Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 80.939
pa mora se proveri mašina....Šta ti je Stojko, saberi se. Zezam čoeka!
Ti odmah na ginekologiju? Nisi ni ti naivan!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa mora se proveri mašina....Šta ti je Stojko, saberi se. Zezam čoeka!
Ti odmah na ginekologiju? Nisi ni ti naivan!
Gde god su mogli da se zavuku zavukli su se.
Hahahahaha, nivo intelegencije žena sa prela iz gorevnice na kotleniku....na prelu se isto svašta čuje, a i vidi, pa je normalno da je informisanje na nivou rijalitija....iliti seljačka posla...
ali njega 4 diskuta podrza, a tebe 0: robijacete~msm, mnogo ste krali, brate,. preteraste ga
ljudi provaljulju da vi iz sns samo nama glumite proroke, bio si eplidije, sada si ljubisa
bolje mislite ko ce da vas posecuje u zatvoru, a ne nama da prorokujete
Baš tako.Zaplenjivanje imovine stečene kriminalom naročito državnim kriminalom nije otimanje već pravda.
Pa tesko Marko Milosevic je vec izneo dosta para...
Nego kad spomenu braciku eto ti ga Jos jedan sto izneo gomile para Braco Kertes...zapravo sps jul srs nikad nisu ni prestajali da kradu I iznose pare
A Evo I ko pustio Braciku a parice iznete podelili
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/srpski-otac-korupcije-pusten-iz-zatvora-20140211
najvecu zaplenu ce izvrsiti oni koji nisu srpski luk jeli a nit ga mirisali kada kriminalcima sa vlasti odobre azile.
Pa ja u Moskvu vjerovatno ceka ih Mare
ja bi im otvorio granice...ako kao ljudi sidju sa vlasti. ionako su sve najvece pare prebacili odavno.
pa im sudis u odsustvu...pa presude...pa trojke koje ih traze po svetu...imace zanimljiv zivot.
80% političara EU bi trebalo onda pohapsiti
Sve ovo zavisi od toga ko ce upravljati sluzbom, dal ce biti nekih dogovora, talova, kombinacija. Mislili smo i da ce Milo u zatvor pa nista od toga.
Dje ce sici to bi se glodalo I za mrvice....
A vidi ipak je bolje po sovjetskoj metodi postreljati ih sve skupa sa clanovima porodica da im se zatre seme
Vjerovatno je nacelnik poreske uprave sa fantomkom cuvao cacije pa nije imo vremena
To ima da bude na Sveti Nikad. Svaka nova vlast je uvek amnestirala onu prethodnu, sa izuzetkom nekih pro forme procesa za zamajavanje naroda. Motivacija je jasna, oni sledeci ocekuju da napune dzapove i sa time se izvuku, nece valjda da naprave neki presedan.Kakistokratija vladajuće garniture u Srbiji je pustila pipke svuda. Znam da su Tehnomanija, Tehnomedija i Win Win vlasništvo jednog istog čoveka.
Pogađate najvoljenijeg Bracike. Čitao sam negde na internetu da je Bracika isto pokušavao ucenama da kupi jednu jaku domaću IT firmu, zaboravio sam koju.
Sad me zanima da li neko ima spisak svih firmi koje su dotični ucenili, reketirali, reketirali do kupovine itd pa da nakon oslobođenja nova vlast zapleni tu kriminalnu imovinu i stavi na doboš ili vrati pravim vlasnicima.
Koliko je ovo realan scenario? Da li nam je potreban neki srpski Nirnberg za ovu srpsku vlast?
Bilo bi zanimljivo da se to desi. I mislim da nije nerealno.
Sluzbom ko ce uoravljati? Pa sta mislis kad se iznesu tollke pare ko bi mogo
Proće nekažnjeno, na žalost!
Ovi naši jedno vrijeme govorili, ma idi, samo idi, sve nosi, nosi cijeli budžet, samo idi...
Pored takvih budala uzeće sve i stvarno mirno otići.
Od vaših je jedino Stojko razumljiv.
Predlažem ga za vođu.
Da bi nesto razumela moras prvo da naucis.
Kolko vidim i Stojko.
Prosvijetli me plz!
Komplet drzava je u rukama jednog coveka sve drzi!
Prvo zaboravi sto su te ucili.
Potom upisi fiziku i dobro savladaj kvantnu mehaniku. U BiH valjda rade fakulteti?
Potom predji u hriscanstvo udajom. Ako si vec udata citaj bibliju, dela Nikolaja Velimirovica, Justina Popovica i ostalih hriscanskih mudraca.
Pitaj me slobodno kad sta ne razumes. Ali ne na ovoj temi.
Ne mora da znači. SNS su toliko bahati da su preuzeli sve što su mogli. Ako ostane status quo svaka nova vlast će biti u opasnosti.To ima da bude na Sveti Nikad. Svaka nova vlast je uvek amnestirala onu prethodnu, sa izuzetkom nekih pro forme procesa za zamajavanje naroda. Motivacija je jasna, oni sledeci ocekuju da napune dzapove i sa time se izvuku, nece valjda da naprave neki presedan.
Jesi li siguran za tehnomediju , to su rumuni, a ovo ostalo je tehnomanija...
To ima da bude na Sveti Nikad. Svaka nova vlast je uvek amnestirala onu prethodnu, sa izuzetkom nekih pro forme procesa za zamajavanje naroda. Motivacija je jasna, oni sledeci ocekuju da napune dzapove i sa time se izvuku, nece valjda da naprave neki presedan.