PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od početka smo govorili da niti jedna država koja je taj princip primjenila nije opstala, a državna zajednica Srbije i Crne Gore je najskoriji primjer.
Da na stvari koje su napisane i u koje se toliko vjeruje za takve stvari nema texta........
Ovdje je potrebno vise stvari da se prouci pa da se moze raspravljati kako treba krenut cemo od : Politickih sistema,Medjunarodnog javnog prava,Ustavnog prava,pa onda uporediti primanja RS,FBiH,pa zaposlenost stanovnika RS u FBiH i broj FBiH zaposlenih u RS,najniza plata zakonom propisana u RS i u FBiH uporediti,sto je zapravo odraz vlade. Pa onda ce svima biti jasno zasto ovakve stvari nemaju smislaRS ce uvijek biti entitet BiH i nista vise,kao sto je to slucaj i sa FBiH
![]()
Da na stvari koje su napisane i u koje se toliko vjeruje za takve stvari nema texta........
Ovdje je potrebno vise stvari da se prouci pa da se moze raspravljati kako treba krenut cemo od : Politickih sistema,Medjunarodnog javnog prava,Ustavnog prava,pa onda uporediti primanja RS,FBiH,pa zaposlenost stanovnika RS u FBiH i broj FBiH zaposlenih u RS,najniza plata zakonom propisana u RS i u FBiH uporediti,sto je zapravo odraz vlade. Pa onda ce svima biti jasno zasto ovakve stvari nemaju smislaRS ce uvijek biti entitet BiH i nista vise,kao sto je to slucaj i sa FBiH
![]()
Sta reci a ne nasmejati se posle ovog posta.
![]()
Da da da ........
On nije moj Silajdzic,ja uopste ne volim predstavnike vlada u BiH (RS,FBiH,BiH),sramotno je to ko vodi ovu drzavu i sramotno je sta se radi od drzave.
Nista samo se smijesi to ti je najbolji lijek protiv stresa.![]()
Sta da ti covek napise na tvoj post u kome pises kao da je 90. i alija na vlasti u pederaciji.
Odneo je djavo i aliju i njegove snove.
Sve sto je on sanjario ,a kas nije onaj nesretni silajdzic,nema vise nikakvu medjunarodnu podrsku,i sve promene koje ce se nastaviti u RS u pogledu povratka oduzetih nadleznosti van dejtonskog sporazuna,medjunarodna zajednica ce reagovati kao i sada -CUTANJEM.
Vidi,ja ne osporavam RS,nikada i nisam,ovo iskreno i ozbiljno govorim,neka RS ima sve potrebene ovlasti,jednom nelegalno upostavljena (ako cemo iskreno pricati),legalno je priznata i njeno priznanje je postojece RS je postojeca.Sve ovlasti neka ima kao entitet neka,ja i ne zelim da se mijesam a narocito da osporavam to,ali ona ne moze biti samostalna,moze u pogledu svojih ovlastenja i funkcija,ustava,zakona. Ali je sastavni dio BiH. I da pederacija nije validan termin nego federacija
A ja nisam fan ni alije ni alijine politike,mislim koliko se pokralo tim putem novca,silajdzica i svih laznih patriota,mislim meni to ne treba,meni je potrebna ekonomska razvijenost zemlje a ne zaostala shvatanja koja se ganjaju prema nacionalnosti,vjeroispovjesti,shaban ligi i takvim stvarima.
Vidi,ja ne osporavam RS,nikada i nisam,ovo iskreno i ozbiljno govorim,neka RS ima sve potrebene ovlasti,jednom nelegalno upostavljena (ako cemo iskreno pricati),legalno je priznata i njeno priznanje je postojece RS je postojeca.Sve ovlasti neka ima kao entitet neka,ja i ne zelim da se mijesam a narocito da osporavam to,ali ona ne moze biti samostalna,moze u pogledu svojih ovlastenja i funkcija,ustava,zakona. Ali je sastavni dio BiH. I da pederacija nije validan termin nego federacija
A ja nisam fan ni alije ni alijine politike,mislim koliko se pokralo tim putem novca,silajdzica i svih laznih patriota,mislim meni to ne treba,meni je potrebna ekonomska razvijenost zemlje a ne zaostala shvatanja koja se ganjaju prema nacionalnosti,vjeroispovjesti,shaban ligi i takvim stvarima.
Ti ne zelis da shvatis da dok se ne resi politicka zavrzlama,od ekonomije nema nista,jer nikome se ne ulaze u pederaciju jer je to bure bez dna ,a entitet je sklon raspadu i ubrzanoj islamizaciji,sto potvrdjuju Hrvati koji ne zele vise sa vama.
Neznam koliko si ti uopste svestan situacije u kojoj se pederacija nalazi.
RS funkcionise totalno nevezano za vas,i problemi koje vi u pederaciji imate,itekako idu na ruku RS.