Od cega Beogradjani u stvari zive?

Svi su danas puni para to je prava istina
ne podrazumevam neke velike troskove, mislim da zene ne mogu da se suzdrze od kupovanja gluposti nebitno dal kostaju 1000 ili 10000 dinara.
Ekstremna glupost je kupovanje nove elektronike pored polovne koja je jednako kvalitetna a ne smrdi
https://www.howtogeek.com/415656/why-do-new-electronics-smell/
kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?
Kupovina novog automobila je vec skandalozna ali i za to se ima

Meni je struja 1800din leti,net 1200 i imam porez od 10ak 000 godisnje,to su svi troskovi i najvise ode na auto,zimi skuplje grejanje 7000,sad cu drva malo uzivanja,msm da mogu mesec bez stiskanja da prodjem sa 200€ a najvise mi je gust da nisam rob potrosackog drustva nego ista

Када би било 50% мање Хомоконзуменса, трговине, банке, привреда и пољопривреда би далеко здравије изгледала.

Danas ako imas za auto i registraciju, odrzavanje ne sprecava te da kupis i ono od 30000€ jer ako imas novca imas.

Svi koji voze uglavnom voze skupa kola jer imas ljude koje imaju i one koje sastavljaju kraj sa krajem.Srednja klasa je gotovo i nema.
Oni sa prisecnim i nikakvim automobolima retko i voze, voze samo kad bas treba i tu negde blizu.Jedva i registruju auto neke godine i ne.Ili pa uzimaju kredit.

Мјок, него докле више тог гађања са појмом Држава.

Тако ви необразовани из политикологије, аболирате овлашћена лица и политиканте.

Хоће ли то да се схвати?
Ta odgovorna lica su uništila sve državne institucije, ko da je bitno što se sve to zaokružilo rečju "država"

Inače, u Beogradu se ne voze u većini skupi automobili, ali ih ima dosta. Izdvojio se jedan deo, obogatio, koncentrisao po Vračaru, Dorćolu, BG na vodi, jedni te isti se vrte po uvek punim restoranima, obilaze TC skupo odeveni, voze besna kola pa ako zadrži na prvom utisku a ne obrati pažnja na celokupnu sliku, deluje kao da je standar Beograđana nešto vau. A nije.

U Ns ne možeš kad je gužva da predješ pešački.
A svi nešto kukaju kako je kriza i kako nemaju para.
Znači, kriza ne znači svima isto.
Nekima znači da nemaju šta da jedu a nekima da možda moraju da plate
više npr vodu u prodavnici. I to zato što ih mrzi da idu dalje od zone komfora.
A kako ce dalje od zone komfora nego kolima? Ides na drugi kraj grada autobusom u nedeljnu kupovinu?

Back