj nego sto se osecao sa 20 ili 30?
to je tako prirodna reakcija..logicna..pogotovo kod zena..
one koje su u zivotu bile potpuno aktivne, na nacin koji odredjene zivotne faze podrazumevaju - do 40-e su postavile sve na svoje mesto..iskolovale se, udale, rodile decu,istoj toj deci posvetile dobar deo zivota dok ih nisu postavile na noge i skoro pa osamostalile i onda je dosao red na njih i njihov licni zivot..sad mnogo vise vremena mogu da posvete sebi nego u prethodnom periodu..
mnogo su zadovoljnije, ispunjenije i jos uvek pune snage da mogu zivot da zive punim plucima bez sake lekova na pocetku svakog dana kojom lece dijagnoze bolesti sakupljenih za tih 40-ak, 50-ak,60-ak godina..
u mom kraju svi znaju gospodju koja svaki dan prepesaci brzim hodom 20km u svojoj 70 i nekoj godini..
znamo da joj je takav ritam poslednjih desetak godina..
za nju mogu svaki drugi pridev da upotrebim, ali da je propala ne mogu nikako.
... onaj koji to ne vidi je papak!
i treba da se hrani u menzi do kraja papackog ziFota! 
![]()
Врат код жена као годови код храста
Колико год. има МБ? 50? Тако и изгледа
Матори дркош, али ни не тврдим да сам бољи![]()
da te covek lepo covecanski pita sta bre se:res???
od zene ocekujes da ovako izgleda s 50?ovako izgleda tvoja keva?ma daaaa
i sta ako joj se vide bore na vratu?sta s tim?
zena je prelepa i jeste da je napumpana hij.kiselinom ali je lepa i izgleda bolje nego tvoja devojka od 20
ako ovako treba da izgleda zena od 50
za koje godine je ovo adekvatan izgled?
Шта дивљаш ти? Ко ти је уопште рекао да се ругаш тим старицама или ако су ти фамилија да постављаш фотке?
Уопште НЕ ЗНАМ КОЛИКО година има МБ, питао сам. Не знам ништа о њој. Презгодна је али се виде године, гађао сам 50. Прелепа за СВОЈЕ године. Пола Београда је лепше од ње. Нећу да гуглам сигурно биографију поменуте.
У чему је проблем?