Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

svaki dan da ustedim 500 din to je 15.000 din mesecno x 12 = 180.000

Znaci celu porodicu mogu da vodim skoro jos pa 2 put na more za te pare
само злоуеби могу бити против оваквих мера.
само много касно се сетили. тако и за камате и њима се мора стати на пут

80% hrane (jaja i meso uvek) kupujem direktno od seljaka, i to su ozbiljna, velika jaja, kokske hranjene kukuruzom koje trce po dvoristu, zumance tamno, skoro pa crveno.
Dete pojede 3-4 takva opusteno, ja 5-6.
Plus uz to ide jos po nesto, neki sir, pecurke, slanina, kobasica...

Vaznije mi je sta jedem nego kakav auto vozim :)
Koke koje hodaju nemaju tamno žumance. To se dobija od vitamina i koštanog brašna u koncentratima. Zajebo te seljak.

Koke koje hodaju nemaju tamno žumance. To se dobija od vitamina i koštanog brašna u koncentratima. Zajebo te seljak.

Zaiebao tebe neko ko ti napricao te gluposti :D

Hranu kupujem, vec 20+ godina, tako sto odem u kuću kod seljaka i kupim na licu mesta ono sto vidim.

To radim gde god se nalazim u svetu.

Ali opusteno, Ćaci to ne mogu da ukapiraju, nego se raduju kad im vođa pred izbore da paketić hrane, koju ni kuče neće da jede :D

Zaiebao tebe neko ko ti napricao te gluposti :D

Hranu kupujem, vec 20+ godina, tako sto odem u kuću kod seljaka i kupim na licu mesta ono sto vidim.

To radim gde god se nalazim u svetu.

Ali opusteno, Ćaci to ne mogu da ukapiraju, nego se raduju kad im vođa pred izbore da paketić hrane, koju ni kuče neće da jede :D
Bajo, imam 50 kokoški koje kodaju u ograđenih 29 ari i jwsu kukuruz i ječam. Kokošinjac osvetljen da bolje nose. Kome ti pričaš pričice.?

један човек из села проблем са водом има пукла цев негде једва смо нашли где. деца плачу, жена нема воду за машине и туширање дошли смо да помогнемо СВИ! СВИ!! СВИ!!! људи моји буквално смо у рововима док пада пљусак вода нам је до паса.
овако је само било на пашендалу и на соми само што су они одма изгинули чим провире из рова нису се мучили оволико.

Ne laži kupuješ trule piliće u lidlu kada su 50% i time hraniš decu, javno si se hvalio. E ako nemaš svoje piliće onda nemaš ništa u životu sem botovanja.
kaze da ima vinograd, a ovde cak i moj komsija ima kokoske, deca se igraju sa njima, valjda imaju jaja bar, a pilice svi kupuju, najskuplje je belo meso od njih, bataci jeftini, ova moja ih skuva., ocisti, i da kucetu

Meni poletina treba samo za supu ostalo ne vidim čemu bi mogla da posluži.
pa belo je lepo pohovano, a batake uvek mozes na rostilj, cak ameri vise vole krilca, pa ih usose
ja znam krompir-paprikas, ili grasak, prvo luk/sargarepa, pa prodinstas te batake, i onda povrce, negde na pola

a od supe cu morati da se odviknem, bes supu, picu caj

pa belo je lepo pohovano, a batake uvek mozes na rostilj, cak ameri vise vole krilca, pa ih usose
ja znam krompir-paprikas, ili grasak, prvo luk/sargarepa, pa prodinstas te batake, i onda povrce, negde na pola

a od supe cu morati da se odviknem, bes supu, picu caj
Pohovano je nezdravo pa kažem ne znam čemu. Paprikaš da ali belo nije za to. Od belog jedino indijska hrana i pravim sa pirinčem, bademima i karijem.

Ministar Mali kupio je sve iste namirnice koje je kupio i prošle nedelje dok sniženja još nisu krenula, a kako bi uporedio cene pre i posle sniženja. Mali je tada kupovinu obavio u marketu ''Maxi'' gde je odabrao 25 proizvoda iz 23 kategorije koje građani najčešće kupuju, a račun pre sniženja je iznosio 4.991,92 dinara.

Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.991,92 dinara, evo koliko je sada

TANJUG/ANA PAUNKOVIĆ/bs
"Dobro jutro svima, kao i pre par dana što sam uradio, došao sam ovde u Maksi i kupio sam 25 proizvoda. Račun od prošle nedelje bio je 4.992 dinara. Danas sam kupio iste proizvode i račun je danas 4.247. Ono je veoma važna vest i razlika je 744,8 dinara.

To je 14,9 odsto manje. Kao što je i predsednik Vučić obećao cene su niže od 10 do 20 odsto. Ono što je važno ova se uredba primenjuje na 23 kategorija skoro 20.000 proizvoda je na sniženju, sve ono što građani najčešće kupuju. Ovo je mnogo važna stvar za novčanike i budžet građana Srbije. Jedna ekonomska mera koju smo sproveli zbog boljeg života građana. Paralelno sa ovim idu, kao što je predsednik najavio idemo od 1. decembra sa povećanjem penzija od čak 12 odsto, a od 1. oktobra raste minimalna zarada. Rastu plate, penzije, minimalne zarade, a kroz ovakve akcije dodatno pojačavamo i podižemo životni standard građana", rekao je Mali.

https://www.b92.net/biz/srbija/vest...iznosio-499192-dinara-evo-koliko-je-sada/vest

Dobre mere vlade Srbije. S tim sto bi ja marzu prodavaca ogranicio na 15%.

Na racunu od 5000 dinara usteda je oko 750 dinara to je izuzetno.

Mogu ja da sam protiv ove vlasti koliko hoces, ovo su dobre mere i to treba priznati.
Чуди ме једна ствар:
- како то да сви који са неописивим узбуђењем хвале ове мере не запитају се једно: како то да у Немачкој онај ко убира летину (комбајнер, берач...) има просечну плату од 2700 евра (то си ти написао да је толика просечна плата у Немачкој), па онај ко одвезе до фабрике за прераду (уљаре, сокаре, кланице...) има исто 2700 евра, па онај ко одвезе до маркета исто, па онај ко ради у маркету има исто просечну плату од 2700 евра а код нас неку беду од плате и код њих храна јефтинија него код нас.
Зашто се не запитате КАКО ЈЕ ТО МОГУЋЕ? Да ли овде нешто не штима онда?

Back