Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Od žutog iz ušiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
organic buntZoks ti si totalno opusten i zaebant. Mora da te zenske obozavaju jer si tako sav spontan organik bunt. Steta sto te ne kapiramo.
Od žutog iz ušiju
u skracenoj verziji patimo jer smo u uverenju da je nesto nase, kad ono kurrracLjubomora, tuga, i sva ta mučna osećanja koja osećamo, dok patimo za nekim, zbog nekog itd...dolaze nam od našeg stava i ubeđenja da tog, nekog, imamo.
Nemamo ga.
I ne patimo zbog njega, već zbog sebe.
Zašto bih patio zbog sebe, ako se od toga osećam loše, pa još više patim, zato što se osećam loše.
Još i da se otrujem patetičnim pesmama i vrtim u krug, kao ker koji juri svoj rep?
Odjednom, kad opet dobijemo ono što je sa nekim otišlo, mi ozdravimo i čudimo se što smo patili, a subjekta se više ne sećamo, tako reći
A ti si od onih tetki lektor korektor za forum?organic buntdobra fora, organic je rec u trendu , lepo iskoristeno nema sta
medjutim, nemoj da generalizujes, kad kazes da ga ne kapiramo mislis na Sebe , ti ga ne kapiras , ne mozes govoriti u tudje ime
ludilo alhemije mudri matori jarcu , zelim cuti nesto vise o tome![]()
jesam ti povredio osecanja sadA ti si od onih tetki lektor korektor za forum?
Jesi, zatvorio sam se u sobu i plakao.jesam ti povredio osecanja sad
kad si pichkaJesi, zatvorio sam se u sobu i plakao.
Brate... Gde si ti zapeo s tim smajlijem? Jel znas jel se zezas sad ili pokusavas da se izvadis iz blama sto si pokusao da branis decka Zoku?kad si pichka![]()