Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.323
4300х30 дана = 129000 ебало би ми се за мању маржу![]()
svaki dan da ustedim 500 din to je 15.000 din mesecno x 12 = 180.000
Znaci celu porodicu mogu da vodim skoro jos pa 2 put na more za te pare
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
4300х30 дана = 129000 ебало би ми се за мању маржу![]()
A ti si onaj sto stoji sa onim profesorom sto je dao dozvolu za nadstresnicu pa je posle blokirao fakultet. Izbacili su ga . Ici ce na sud i u zatvor. Moci ces tamo sa njim da blokiras celiju.Не, ја сам студент блокадер, нисам Ћаци.
само злоуеби могу бити против оваквих мера.svaki dan da ustedim 500 din to je 15.000 din mesecno x 12 = 180.000
Znaci celu porodicu mogu da vodim skoro jos pa 2 put na more za te pare
Koke koje hodaju nemaju tamno žumance. To se dobija od vitamina i koštanog brašna u koncentratima. Zajebo te seljak.80% hrane (jaja i meso uvek) kupujem direktno od seljaka, i to su ozbiljna, velika jaja, kokske hranjene kukuruzom koje trce po dvoristu, zumance tamno, skoro pa crveno.
Dete pojede 3-4 takva opusteno, ja 5-6.
Plus uz to ide jos po nesto, neki sir, pecurke, slanina, kobasica...
Vaznije mi je sta jedem nego kakav auto vozim![]()
Hajd, dosta i tebe!Jeftinije je.Ne radi se o snizenju nego kupovinom minuta opstanka na vlasti lopova
Jeste za miseve sarena laza,kako ne vidis sta je poskupeloHajd, dosta i tebe!Jeftinije je.
Pa šta je skuplje, šta kenyaš. Ja ne idem u market osim za kafu, so i ono što na selu nema, ali vidim da su ljudi zadovoljni. Sad ti nešto trkeljišeš. Šta struja? Smanji malo doživljaj!Jeste za miseve sarena laza,kako ne vidis sta je poskupelo
Koke koje hodaju nemaju tamno žumance. To se dobija od vitamina i koštanog brašna u koncentratima. Zajebo te seljak.
Bajo, imam 50 kokoški koje kodaju u ograđenih 29 ari i jwsu kukuruz i ječam. Kokošinjac osvetljen da bolje nose. Kome ti pričaš pričice.?Zaiebao tebe neko ko ti napricao te gluposti
Hranu kupujem, vec 20+ godina, tako sto odem u kuću kod seljaka i kupim na licu mesta ono sto vidim.
To radim gde god se nalazim u svetu.
Ali opusteno, Ćaci to ne mogu da ukapiraju, nego se raduju kad im vođa pred izbore da paketić hrane, koju ni kuče neće da jede![]()
Niko nije zadovoljan mrvicama osim misevaPa šta je skuplje, šta kenyaš. Ja ne idem u market osim za kafu, so i ono što na selu nema, ali vidim da su ljudi zadovoljni. Sad ti nešto trkeljišeš. Šta struja? Smanji malo doživljaj!
Šta sad koke menjaju? Šta kaže tvoj seljak? Uvaljuje ti ***** od jaja, a ti jedeš.
Hajd u market pa vikni ljudima pred kasom da su miševi, moodanja!Niko nije zadovoljan mrvicama osim miseva
Ne laži kupuješ trule piliće u lidlu kada su 50% i time hraniš decu, javno si se hvalio. E ako nemaš svoje piliće onda nemaš ništa u životu sem botovanja.ja jaja ne kupujem
tasta drzi 30 kokosaka pa uvek imamo domaca![]()
kaze da ima vinograd, a ovde cak i moj komsija ima kokoske, deca se igraju sa njima, valjda imaju jaja bar, a pilice svi kupuju, najskuplje je belo meso od njih, bataci jeftini, ova moja ih skuva., ocisti, i da kucetuNe laži kupuješ trule piliće u lidlu kada su 50% i time hraniš decu, javno si se hvalio. E ako nemaš svoje piliće onda nemaš ništa u životu sem botovanja.
pa belo je lepo pohovano, a batake uvek mozes na rostilj, cak ameri vise vole krilca, pa ih usoseMeni poletina treba samo za supu ostalo ne vidim čemu bi mogla da posluži.
Pohovano je nezdravo pa kažem ne znam čemu. Paprikaš da ali belo nije za to. Od belog jedino indijska hrana i pravim sa pirinčem, bademima i karijem.pa belo je lepo pohovano, a batake uvek mozes na rostilj, cak ameri vise vole krilca, pa ih usose
ja znam krompir-paprikas, ili grasak, prvo luk/sargarepa, pa prodinstas te batake, i onda povrce, negde na pola
a od supe cu morati da se odviknem, bes supu, picu caj
Hajd u market pa vikni ljudima pred kasom da su miševi, moodanja!
Чуди ме једна ствар:Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.
![]()
TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.
To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.
https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest
Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.
Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.
Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.