od dva zla manje

divno....ne pojavljujem se na forumu, i kad dodjem ovde, imam i shta da vidim...i to sam se prvo zalepila za ovu temu.....
aaaa, ***** ti najbolje drugove...mada, kod mene nema blama i sramote, ja tju da se borim za ono shto zelim...jeste da sam napravila veilka srranja i da tje biti josh vetjih ako nastavim....ali, nastavitju...pa i nek se svet rushi, ***, ne biram ja u koga tju da se zaljubim....

@Daca
hotju detalje na pvt, slichna situacija ;)

PAzite ovo...
Moj bivsi i buduci decko se tukli zbog mene,....
A meni se tad svideo drug bivseg decka....
Mislim svideoooo,nisam mogla da skinem oci sa njega....
Ali sam,hvala bogu,iskulirala....
Totalno bi mi glupo bilo da budem s njim,cak i sada,iako je proslo vec vise od godinu dana...

letos je mene poceo da muva jedna decko, i stalno je igrao basket sa dvojicom svojih najboljih drugova... mnogo toga se desilo i ja sam onda upoznala te njegove drugove i ovaj prvi mi je postao najbolji drug, bukvalno smo nerazdvojni...a posle par meseci sam se i smuvala sa tim sto me muvao, a ovaj treci je ponekad izlazio sa nama i sad se odselio izz naseg kraja i bas ga retko vidjam...a kad ga vidim oci oce da mi ispadnu. on je predmet mog obozavanja...ja mog decka stvrano volim...al da vi vidite kako je ovaj sladak(samo sto ja naravno nikad ne bih pokusala nista kod njega), nije lep samo je preladak...i nekako je sva extra...poruzan decko ali ima nesto u sebi kao magnet je za ribe...ali retke su te koje kod njega imaju sanse...moraju extra da izgledaju, da budu i lepe i vrh gradjene(na svim mestima)...prema meni je uvek bio superi pre neoliko dana mi je taj moj naj drug rekao da ja imam opasne sanse kod tog... AAA ljudi vi niste svesni kako sam se ja tad osecala...ono WooW ja imam sanse kod njega... ali nista od toga ja sam devojka njegovog druga...
danas mi je drug rekao da tom liku kazem nesto, da mu prenesem. bukvalno nisam smela da mu pridjem, jedva sam skupila snage...
ali ja ne bih nista s njim jer imam decka kog obozavam...ali posteno imponuje kad znas da bi takav frajer hteo nesto sa tobom...
sad se proculo to, da sam mu slatka(svi to ignorisemo, kao to je glupost) pa mi bas skocila cena, sve mi guskice zavide...

shta da radim kad ne mogu skriti tajnu srca svog, lepotom me zanela zena prijatelja mog...

ti si zena mog najboljeg druga, zajedno smo mladost proveli, sada kunem i sebe i njega shto smo istu zenu voljeli...

ti si meni bila sve, on mi bjeshe kao brat, zashto sa njim ode ti, mene samog ostavi? prokleti da ste ti i on, najbolji jaran moj, shto mi tebe ukrade, noz u srce zabode

zashto, zashto, kume na nju baci oko, shto si svoga kuma ranio duboko? najbolji smo prijatelji bili, dok se nismo u nju zaljubili, prijateljstvo, a i kumstvo mi smo pogazili...

zbog chega sad tuga i bol na divnom, neznom licu tvom, umesto poljubaca svih koje sam hteo da ti dam, al' nemam prava sad na to jer bitjesh zena druga mog

o, jarane, jarane, jarani smo mi, ne daj, ne daj jednoj zeni da nas zavadi

miko, miko, druze moj, lakshe bi mi bilo, miko, da ne idesh njoj, prijatelji mi smo stari, a to ona zna, zbog toga te, miko, zove ona...

prokleta je zena ta shto razdvoji druga dva, jednom sretja, jednom tuga, nemam nikog, nemam druga...hajde, druze da pijemo, da se notjas veselimo, za trenutak da je barem mi zaboravimo...hajd' lagano digni chashu da zapjevam onu nashu, rane peku, rane bole, dva jarana istu zenu vole

ova ljubav prema tebi za mene je tuga, ti si bila djevojka mog druga

dva jarana glave lude jednu zenu zavoljela, a ona je kao ptica s drugim jatom odletjela...dva jarana ljubav nude, chija li tje sad da bude? ej, jarane...

moj jarane, ah, moj pobro, delili smo zlo i dobro, sada sve zbog jedne zene, zaboravljash, druze, mene...jeste lepa, ali zena jedna dva jarana nikad nije vredna...mi smo bili prijatelji, druzili se od malena, al' sada nam prijateljstvo pokvarila jedna zena...

(neke pesme sam vadila iz naftalina, iz '70 i neke....)

Back