Od koje godine žene propadaju?

ako je prosek 80
od 40 vizuelni i funkcionalni sistem ide naniže

Kako si samo to uspela da izmeris tako precizno? Meni se cini da sam najlepsa i najzdravija bila kad sam bila beba, a od tada pa nadalje sve ruznija i ruznija, normalno. Ne znam zasto bi se nesto drasticno promenilo oko cetrdesete. Valjda je to poruznjavanje sa godinama nekakav kontinuum koji se ne moze drasticno ubrzati samim proslavljanjem odredjenih rodjendana oko 40-e godine.

Kad pocnu da ustaju pre 9.
goodmorning.gif

ja sluso pre neki dan konverzaciju
kaze jedna.... ma sta kazes, razveli se, pa to je bas bio sretan brak
onda pauza na zici nesh kao dzvanj dzvanj
pa opet...a muza uvatio muski klimas pa sa klinkom hahahaha
onda pauza pa opet nesh kao smrc smrc
pa opet... jadna ona bas mi je zao i sta ce sad?

sad ce da propadne

Sad sam shvatila: ja sam propala onog trenutka kada sam shvatila da su Pirs Brosnan i Tom Selek u stvari dobri frajeri.

Браааво!!!
Ово је жива истина!
Гледамо једном даавно неки филм са Грегори Пеком, кад наша мати каже:,,Овај човек је леп као Бог..'' а Хелен и ја вриштимо од смеха на мамин коментар.
Пре пар година, и нас две коментаришемо како је матори Грегорко био фаца, баш... И тачно, остариле смо!

И од 30 са онима 40
ВИДИ СЕ.

ако не видите ово да прочитате значи да је време да због година набавите наочаре са диоптријом +2

Pa i treba da se vidi ta razlika...Nenormalno bi bilo da se ne vidi...Starenje je prirodan proces...Svi koji su stari su nekad bili mladi,ali ne mora da znači da će svi mladi ostariti...Samo Holivud propagira kult mladosti po svaku cijenu...
Normalno je i da svi žele što duže ostati mladi,jer je to najljepše doba u životu čovjeka...ali ne treba sad sve maljem u čelo čim pređu trideset...:p
Ili kao što je naslov ove teme,nekako podrugljiv,kao da su žene (a i muškarci nisu pošteđeni starenja)krive što stare...

Jednom mi je jedan rekao da čovek posle 40-te nije kao pre... Ja pomislila da priča koješta, depresivac...:lol: Imala sam 33.... :) E, pa, kad sam prešla 42., mogla sam da radim tri dana i dve noći bez pauze kao i pre, ali: nije mi bila dovoljna jena noć sna da se odmorim i budem "kao nova", već dve...:)
Što se izgleda tiče, počeo je da se menja oko 46-47. godine.

Mislim da je to sve individualno i zavisi koliko od genetike (izgled) toliko i od stava prema životu i prema sebi.:)

Значи, кад крену у вртић..супер :lol:

Pa i treba da se vidi ta razlika...Nenormalno bi bilo da se ne vidi...Starenje je prirodan proces...Svi koji su stari su nekad bili mladi,ali ne mora da znači da će svi mladi ostariti...Samo Holivud propagira kult mladosti po svaku cijenu...
Normalno je i da svi žele što duže ostati mladi,jer je to najljepše doba u životu čovjeka...ali ne treba sad sve maljem u čelo čim pređu trideset...
Ili kao što je naslov ove teme,nekako podrugljiv,kao da su žene (a i muškarci nisu pošteđeni starenja)krive što stare...
Не, бре, виш да кажу да је старење индивидуалан процес.. Нормално је да немају баш сви огледалце као у бајци које им сваког дана говори да су најлепше на свету, у ствари алтер-его, мали Мр. Хајд :lol:

Sad sam shvatila: ja sam propala onog trenutka kada sam shvatila da su Pirs Brosnan i Tom Selek u stvari dobri frajeri.
Аумм, не, него ако са 40 кажеш да је Џастин Тимберлејк добар фрајер ;)

Poslednja izmena:
Значи, кад крену у вртић..супер :lol:

Не, бре, виш да кажу да је старење индивидуалан процес.. Нормално је да немају баш сви огледалце као у бајци које им сваког дана говори да су најлепше на свету, у ствари алтер-его, мали Мр. Хајд :lol:

Аумм, не, него ако са 40 кажеш да је Џастин Тимберлејк добар фрајер ;)

Не знам како старење повезујеш са огледалом.
И оне које су лепе и неговане, и оне које нису неговане, остаре, наравно. Ти стварно мислиш да силиконске сисе и усне и пеглање бора успоравају старење?
Индивидуални је процес када се шта манифестује. Али, да ли неким људима стварно треба да се објашњава да ће свако остарити? :dontunderstand:

А старење јесте мењање укуса, ставова, потреба..

Back