Od cega ste se poslednji put napili

uf....poslednji put...tekila a gasila guaranom...uvek me najjache uradi tekila...i to od par chashica se komiram...
a nervira me shto kazem sebi da necu da mesham picja al kad me malo drmne to je to...uopshte ne gledam da li mesham ili ne...samo nek' ima alkohola :lol: stupid me ...

...1997...rodio se moj prvi sin...kum me navukao na "ziveli cale" foru...tada sam se prvi i poslednji put napio...cini mi se da je bio neki viski...Dzoni...ili Grants..tako nesto...posle sam kumu povratio po cipelama a babu sam izbljuvao po ledjima...sav onako ulipan i iscepan...dva dana sam prespavao...za drugog i treceg sina sam pio limunadu...

...dete...duplu kleku...

father:
...1997...rodio se moj prvi sin...kum me navukao na "ziveli cale" foru...tada sam se prvi i poslednji put napio...cini mi se da je bio neki viski...Dzoni...ili Grants..tako nesto...posle sam kumu povratio po cipelama a babu sam izbljuvao po ledjima...sav onako ulipan i iscepan...dva dana sam prespavao...za drugog i treceg sina sam pio limunadu...

...dete...duplu kleku...
fijuuuuuuuuuu tjale,plashish me ponekad,znash :D
Trebali bismo ti i ja nekad da izadjemo ,chisto da ti pokazhem shta je pijenje :D

@ POP Mare Naravno da ti necemo verovati
...ali ipak ti reci...
Ghana.gif

Ja sam od tekile. Mada nije da sam bila nesto odvaljena. Malo...

Back