Hm, ristob, ja shvatam tvoju bol ali obuzdaj se čoveče jer pod jedan, nisi me ukapirao jer si opet zaslepljen i oči su ti pune mržnje i od svog jeda i jada ne vidiš ono što bi trebao da vidiš. Nemoj meni da pričaš o narkomanima i o svemu tome. Potičem iz mesta gde je svojevremeno u jednoj osnovnoj školi bilo registrovano 28 narkomana... Elem, uopšte nemam sažaljenja za te 'jadne' mlade ljude sa 'zlatnim' venama... Dalje, ako već hoćeš, njihov problem potiče iz porodice...često ''sretne''...znaš, kad bi jedno od moje troje dece koliko ih za sada imam u budućnosti postalo narkoman, pa vidiš, ja bih se zapitao gde sam ja to pogrešio i nebih osudjivao druge jer je to moje ogledalo i očigledno sam nekada i negde JA pogrešio... Veoma mali broj tih ljudi se izleči i vrati normalnom životu jer ti ljudi nisu više ti ljudi koji su nekada bili i zato sam i napisao ono što sam napisao. Njihova psiha je oštećena, mozak razoren...pitaj doktore i naučnike kako ti kažeš... Dalje, od trojice mojih drugova sa kojima sam odrastao dvojica su narkomani...a u mom okruženju i samo iz moje generacije ne bih mogao ni da nabrojim koliko ih je umrlo od droge a mnogi su svojevremeno bili 'izlečeni'! A što se dilera tiče, ovako, ljudi rade svoj posao i mnogi od njih su i sami narkomani...ja ih ne osuđujem, ali bih mogao do sutra da ti pričam kako je to globalni problem iza kojeg u suštini stoji porodica, društvo, država... Uostalom, znaš onu narodnu...''Dok kučka ne mahne repom...''! I još nešto da dodam, mali je broj tih mladih ljudi koji su posegnuli za drogom a imali sretno detinjstvo, mali je broj onih koji su postali narkomani a bavili su se aktivno nekim sportom... Za kraj, smiri se i sledeći put nemoj biti površan kad pročitaš nešto a posebno kad ti ja nešto napišem jer iza mojih reči se uvek krije mnogo toga.