Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.323
како је усхићено причао ја сам помислио брат брату бар 1,500 динџи јефтиније
da hranis i skolujes 4 deteta kao ja i ti bi bio srecan
koga izdrzavaju tata i mama , kao blokadere studente,njemu je svejedno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
како је усхићено причао ја сам помислио брат брату бар 1,500 динџи јефтиније
виртуално једеш гарантМИ студенти блокадери који смо плаћени са запада једемо кавијар, суши, броколи, тартуфе, тофу, авокадо тост, потаж...
издржавам сам себе али то ми не даје за право да палим градове , блокирам аутопутеве и све што ми падне на паметda hranis i skolujes 4 deteta kao ja i ti bi bio srecan
koga izdrzavaju tata i mama , kao blokadere studente,njemu je svejedno
Рижото...
прасећина, јањећина ммммФиле Мињон.
прасећина, јањећина мммм
Da bi se učlanio u sns i botovao?издржавам сам себе али то ми не даје за право да палим градове , блокирам аутопутеве и све што ми падне на памет
за блокаду факултета ме заболе ћуна ионако ништа не знају кад их заврше (као ни ја) већ сам учио тек када сам се запослио. жали боже бачених пара.
шта мислиш што сам студирао?
леба и маст са алевом паприком мммммСвињски филе са жалфијом, телећи медаљони, репи шкампа, њоке, песто рикота са купинама...
Postojao je srs što mu dođe na isto.тад није постојао снс
![]()
i sendvić je jeftiniji
e baš zbog toga svi botovi su bivši studentiPostojao je srs što mu dođe na isto.
ај шути болан шта ти фали једеш мињоне и не скидаш се са нетаШто не платиш на мосту, платиш на ћуприји.
2 jaja - pa moje četvorogodišnje dete pojede 4, LOL![]()
![]()
Свињски филе са жалфијом, телећи медаљони, репи шкампа, њоке, песто рикота са купинама...
дај не зезај и ја сам мршав па ми два ко предјело.zato ste vi debeli a mi mrsavi i zategnuti
zato ste vi debeli a mi mrsavi i zategnuti
дај не зезај и ја сам мршав па ми два ко предјело.
нису то она сеоска домаћа, храњљива. ово бре нешто водњикаво, само за гађање служи![]()
нисам те среће ко ти80% hrane (jaja i meso uvek) kupujem direktno od seljaka, i to su ozbiljna, velika jaja, kokske hranjene kukuruzom koje trce po dvoristu, zumance tamno, skoro pa crveno.
Dete pojede 3-4 takva opusteno, ja 5-6.
Plus uz to ide jos po nesto, neki sir, pecurke, slanina, kobasica...
Vaznije mi je sta jedem nego kakav auto vozim![]()
a ne racunas da svaki dan ako kupujes po 700 dinara jeftinije, da ces za godinu dana imati ustedjenih 365x700=255.500 dinara!како је усхићено причао ја сам помислио брат брату бар 1,500 динџи јефтиније
4300х30 дана = 129000 ебало би ми се за мању маржуa ne racunas da svaki dan ako kupujes po 700 dinara jeftinije, da ces za godinu dana imati ustedjenih 365x700=255.500 dinara!
za 20 godina to ti je 42.000 evra!
posmatrajte stvari dugorocno!
дај не зезај и ја сам мршав па ми два ко предјело.
нису то она сеоска домаћа, храњљива. ово бре нешто водњикаво, само за гађање служи![]()