blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.727
jel imate recept ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto pitaš ? Ispricaj sejel imate recept ?
Sto pitaš ? Ispricaj se
samo sok ? ili ima i strc prc grok ?Sok od ribizli.
nemas recept ?Pa ne znam nisam obicno ljubomoran, ali desi se. To je jednostavno slabost organizma![]()
Pa moja ti sa forumasimasa kim ?
Jok. To ide spontanonemas recept ?
moze neki prevod ?Pa moja ti sa forumasima
Pa nismo pogani pa da nemaš skim
Svašta
A sad vidim opet “novi” nalog
ko se krije iza naloga?Pa moja ti sa forumasima
Pa nismo pogani pa da nemaš skim
Svašta
A sad vidim opet “novi” nalog
to je vec ostavljeno za seksiju - po ukusudodas malo chije semena
Ovo je recept za ubistvo a ne za svadju.za pravljenje ljubomore potrebni su sledeci sastojci koje svaka domacica vec ima u ormaru:
- 1kg svezeg niskog samopouzdanja
- 20g depresije
- 50g sitno seckane paranoje
- 1 jaje sumnje
- 2 case stokovanja partnerovih drustvenih mreza
- prstohvat nadrndanosti
Po zelji dodati parfem nepoznate nijanse na okovratniku ili 1 dlaku cija boja ne mora nuzno da se ne slaze sa domacicinom bojom kose.
Sve dobro umesiti i ostaviti da odstoji najmanje 24h na sobnoj temperaturi.
pa ne valja da se pusti da odstoji mnogo, hoce da nadodje i iskipi preko vangleOvo je recept za ubistvo a ne za svadju.![]()
moguce, moguce, nema svako moje celicne zivceAli ovo je neko brzo tijesto, za 10-15min kipi...nakon 24h je vec kasno.![]()
Mislim da onaj ko se odluci za takve usne nema razloga da varaja nisam ljubomorna ali sam ljuta...ljuta zato sto trosi moje resurse vremena i emocija koje su ogranicene...
ako se nekome svidja bilo koja druga iz bilo kog razloga bilo bi uljudno, kulturno i pozeljno da istog momenta nestane iz mog zivota...
mislim da taj koji se danas odluci za "usne"...sutra ce za neku guzu, posle toga za sise, itdMislim da onaj ko se odluci za takve usne nema razloga da vara
Ne moze covek vise ni suptilno da,da kompliment....mislim da taj koji se danas odluci za "usne"...sutra ce za neku guzu, posle toga za sise, itd
beskrajni market mesa...
uvek ce biti mladja, lepsa, nova, sveza, interesantnija sta god...covek koji ne zna sta ce..zeli uvek nesto drugo..