Od chega se najezhite?

recimo, sinoc sam se najezila kad sam gledala snimak emisije Kljuc, gostovala su deca sa Kosova i pricala o svom zivotu tamo i kako su izgubili oceve i kako bi najvise voleli tamo da ostanu, nigde drugo da ne idu...jao..evo, opet me prodje jeza

najezim se kod zubara,i kad neko skripi kasikom po tanjiru...to je onako negativno jezenje...

a pozitivno jezenje...kad me neko poljubi u vrat,ili u ledja....
a030.gif

hektorius:
Kad partizani idu u juris i kad svi dreknu "URRRAAAAAA!!!"

I kad cujem pesmu Uz Marsala Tita junackoga sina..

Uhvati te rodoljubivi zanos i zelja da i ti ucinis neko junacko delo. Ljude moras zaista maksimalno da egzaltiras da jurnu u susret smrti. Ne verujem da je "za Tita i partiju" bilo doboljno. Ali da zaustavis neprijatelja da ne pobije one koje volis - to bi vec moglo. Verovatno se dosta igralo na tu kartu. Cesto na blef.

nevidjeni smrad:
Uhvati te rodoljubivi zanos i zelja da i ti ucinis neko junacko delo. Ljude moras zaista maksimalno da egzaltiras da jurnu u susret smrti. Ne verujem da je "za Tita i partiju" bilo doboljno. Ali da zaustavis neprijatelja da ne pobije one koje volis - to bi vec moglo. Verovatno se dosta igralo na tu kartu. Cesto na blef.

U ratu je bilo drugacije, ali necu nikad zaboraviti vezbe kad se izlece iz zaklona, trci u juris i onda iz sve jednog grla zaori "URA!" Neverovatan efekat

Back