Od koje godine žene propadaju?

Па добро, ал ја ко мушко и нечији муж, имам дужност да, ако већ не умем сам да порправим машину, платим мајсотра ;)

I hrana može da se plati, nikakav problem, pa ni to nije onda neophodna veština.
Еботе, ко о чему, жене само о сексу, а после им мушкарвци сви исти...Слушај, свако пи+ке може да нађе где хоће, ал добру пилећу чорбу, мало сутра :lol:
Sve je to u redu, i nek' svako traži ono što mu najviše treba, mislim da bi to bilo najlogičnije. 'Nači, pravac cvećara, da se isprsiš za dobar buket, pa u zlataru, lep prsten da biraš, pa po kafanama na pileće čorbe, tamo gde je najbolja, klekneš pred kuvaricu i rešen problem.
Sve je lako kad čovek zna šta hoće ;)

Ako možete da mi kažete koje godine su najbolje za ženu odnosno posle koje sve teže podnosite što vam se godine lepe?
Neke su spremne na plastične zahvate uz kilometarske konsultacije sa alavim plastičnim hirurzima. Tako da kad zatežu ovo ili ono mene zanima kojoj godini života teže?

Hvala

najbrze propadaju one koje se nisu sexualno ostvarile a ogledalo ih opominje da vise nemaju cime uhvatiti ono sto su propustile ...kad se covek ostvari u svakom pogledu on starost ocekuje a prihvata je kad dodje vreme za to ...

I hrana može da se plati, nikakav problem, pa ni to nije onda neophodna veština.

Sve je to u redu, i nek' svako traži ono što mu najviše treba, mislim da bi to bilo najlogičnije. 'Nači, pravac cvećara, da se isprsiš za dobar buket, pa u zlataru, lep prsten da biraš, pa po kafanama na pileće čorbe, tamo gde je najbolja, klekneš pred kuvaricu i rešen problem.

Pa ima tu jos jedna prepreka,ne znamo da li ce ona da pristane :lol:

Па баш карикираш без разлога..да је усмена прича, сад бих те питао шта све умеш сама да направиш, савладаш, покажеш...Ебеш ти жену која не уме осигурач да промени јер јој муж није набавио аутоматске :lol:
Хаха, може она кафанска да се плати, која после 3 дана досади, па и за секс можеш да платиш зар не?
Не интересују ме професионалне куварице које не умеју саме да промене свећице на аутомобилу или им није фрка да скачу са банџија и нису ми по мери по осталим критеријумима..и поготову не оне жене у трипу да ће УВЕК бити младе ;)

Žene ostare preko noći....gledaš je svaki dan - devojka, a onda kao da joj se odjednom pojave bore i borice, lice koje dokazuje da je svašta već preturila, i dobrog i lošeg, telo koje nije više onako gipko i jedro...
Naravno, taj trenutak je individualan, nekome dođe u 30, nekome u 45, ali zapanjujuće je očigledan.
Muškarci stare postepeno, kod njih taj prelaz nije tako nagao.

u pravu si
to će uskoro da se vidi kod moje keve
pošto me je rano rodila uvek se računalo da imam maldu kevu
ono ja us rednjoj, ona 35 godina - wau al se drži
ja na faxu - ona 40 - u extra
sad kad ovo napisa - imam utisak kako će uskoro da se probudi kao baba
:lol:
nekako spalsne taj wau efekat u sekundi :(

Znači, pored kuvanja, mora da zna da menja osigurače i svećice u automobilu i da ne sme na bandži ili bar da se malo femka pred istim? :D
Dok ti sam ne znaš ni oko veš mašine (veliki beli aparat u kupatilu), al' to nema veze, to može da se plati? :D
Idi bre u pm :zcepanje:

Vidi, prijatelju, svi navedene veštine, uključujući i popravljanje veš mašine, su tako bedni, nezreli i prizemni kriterijumi za izbor bračnog partnera da i dobar sex zvuči visokoumno.
Mada, na kraju krajeva, očigledno imaš prilično dugačak spisak traženih osobina, biće ti lakše da izvršiš selekciju među profesionalnim kuvaricama.
Al' priča se i da one imaju spisak...:think:...ne znam kako ćeš to da rešiš.

smilie_girl_128.gif

ebg bolja sam sa jezikom nego sa kutlacom! :mrgreen:

komentar mi se otrg`o dok sam bila na prvoj strani..a ono..ode tema u pm..
opet u pravcu - zena cim napuni 25 omatori..jos kad rodi i savije prvu sarmu..srednje propadajuce..
ako uz to ne ume nesposobnom muskarcu sa kojim deli adresu da zameni svecice na autu kako bi isti ustedeo na automehanicaru - nesposobna baba..
usudi li se da izjavi da je za neke i te kakao privlacna..i jos ako su ti neki 10, 15 godina mladji - odmah je zrtva babojebca..

auuuuuuuuuuuuu:eek: kakve li su to majke vas rodile i kakve li ste to zene ozenili?

komentar mi se otrg`o dok sam bila na prvoj strani..a ono..ode tema u pm..
opet u pravcu - zena cim napuni 25 omatori..jos kad rodi i savije prvu sarmu..srednje propadajuce..
ako uz to ne ume nesposobnom muskarcu sa kojim deli adresu da zameni svecice na autu kako bi isti ustedeo na automehanicaru - nesposobna baba..
usudi li se da izjavi da je za neke i te kakao privlacna..i jos ako su ti neki 10, 15 godina mladji - odmah je zrtva babojebca..

auuuuuuuuuuuuu:eek: kakve li su to majke vas rodile i kakve li ste to zene ozenili?

Буахахах... ронитељице, је л то у женском роду грам. правилно? пост #60, други пасус :)
Преко 30, свако има свој ауто, или ако је заједнички нема шта ко ДРУГОМЕ да мења (конкрерно свећице), мада су то старији модели, нема тога сада :lol:
Ало, тето, ваљда су ти дечкићи -15, -20 старији од 18 или 16 ако их возиш у свом ауту?
Aу, да имам такву мајку или сестру...о жени да не причамо, то су баш лични избори.замакао бих се.Тешка та старост, бокте.

Poslednja izmena:
Znači, pored kuvanja, mora da zna da menja osigurače i svećice u automobilu i da ne sme na bandži ili bar da se malo femka pred istim? :D
Dok ti sam ne znaš ni oko veš mašine (veliki beli aparat u kupatilu), al' to nema veze, to može da se plati? :D
Idi bre u pm :zcepanje:

Vidi, prijatelju, svi navedene veštine, uključujući i popravljanje veš mašine, su tako bedni, nezreli i prizemni kriterijumi za izbor bračnog partnera da i dobar sex zvuči visokoumno.
Mada, na kraju krajeva, očigledno imaš prilično dugačak spisak traženih osobina, biće ti lakše da izvršiš selekciju među profesionalnim kuvaricama.
Al' priča se i da one imaju spisak...:think:...ne znam kako ćeš to da rešiš.

Чуј, не мора, не мора ништа, само да шири ноге..јер је то одраз младости, ако је пожељна бабојебцима, како то Дајв рече..
Питао сам само у чему је то жена боља што је старија јер је то рекла форумашица: што старија - то боља. Ни више ни мање.
И не знам шта те спречава да научиш да поправљаш бубањ, ако се већ ниси удала за мајстора или пристојно обезбеђеног мушкарца који није водоинсталатер? Била је тема на ЉС-у о наплаћивању водоинсталтерских услуга и како то жене раде :lol:

Back