andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.720
ko prica o luksuzu? ko prica o kolima od par hiljada evra?Ne znam koji je vama djavo, kola mogu da se kupe za par hiljada evra, registracija je od 150+e. O kakvom luksuzu ovde govorimo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko prica o luksuzu? ko prica o kolima od par hiljada evra?Ne znam koji je vama djavo, kola mogu da se kupe za par hiljada evra, registracija je od 150+e. O kakvom luksuzu ovde govorimo?
Imam ja tema koliko hoćeš. Evo jedna. Zašto se ljudi bedače za kesu od 5 dinara a račun im je par hiljada?Ajde otvori ti drugu temu posto to sa ovom nema veze
Gospodja cuknuta, a ti pricas o nepostojecoj dobro situiranoj vecini u Beogradu. Tacnije lupas.ko prica o luksuzu? ko prica o kolima od par hiljada evra?
mislim da sam upotrebila imam osecaj kao da..Gospodja cuknuta, a ti pricas o nepostojecoj dobro situiranoj vecini u Beogradu. Tacnije lupas.
Napisala si imam osecaj da je vecina Beogradjana dobro situirana, sto je daleko od istine i sto je demantovalo nekoliko nas na temi.mislim da sam upotrebila imam osecaj kao da..
pricam o srednjoj klasi,pise za pismene.
pricam o automobilima od 30.000 za koje ne mislim da su lux.
Na sta mislis kad kazes bedace?Imam ja tema koliko hoćeš. Evo jedna. Zašto se ljudi bedače za kesu od 5 dinara a račun im je par hiljada?
Bg pun skupih kola, imam osecaj da je vecina stanovnika dobrog materijalnog statusa.
kako jedna prosecna porodica (srednja klasa) uspe sebi da priusti automobil od 25,30000e?
ako uzmemo u obzir da imaju i dvoje dece,troskove oko kredita ili stanarine,racune,skolu,godisnje odmore,garderobu,hranu..
kako beogradjani ustvari zive? na kredite?od pozajmice?nasledstva?
ali kirije se krecu tako oko 500 eur.
Pa sad ... Da se nadjemo na 200?Gde, na kom delu grada i koliko ima kvadrata ta nekretnina? I još jedno pitanje- Trošarina, 60m2, tri terase, prvi sprat, kolika bi tu bila kirija?
Pa sad ... Da se nadjemo na 200?
Pa ne znam ovde moze da se vidi otprilike
https://www.halooglasi.com/nekretnine/izdavanje-stanova/beograd
Ni meni nije trebao auto kad sam ziveo u gradu sve sam bajsem zavrsavao i peske,tek sad je ludnica trguju garazama i parking mestomMoram nešto da pitam i nadam se da se nećete naljutiti. Da li većina vas radi u IT sektoru, ili ima ovde i direktora i zamenika direktora privatnih kompanija?
Pitam jer sam videla i glasanje na onoj temi " Kolika su vam primanja".
Ne morate da objašnjavate i ugrožavate svoju anonimnost. Odgovorite samo da li radite privatno, samostalno, ili ste u IT sektoru.
Ja nemam auto i nemam vozačku dozvolu. Nekih davnih godina mogla sam da polažem vožnju. I kasnije sam mogla na lizing da kupim nov auto i po povoljnijoj ceni. Nisam ništa od toga uradila.
Kad idem negde dalje ili obavim veliku kupovinu, vraćam se taksijem. I mesečno idem par puta taksijem. Nekako mi je tako lakše, nemam obavezu da kupujem gorivo, da popravljam auto, registrujem..
tek sad je ludnica trguju garazama i parking mestom
automobili i stanovi su vidljiv trosak,pitanje je kako ljudi sve priuste.. rade vise poslova,prodaju kucu kupe kola?! dosta ih znam koji voze kola u ovoj vrednosti a podstanari su..Moram nešto da pitam i nadam se da se nećete naljutiti. Da li većina vas radi u IT sektoru, ili ima ovde i direktora i zamenika direktora privatnih kompanija?
Pitam jer sam videla i glasanje na onoj temi " Kolika su vam primanja".
Ne morate da objašnjavate i ugrožavate svoju anonimnost. Odgovorite samo da li radite privatno, samostalno, ili ste u IT sektoru.
Ja nemam auto i nemam vozačku dozvolu. Nekih davnih godina mogla sam da polažem vožnju. I kasnije sam mogla na lizing da kupim nov auto i po povoljnijoj ceni. Nisam ništa od toga uradila.
Kad idem negde dalje ili obavim veliku kupovinu, vraćam se taksijem. I mesečno idem par puta taksijem. Nekako mi je tako lakše, nemam obavezu da kupujem gorivo, da popravljam auto, registrujem..
PS. Zašto se samo razgovara o automobilima kada imamo i druge životne troškove?
secam se pred koronu novi fica je bio 100e mesecno i ucesce 3,4 a sada mislim da je x2.Auto? Kupuju na kredit. Zadnji put kada sam gledao reno klio nov je bio 180 evra mesečno rata na 5 god. Ako ostaviš pušenje imaš nov auto.
To je sada valjda duplo više? Ovaj sada od 30.000 je valjda rata 500 evra? Nije, ljudi prodaju neki prethodni i daju učešće.
Itd.
mislim da ispod 250e ne postoji vise kirija..Zemun 50m2 ali samo jedna terasa 280e rakovica 35m2 250€ nemaju komunalije tj grejanje ta peći i gas
mislim da ispod 250e ne postoji vise kirija..
najsmesnije od svega je sto normalan stan vise ne moze da se nadje za taj novac,nekada je suteren kostao 30,40 a sada nema ispod 100Što je i normalno s' obzirom na cene stanova.
Neće niko da plati stan 150.000 evra i da ti izda isti za 150 evra...
najsmesnije od svega je sto normalan stan vise ne moze da se nadje za taj novac,nekada je suteren kostao 30,40 a sada nema ispod 100