Od cega Beogradjani u stvari zive?

andjelijaa

Elita
Poruka
16.390
Bg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.

kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?

ako uzmemo u obzir da imaju i dvoje dece,troskove oko kredita ili stanarine,racune,skolu,godisnje odmore,garderobu,hranu..

kako beogradjani ustvari zive? na kredite?od pozajmice?nasledstva?

Bg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.

kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?

ako uzmemo u obzir da imaju i dvoje dece,troskove oko kredita ili stanarine,racune,skolu,godisnje odmore,garderobu,hranu..

ako breograd ima 1,8 milijuna tanovnika ili otprilike 500.000 porodica, dali si video bar polovinu od njih da vozi luksuzne aute, dali si primetio nekih 250.000 porsea, rols rojsa, ferarija, lamborginija... ili ti se tako samo cini

Iskreno, briga me kako žive, ali ono rodbine što imam tamo-žive od po nekoliko poslova, i svi rade što su stasali već na letnjem raspustu.
Imaju otplaćene stanove i kuće, sve dobrim planom i programom, letuju i zimuju, lepi su, zdravi, imaju bele zube, doterani. Milo mi je, em mi drago!
Krali nisu koliko znam, nisu se prostituisali ni kockali, a gospoda su, ugledni i fini. Niti šljašte gde ne treba, niti su ubogi.
Lično me zanima moja parohija, udaljena dosta od Bg-a. Ovamo je bedinja...
Ali i ovamo se lepo živi, sve u svemu.
Živeli u zdravlju, u zdravlju je bogatstvo! :cvet:

Iskreno, briga me kako žive, ali ono rodbine što imam tamo-žive od po nekoliko poslova, i svi rade što su stasali već na letnjem raspustu.
Imaju otplaćene stanove i kuće, sve dobrim planom i programom, letuju i zimuju, lepi su, zdravi, imaju bele zube, doterani. Milo mi je, em mi drago!
Krali nisu koliko znam, nisu se prostituisali ni kockali, a gospoda su, ugledni i fini. Niti šljašte gde ne treba, niti su ubogi.
Lično me zanima moja parohija, udaljena dosta od Bg-a. Ovamo je bedinja...
Ali i ovamo se lepo živi, sve u svemu.
Živeli u zdravlju, u zdravlju je bogatstvo! :cvet:
zdrav covek je bogat covek ❤️

Ana Brinabic ti li si? I Neno je izmisljao pricu o prijateljici/rodjaki iz inostranstva i njenom cudu kako se sve Porsei voze po Srbiji.
Svi mi zivimo ili prolazimo kroz BG i svi vidjamo mahom 10-15 godina stare automobile koji ni novi nisu kostali 30 soma evra.

zdrav covek je bogat covek ❤️
Moj Beograd treba da je lep i rado posećen. Ima dušu svaki njegov kutak.
Provela sam divno vreme kroz studiranje tamo.
Gde u Srbiji da se voze bolja kola? Pa, nekako to izgleda nezgrapno i uznemirujuće kad kroz moj kraj protutnji Tesla!
Neka tog meni divnog grada, iako su mi u srcu glavni gradovi Kragujevac ili Kraljevo. Beograd je lep, ali glavni grad... meni nije i ne može to biti.

pa dobro ne zelis da se prica bilo sta sto je protiv tvoje ideje da se u breogradu voze skupa kola, eto sve je to sirotinja i golje, propalice koje jedva prezivljavaju mesec da se prehrane, i nemaju nikakvih izgleda za bolju buduicnost, hrane se po kontejnerima i oblace u najlone i novine
jel ti sada lakse?
meni bi najlakse bilo kada bi ucesnici teme istu i procitali,bar jednom.

Back