Od cega ste se poslednji put napili

Banshee:
au ja ne pijem ni vodku ni energetska pi.ca :bljuv:
vino me najbolje drmne,jos kad se pomesa sa necim,uh.jeste da posle imam rupe u pamcenju i da se ne secam gde sam bila i sta sam radila,ali sta sad bitan je kvatnitet a ne kvalitet :lol:
ne pijem ni ja vodku pogotovo samu nikako cak mi je i odvratna kao i energetska **** al kad po klubovima i na zurkama obicno nema dobre rakije onda ponekad znam da napravim tu kombinaciju inace ovo za rupe je identicna stvar doduse ne uvek al ima slucajeva kad na sred veceri padne marak i do jutra u krevetu samo praznina :mrgreen: obicno mi nije jasno kako sam dosao kuci pa zovem ujutro nekog od drugara da se raspitam gde sam bio i sta sam radio :lol:

svetolik trpkovic:
ne pijem ni ja vodku pogotovo samu nikako cak mi je i odvratna kao i energetska **** al kad po klubovima i na zurkama obicno nema dobre rakije onda ponekad znam da napravim tu kombinaciju inace ovo za rupe je identicna stvar doduse ne uvek al ima slucajeva kad na sred veceri padne marak i do jutra u krevetu samo praznina :mrgreen: obicno mi nije jasno kako sam dosao kuci pa zovem ujutro nekog od drugara da se raspitam gde sam bio i sta sam radio :lol:
au trpkovicu pa ti si gori od mene :lol:
ja ipak uvek znam kako sam dosla kuci :lol:

Ја се ових дана напијам -- леком!

Има неко средство за имунитет, зове се "Шведен битер", то су, као, лековите алпске биљке, али потопљене у алкохол. Пије се само једна кафена кашичица, али мене (која не пијем) то толико лупи по глави да се тетурам кроз кућу тачно као пијана кокошка. Први дан сам га попила ујутро (пошто треба два пута дневно) и, онако на празан стомак, тако ме је треснуло да сам једва стигла на посао. :lol: После сам се пребацила да га пијем кад дођем кући, после ручка, али не вреди много, опет се напијем од тога. Постаћу алкос до краја боце. :lol:

Back