Od devojčurka do kučke

Nemaš muda da im priđeš i kažeš svoje mišljenje, sad ćeš ovde obelodaniti sigurno, ako dotična to želi to je njen život.
U današnje vreme odlučuje neko kako će da živi, zatucani ste ništa drugo.
Podsećate me na turke, cure se strogo karaju u bulju sam da bi se nevine udale, takvom činjenicom srećni oboje.

Klempo, ti si tezak dzukac. Obradjen si da budes ovca,i da toga nisi svestan.

Situacija se analizira, a ne maze na hleb i maloumno guta .
Sibicari placu za tobom.

Poslednja izmena:
U pravu si.Mada slabo to ide danas.Niko nece da se oznoji,a kamoli da uprlja ruke.Narocito ne sa zemljom.A u gradu je hrana skupa i zagađena.......

Косово је озрачено па се хефтају у множе ко блесави. Појешће нас живе за коју деценију. Ја сам лепо говорио другарима док нису емигрирали, колико синова и ћерки имаш толико си богат, а не колико је гађица је код тебе остављено.

Кад одртавиш и будеш пишао у гуску, они ће трести небо и земљу носећи твоје презиме, твоју заставу и наше заједничко сећање. Да смо Срби.

Poslednja izmena:
Косово је озрачено па се хефтају у множе ко блесави. Појешће ас живе за коју деценију. Ја сам лепо говорио другарима док нису емигрирали, колико синова и ћерки имаш толико си богат, а не колико си гађица је код тебе остављено.

Кад одртавиш и будеш пишао у гуску, они ће трести небо и земљу носећи твоје презиме, твоју заставу и наше заједничко сећање. Да смо Срби.

Bog cuva Srbe.Moras da vjerujes i radis na ostvarenju svojih potencijala.Znam ja da si u pravu,ali to je vec u domenu drzavne politike.Kao pojedinac moze da se izboris iskljucivo za sebe.

Dosta ovakvih slucajeva znam, devojke koje su obrazovane, naizgled vrlo fine, kulturne ali se bave poslovnom pratnjom. Fascinantno je kako drustvo proguta njihovu pricu moralnu podobnu i kako se kamufliraju.
Sustinski te devojke su u dubini duse losi ljudi, koristoljubive, spremne na sve zarad interesa iako nisu egzistencijalno ugrozene, muskarcima umesno manipulisu.

Да. Евалуација физичког изгледа почиње рано, на основу тога формира и своју цену кроз репродуктивне године живота.

Приметићеш да су дебељуце обично љубазне са момцима и непосредне су у комуникацији.

Бадава, углавном их нико неће. Оне су спустиле цену јер су свесне да им је тржишна вредност скромна.

Док витке и сексипилне још мало па лебде по улици, то неће да дише у твом правцу...

Trziste ponude i potraznje cini svoje, tako da je tacna tvoja konstatacija. Ruznije devojke, neskladno gradjene uglavnom su svima i dostupne, ljubaznije, otvorenije, svesne da ne mogu igrati na kartu izgleda pa pokusavaju se predstaviti kao dobre osobe dok suprotno sto devojka ima bolji izgled, to je i osionija i drskija, manipulativna.
Slicno je kod muskaraca najvecu vrednost imaju bogati dok siromasniji u ocima zena ne vrede nista pa se po tom kljucu i uparuju, bogati muskarci i lepe devojke i obrnuto.

Živim u delu gde se sve zna, a slabo se i skriva. Splavovi niču ko zgrade, bar najstariji i najveći je poznat po prostituciji. Saznao sam da se devojka koja mi je bila drugarica iz klupe u osnovnoj, počela baviti time. Tu su skoro kao stalno zaposlene one koje su od malena imale potrebu da se napiju i sekasaju, kako one koje se ponašaju kao muškarci i slušaju one turbofolk o sexu, tako i one koje glume finoću i predstavljaju se kao modeli, obe koriste fejs za svoju promociju. Ali baš ova drugarica nije takva, znam je u dušu, šta jeste, šta voli, kakva su joj osećanja, želje, diplomirani je slikar od deteta je privlači umetnost. Sad skoro saznam, od najboljeg priojatelja, slično to za još jednu malo mlađu devojku, skoro pa komšinicu, znam sve o njenima ono od babe, dede, roditelja, radnici čestiti ljudi, mati prosvetni radnik. A tek ona što je dete iz mašte, govorili da je ćaknuta, zna više stranih jezika, ima hobije kao da nije odavde. Ono skoro da možeš decidno postaviti granicu kad je od takve postala kučka prema bilo kome ko joj se obrati i zna se šta i od koga hoće ona pre svega skupe provode, i ne znam kakve komplekse sad ima, rekao mi je i koji lik ju je prvi dovrebao i sve ostalo se poklapa... Ne mogu reći da me to ne pogađa, prvu sam doživljavao kao sestru zato nas je i stavila zajedno da sedimo, duga mi se uvek neako sviđala zbog posebnosti, pogađa me što ta porodica to ne vidi ili neće da vidi, što su ti likovi oni sa kojima sam imao problema kao dete,...

Kako neko ko je takav, može da postane ovakav? Jel kriva država u kojoj ne možeš ništa da postigneš, ili možeš samo ako si baš najbolji a to retko ko može? Jel mogu one da se vrate da budu ono što po prirodu jesu?

daj fejz:kafa:

Živim u delu gde se sve zna, a slabo se i skriva. Splavovi niču ko zgrade, bar najstariji i najveći je poznat po prostituciji. Saznao sam da se devojka koja mi je bila drugarica iz klupe u osnovnoj, počela baviti time. Tu su skoro kao stalno zaposlene one koje su od malena imale potrebu da se napiju i sekasaju, kako one koje se ponašaju kao muškarci i slušaju one turbofolk o sexu, tako i one koje glume finoću i predstavljaju se kao modeli, obe koriste fejs za svoju promociju. Ali baš ova drugarica nije takva, znam je u dušu, šta jeste, šta voli, kakva su joj osećanja, želje, diplomirani je slikar od deteta je privlači umetnost. Sad skoro saznam, od najboljeg priojatelja, slično to za još jednu malo mlađu devojku, skoro pa komšinicu, znam sve o njenima ono od babe, dede, roditelja, radnici čestiti ljudi, mati prosvetni radnik. A tek ona što je dete iz mašte, govorili da je ćaknuta, zna više stranih jezika, ima hobije kao da nije odavde. Ono skoro da možeš decidno postaviti granicu kad je od takve postala kučka prema bilo kome ko joj se obrati i zna se šta i od koga hoće ona pre svega skupe provode, i ne znam kakve komplekse sad ima, rekao mi je i koji lik ju je prvi dovrebao i sve ostalo se poklapa... Ne mogu reći da me to ne pogađa, prvu sam doživljavao kao sestru zato nas je i stavila zajedno da sedimo, duga mi se uvek neako sviđala zbog posebnosti, pogađa me što ta porodica to ne vidi ili neće da vidi, što su ti likovi oni sa kojima sam imao problema kao dete,...

Kako neko ko je takav, može da postane ovakav? Jel kriva država u kojoj ne možeš ništa da postigneš, ili možeš samo ako si baš najbolji a to retko ko može? Jel mogu one da se vrate da budu ono što po prirodu jesu?
A sto to i mislis da ce da postignu... osim koje su odlucile da same od sebe to naprave - njih to i moze privlaciti, i mogu to i da povuku, mada, uvjek bude kasno obicno...ali obicne zene to ne bi ni privacilo, NORMALNE ZENE taj vid zivota nikako ne moze da privlaci, pa da ti kazes: ona je NORMALNA ali je to privuklo zbog "drazi" - jer za normalne, eto, nema draz...

Poslednja izmena:
Djevojke i zene koje nisu mogle da uđu u trzisnu utakmicu sa muskarcima( a nikad nece ni moci) a posjeduju svijest su izabrale prostituciju kao stalni ili dodatni izvor prihoda.Mnogo toga ima po gradovima danas.I to ne treba da nas cudi ili da to osuđujemo.Uvijek je toga bilo i bice.Ne kazem da se slazem sa time,ali i ne osuđujem previse.Svako je gospodar vlastitog tijela.Bilo je toga uvijek.Samo danas je postalo manje-vise javno.
Drustvo i crkva su zakazali i to je zabrinjavajuce,a moral ljudi se mijenja sa ekonomskom moci.Zalosno je ali je tako.Tu treba da zabrinjava roditelje i muzeve/momke tih zena.A zena je samo zena a i mnje od toga u danasnjem vaktu i zemanu.Da se ne lazemo i ne cudimo.Lakse je.......

Ne slazem se da zene gospodare svojim telom. Prvo, kada gubi nevinost daje telo zajedno sa mozgom na milost partneru. Kako je on bude tretirao takav ce ostati trag na njoj. Zato svaka zena koja je primila dva do vise udouboda nije normalna. Druga stvar je abortus. Zene tvrde da su one legitimne da donose odluke o svom telu, zanemarujuci cinjenicu da je unutar njenog tela, drugo.

Ne slazem se da zene gospodare svojim telom. Prvo, kada gubi nevinost daje telo zajedno sa mozgom na milost partneru. Kako je on bude tretirao takav ce ostati trag na njoj. Zato svaka zena koja je primila dva do vise udouboda nije normalna. Druga stvar je abortus. Zene tvrde da su one legitimne da donose odluke o svom telu, zanemarujuci cinjenicu da je unutar njenog tela, drugo.

Smatraš da žena koja je imala više od dva seksualna partnera nije normalna? Ako je tako, molim za dozvolu da tvoje ime navedem kada se na ovom forumu povede razgovor na temu kako su sve žene danas seksualno podivljale i kako više nema onih koje veruju u čednost. :D

Sto je covjek gluplji, to je i jeftiniji. Sto je covjek vise konformista, to je i gluplji. Obrazovanje ne dovodi do pameti, nego do konformizma, a samim tim do gluposti. Samo naporan, tezak ili opasan zivot dovodi do pameti. Da se razumijemo, primitivni narodi su lijeni.

Demokratija zbog svoje bezopasnosti uzgaja jeftine i glupe ljude koji ce zbog nacina zivota postati lijeni i slabi, ukratko, primitivni.

Sto je covjek gluplji, to je i jeftiniji. Sto je covjek vise konformista, to je i gluplji. Obrazovanje ne dovodi do pameti, nego do konformizma, a samim tim do gluposti. Samo naporan, tezak ili opasan zivot dovodi do pameti. Da se razumijemo, primitivni narodi su lijeni.

Demokratija zbog svoje bezopasnosti uzgaja jeftine i glupe ljude koji ce zbog nacina zivota postati lijeni i slabi, ukratko, primitivni.
Jes, ali ponavljati to milion puta je smijesno, a ti to i radis, kao da tvoj Nice nije reko nista osim to...

- - - - - - - - - -

a ako ga je upoznala, onda je mogla da odluci da mu ga ne da, da nadje nekoga drugog, DOBROG, ko ce da je ne rascopsa i da da njemu tijelo...
Ko joj je kriv ako je dala tijelo nekom nepoznatom covjeku, ili svjesna da je zao?

Devojka koja je kao dete čitala stripove i gledala crtane koji su za deset godina veći uzrast, za koju rođaci pričali da je genije, puna filozofskih misli, osećanja prema nepravdi u svetu, bila odličan đak, student cenjenog fakulteta,..., i sad da je stavljaju u isti koš sa onima koje su su deset mesta ispod nje intelektualno, emotivno, duhovno.

To što si ispričao je upravo razlog zašto je postala takva. Devojke koje su ceo život provele kao fine, kao smerne, kao intelektualno natprosečne, koje su uzimane kao uzor i nikad nisu kršile pravila, vrlo često se u jednom trenutku otrgnu od sve te lažnosti i postanu sasvim drugačije jer im se smuči da večito žive "savršen" život i budu "savršene" devojke. Ja to zovem "Margita sindrom", po čuvenoj rok muzičarki iz EKV-a Margiti Stefanović, koja je takodje u detinjstvu i mladosti bila savršena, uzor-devojka, iz porodice intelektualaca i umetnika, otac joj je bio slavni reditelj Slavoljub Stefanović Ravasi, majka Desanka stroga profesorka ako se ne varam. Sve dečije igre su joj bile zabranjene, po rečima Margitine prijateljice Lidije Nikolić „nije smela da trči i skače, da se igra loptom ili da vozi biciklu jer su sve te igre predstavljale opasnost za njene ruke i prste“. Bila je najtalentovanija pijanistkinja i trebalo se sa čuvenim Ivom Pogorelićem da ode u Moskvu i nastavi studije, ali joj majka ni to nije dopustila. Završila je i arhitekturu, bila intelektualna, osećajna, prelepa itd. Ali Margiti su se sve te stege i varke tog života u jednom trenutku smučile, i od takve devojke postala je rokerka, članica benda EKV, okorela narkomanka i bludnica, koja se nije skidala sa igle. Na kraju je život završila u nekom skloništu za beskućnike na Voždovcu, umrla je od side i niza drugih bolesti.

Tako je i sa ovim devojkama, život prosto traži zabavu, spontanost, brzinu, stalna dešavanja, pogotovu medju devojkama, i kad je čovek ukalupljen u nekom navodno savršenom, smernom, lažnom svetu, u jednom trenutku poludi, otrgne se, pokida lance, poželi samo da živi kako on hoće itd.

...
Kako neko ko je takav, može da postane ovakav?
...
Jel mogu one da se vrate da budu ono što po prirodu jesu?

Ne mogu i ne treba one da se vraćaju nigde.
Sve je to od Boga i prirodno.

Tokom postojanja samo jednim delom mi rukovodimo životnim procesima,
ostali faktori su :
- ljudska okolina,
- biljna i životinjska okolina,
- društvo ( država ),
- planeta na kojoj smo ...
Itd.

Devojčicin aparat za razmnožavanje je naseljen mikroorganizmima
i one jadne to trpe,
a svrbi, svrbi ...

Sve do jednom !
A onda polude i mi ih više ne prepoznajemo,
pa nam krivo,
a neki počnu i da ih mrze.

Jes, ali ponavljati to milion puta je smijesno, a ti to i radis, kao da tvoj Nice nije reko nista osim to...

- - - - - - - - - -

a ako ga je upoznala, onda je mogla da odluci da mu ga ne da, da nadje nekoga drugog, DOBROG, ko ce da je ne rascopsa i da da njemu tijelo...
Ko joj je kriv ako je dala tijelo nekom nepoznatom covjeku, ili svjesna da je zao?

Ako ti mozes 10 miliona puta to sprovesti u djelo onda mogu i ja 10 puta opisati.

- - - - - - - - - -

Ima li onda povratka na neku normalu?
Mislim da krivo umisle da im je to njihova prava priroda.

Niti normala niti prava priroda ne postoje. To je uobrazilja modernih ljudi koji bi genima da poklone beskrajnu vaznost. Ugljenik ima nekoliko agregatnih i drugih stanja i lako mijenja prirodu i uslove postojanja.

Ne mogu i ne treba one da se vraćaju nigde.
Sve je to od Boga i prirodno.

Tokom postojanja samo jednim delom mi rukovodimo životnim procesima,
ostali faktori su :
- ljudska okolina,
- biljna i životinjska okolina,
- društvo ( država ),
- planeta na kojoj smo ...
Itd.

Devojčicin aparat za razmnožavanje je naseljen mikroorganizmima
i one jadne to trpe,
a svrbi, svrbi ...

Sve do jednom !
A onda polude i mi ih više ne prepoznajemo,
pa nam krivo,
a neki počnu i da ih mrze.
Tvoje objasnjenje o seksualnim 'mikroorganizmima' je tačno, odnosno polu-tačno, pod uslovom da nijedna žena \KOJA PERE ZUBE\ nikad nije voljela da ****** ****** ustima, nego je to radila ****om.

Back