Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 225.040
Pa brate onda se hrani u meku i kupuje krpice bez kalkulacijaMoja ćerka mi danas piše da joj treba 300e za faks, a zaradjuje oko 90000..Ne plaća nikakve račune, osim održavanja auta i to mi sve malo čudno.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa brate onda se hrani u meku i kupuje krpice bez kalkulacijaMoja ćerka mi danas piše da joj treba 300e za faks, a zaradjuje oko 90000..Ne plaća nikakve račune, osim održavanja auta i to mi sve malo čudno.
5,6000e.koliko kostaju tvoja kola?
to ti i kazem, nisi uspela u zivotu i sada ti je cudno sto netko ima auto od 30.000 eura i jede meso svaki dan5,6000e.
po tebi je vrednost automobila ocena za uspeh? sta ako imam 3 stana?to ti i kazem, nisi uspela u zivotu i sada ti je cudno sto netko ima auto od 30.000 eura i jede meso svaki dan
e pa nemas 3 stanapo tebi je vrednost automobila ocena za uspeh? sta ako imam 3 stana?
e pa dobro ako tako kazese pa nemas 3 stana
zene ne znaju sa parama,jos ni jednu nisam upoznala koja moze da se kontroliseMoja ćerka mi danas piše da joj treba 300e za faks, a zaradjuje oko 90000..Ne plaća nikakve račune, osim održavanja auta i to mi sve malo čudno.
Kontroliše se ona koja živi od svog zarađenog novca.zene ne znaju sa parama,jos ni jednu nisam upoznala koja moze da se kontrolise
ne podrazumevam neke velike troskove, mislim da zene ne mogu da se suzdrze od kupovanja gluposti nebitno dal kostaju 1000 ili 10000 dinara.Kontroliše se ona koja živi od svog zarađenog novca.
kako beogradjani ustvari zive? na kredite?od pozajmice?nasledstva?
Bez obzira na šta troše.ne podrazumevam neke velike troskove, mislim da zene ne mogu da se suzdrze od kupovanja gluposti nebitno dal kostaju 1000 ili 10000 dinara.
Ekstremna glupost je kupovanje nove elektronike pored polovne koja je jednako kvalitetna a ne smrdine podrazumevam neke velike troskove, mislim da zene ne mogu da se suzdrze od kupovanja gluposti nebitno dal kostaju 1000 ili 10000 dinara.
Kupovina novog automobila je vec skandalozna ali i za to se imakako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?
Meni je struja 1800din leti,net 1200 i imam porez od 10ak 000 godisnje,to su svi troskovi i najvise ode na auto,zimi skuplje grejanje 7000,sad cu drva malo uzivanja,msm da mogu mesec bez stiskanja da prodjem sa 200€ a najvise mi je gust da nisam rob potrosackog drustva nego ista
Ta odgovorna lica su uništila sve državne institucije, ko da je bitno što se sve to zaokružilo rečju "država"Мјок, него докле више тог гађања са појмом Држава.
Тако ви необразовани из политикологије, аболирате овлашћена лица и политиканте.
Хоће ли то да се схвати?
A kako ce dalje od zone komfora nego kolima? Ides na drugi kraj grada autobusom u nedeljnu kupovinu?U Ns ne možeš kad je gužva da predješ pešački.
A svi nešto kukaju kako je kriza i kako nemaju para.
Znači, kriza ne znači svima isto.
Nekima znači da nemaju šta da jedu a nekima da možda moraju da plate
više npr vodu u prodavnici. I to zato što ih mrzi da idu dalje od zone komfora.
Mnogo smo se razmazili. Znam ljude koji imaju kola ali idu biciklom.A kako ce dalje od zone komfora nego kolima? Ides na drugi kraj grada autobusom u nedeljnu kupovinu?
Problem je što je zona komfora preko puta . Ili što prodavnica radi do 22h.Ne znam koji je vama djavo, kola mogu da se kuoe za par hiljada evra, registracija je od 150+e. O kakvom luksuzu ovde govorimo?
Ajde otvori ti drugu temu posto to sa ovom nema vezeProblem je što je zona komfora preko puta . Ili što prodavnica radi do 22h.
To je moje mišljenje. Da su se ljudi razmazili. I ono čuveno jel mogu samo.
E ne može.