Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

Ja bio danas u Amanu i nisam video da je bilo sta pojeftinilo.
Cak je nesto i poskupelo.
Citro cokoladica 47 dinara, a bila je 35 prosle nedelje.
Koka kola 1,5 litara 159.
Toalet papir 4 rolne neva je 163 dinara.
Mali next sokic 0.5 110 dinara.
Smoki mali je 45-46 dinara.

Nek objave koji tacno proizvod i u kojoj radnji je pojeftinio.

Bice da je opet samo humus pojeftinio i tako nesto sto se ne kupuje ovde u Srbiji.

Direktor Gomexa je objasnio zasto je ovo obicna populisticka i besmislena mera.

Covek je rekao da na proizvodima koji se cesto prodaju imaju male marze i da ce ovim bezveznim merama napraviti da oni zapravo podignu marze za proizvode koji se cesto prodaju, a da spuste marzu na snikers cokoladicama.

Zato su generalno cene i ostale iste ili vece za proizvode koji se cesto kupuju.

Макси
ИДЕА
ЛИДЛ
ДИС
Ништа није појевтинило!
У Максију питам, каже туњевина комадићи снижени на 140 дин. Баш вам хвала ја на другом месту купујем комаде за 125.
Дакле, ЛАЖ НА КВАДРАТ

Čiste laži, meso je i dalje najskuplje na svetu.
on zivi na moninim jajima, ako uleti narezak to je festa, ne jedu ljudi meso, jer nemaju para, zalosno
MESNI NAREZAK SA 189 NA 131 DINAR
a meso? ratne rezerve iz argentine?
У Максију питам, каже туњевина комадићи снижени на 140 дин.
zalosno, usteda 10 din?
jel ima snizenje i za macje konzerve? sta ko ima macke koje to jedu svaki dan, a mi ne mozemo bas te komadice svaki dan?

evo ti cene pa se sam uveri

Ovaj artikal je prosle nedelje kostao 100 dinara sad je 75 znam jer kupujem

Razlika u ceni 31%!!!!

Pogledajte prilog 1778471

Ovaj drugi kostao 500 din sad je 450 usteda 11%

Pogledajte prilog 1778473

BRAVO ZA MERE!

To što si ti glup pa kupuješ tamo gde je najskuplje ne znači da su perece zaista bile 100,00

evo ti pa proveri

https://cenoteka.rs/p/perece-elephant-sa-susamom-80g/

Navukli te ponovo mangupi, objašnjavao sam ti da ne dere svako na svim prozivodima nego se rasporede

Dakle tvoje perece su u Maxiju bile 77 dinara već dugo a najskuplje u DIS i u tvom Lidlu

Sad će oni to da spuste, baš to gde su najskuplji

jedno "izvinite bio sam glup" bi bilo korektno sa tvoje strane ali znam da ga nećemo čuti :mazi: :mazi: :mazi:

A ako misliš da je sada DIS najskuplji a Maxi najpovoljniji za grickalice, nije, žao mi je ali nije

Pogledaj grisine, takođe popularnu grickalicu

https://cenoteka.rs/p/stapici-stark-prima-40g/

Kaži mi kako je moguće da Maxi bude više nego DUPLO skuplji od DIS-a

Ako DIS na grisinama ima 20% marže onda Maxi ima 150% OKRUGLO, odbij PDV pa izračunaj i sam

Poslednja izmena:
Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.

Javi se za mesec, dva dana iz te iste prodavnice…te njihove fore su već vidjene…proizvodjaci će da izmisle “nove” proizvode koji ne podležu pod državnu kontrolu, i cena će se vratiti na stari nivo, a ovih specifičnih sniženih artikala neće više ni biti u prodaji.

Ni prvi ni poslednji na vlasti koji koriste ovu populisticku meru..

Poslednja izmena:
sns vrh stranke samo krade milijarde, trpaju u svoje dzepove, i kada se ulove za 115 miliona nikom nista, pa sada mi pilicarimo za neku sicu; nema mesa nema voca, grisine i naresci, usteda 10 do 100 dinara, sta covek da radi sa tim parama kada ih ustedi? nema ni za konopce da se besi.

gde su oni stanovi aljekovi bez ucesca, i upola cene da zaista ustedimo? otisli svi batinasima, njegovim maskiranim herojskim falangama, u tom grmu lezi zec

a vama vise nema ni parizera, na meso ste i zaboravili da postoji, komadici tunjevine, maciju hranu cete sad da jedete, dok sns smrce kokain na tv-u i smeje vam se u lice

Poslednja izmena:
Javi se za mesec, dva dana iz te iste prodavnice…te njihove fore su već vidjene…proizvodjaci će da izmisle “nove” proizvode koji ne podležu pod državnu kontrolu, i cena će se vratiti na stari nivo, a ovih specifičnih sniženih artikala neće više ni biti u prodaji.

Ni prvi ni poslednji na vlasti koji koriste ovu populisticku meru..

Pokazao sam mu na konkretnom primeru kako će izgledati te "mere"

Sad Maxi da spusti cenu grisina i svi će reći VAUUUU kakve mere, ostali neće korigovati cene

Ovde će DIS i Lidl (Tihi kaže da su kod njih 100, on zna kupuje baš tamo gde su najskuplje) da spuste cenu a ostali jok

Сланинска кобасица, подригуша, слична новосадској, само више сланине, у Макси 1.190. А код сељака на пијаци права пршута 1.500
Произвођач Агропапук.
Е, та иста сланинска кобасица код произвођача, Агропапука кошта мање од 600 дин.
Више него дупло кошта у Максију.
О чему ми причамо?

Pokazao sam mu na konkretnom primeru kako će izgledati te "mere"

Sad Maxi da spusti cenu grisina i svi će reći VAUUUU kakve mere, ostali neće korigovati cene

Ovde će DIS i Lidl (Tihi kaže da su kod njih 100, on zna kupuje baš tamo gde su najskuplje) da spuste cenu a ostali jok

Dugo vremena kupujem ove perece , zato sto su posne a i deca ih vole

Uveke bila cena 100 dinara a sada je 76 zahvaljujuci ovim merama.

Lidl je pored svakog artikla koji je pojeftinio stavio oznaku niza cena

I zaista je tako

Сланинска кобасица, подригуша, слична новосадској, само више сланине, у Макси 1.190. А код сељака на пијаци права пршута 1.500
Произвођач Агропапук.
Е, та иста сланинска кобасица код произвођача, Агропапука кошта мање од 600 дин.
Више него дупло кошта у Максију.
О чему ми причамо?

Pitaj @Тихи on je jutros bio i Lidl-u, čovek je ekspert za kupovinu, kupuje tamo gde je najskuplje pa se oduševi kada spuste cenu baš tu.

Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.
Зар Мали још није у притвору?

Back