Od danas snižene cene; Mali u kupovini: Račun prošle nedelje iznosio 4.992 dinara a sada je 4.247 dinara

МИ студенти блокадери који смо плаћени са запада једемо кавијар, суши, броколи, тартуфе, тофу, авокадо тост, потаж...
виртуално једеш гарант
муљаш сендвиче све у шеснаест
ја их једем. хлеб, павлака, печеница, парадајз, зел.салата, хлеб ммм🥪

da hranis i skolujes 4 deteta kao ja i ti bi bio srecan

koga izdrzavaju tata i mama , kao blokadere studente,njemu je svejedno
издржавам сам себе али то ми не даје за право да палим градове , блокирам аутопутеве и све што ми падне на памет
за блокаду факултета ме заболе ћуна ионако ништа не знају кад их заврше (као ни ја) већ сам учио тек када сам се запослио. жали боже бачених пара.
шта мислиш што сам студирао?

издржавам сам себе али то ми не даје за право да палим градове , блокирам аутопутеве и све што ми падне на памет
за блокаду факултета ме заболе ћуна ионако ништа не знају кад их заврше (као ни ја) већ сам учио тек када сам се запослио. жали боже бачених пара.
шта мислиш што сам студирао?
Da bi se učlanio u sns i botovao?

zato ste vi debeli a mi mrsavi i zategnuti
1000008830.jpg
1000008831.jpg

дај не зезај и ја сам мршав па ми два ко предјело.
нису то она сеоска домаћа, храњљива. ово бре нешто водњикаво, само за гађање служи :D

80% hrane (jaja i meso uvek) kupujem direktno od seljaka, i to su ozbiljna, velika jaja, kokske hranjene kukuruzom koje trce po dvoristu, zumance tamno, skoro pa crveno.
Dete pojede 3-4 takva opusteno, ja 5-6.
Plus uz to ide jos po nesto, neki sir, pecurke, slanina, kobasica...

Vaznije mi je sta jedem nego kakav auto vozim :)

80% hrane (jaja i meso uvek) kupujem direktno od seljaka, i to su ozbiljna, velika jaja, kokske hranjene kukuruzom koje trce po dvoristu, zumance tamno, skoro pa crveno.
Dete pojede 3-4 takva opusteno, ja 5-6.
Plus uz to ide jos po nesto, neki sir, pecurke, slanina, kobasica...

Vaznije mi je sta jedem nego kakav auto vozim :)
нисам те среће ко ти

како је усхићено причао ја сам помислио брат брату бар 1,500 динџи јефтиније
a ne racunas da svaki dan ako kupujes po 700 dinara jeftinije, da ces za godinu dana imati ustedjenih 365x700=255.500 dinara!
za 20 godina to ti je 42.000 evra!

posmatrajte stvari dugorocno!

дај не зезај и ја сам мршав па ми два ко предјело.
нису то она сеоска домаћа, храњљива. ово бре нешто водњикаво, само за гађање служи :D

ja jaja ne kupujem

tasta drzi 30 kokosaka pa uvek imamo domaca :)

Back