Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Dobro dobro... interesantna je tema... malo nije za ljis ali dobro...Borg_Queen:e ne znam ja sam se pokidala od smeha, a i ona :smile:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro dobro... interesantna je tema... malo nije za ljis ali dobro...Borg_Queen:e ne znam ja sam se pokidala od smeha, a i ona :smile:
Sta vam ovde fali? Okruzeni ste i pazeni i mazeni?Petar_Pan:Sve zavisi od ljudi koji nas okruzuju....
A tek felneeeee. Prednji trap, zadnji trap...Petar_Pan:Slican mi se osecaj desio na sajmu automobila... par extra cica... i to extra ljubazne... prijatne...
Ovde na netu.... samo zahebavan...phenomenon:Sta vam ovde fali? Okruzeni ste i pazeni i mazeni?
Upakovano... damski....phenomenon:A tek felneeeee. Prednji trap, zadnji trap...
Pa evo tu su Ja 8-) , veoma fin i kulturan i izuzetno pošten mladić(podižem moje zelene okice i blago ti namigujem) :wink:Mortisa Adams:Stvarno lepa tema,sigurna sam da negde postoje i fini momci,samo ne znam gde
Uvek sretnem pogresne............................
A ti brate idi na pijatzu da mi kupish charapeTuzni_patak:Ti prošetaj do bulevara, tamo je tačno po tvojoj volji.....
Uf uf... falte me usta...phenomenon:Znam, i ja sam ...,... upakovana
![]()
Dobro je da na netu ima inteligentnih ljudi koji razumu salu....montekristo:Sad cu je kao malo da se ,,cepim,, onoj gore ko neki derpe pa da kazem to je CISTA PREDRASUDA, khm, khm....![]()
![]()