Dionizija Domaćin Poruka 3.534 14.07.2009. u 08:28 - Od biraca nema jebbaca #51 tetragramaton: Uzmeš sapun i okupaš je. Ja ne vidim problem. Kliknite za proširenje... Ti si genije
Stroncijum Elita Poruka 15.164 14.07.2009. u 08:33 - Od biraca nema jebbaca #52 Forumaši su još jednom pokazali da su lišeni svih predrasuda, te da su široki i ovaj... dugački
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.511 14.07.2009. u 15:24 - Od biraca nema jebbaca #53 Stroncijum: Forumaši su još jednom pokazali da su lišeni svih predrasuda, te da su široki i ovaj... dugački Kliknite za proširenje... ...ili da odavno nisu ništa pojebbali, pa im opao kriterijum.......
Stroncijum: Forumaši su još jednom pokazali da su lišeni svih predrasuda, te da su široki i ovaj... dugački Kliknite za proširenje... ...ili da odavno nisu ništa pojebbali, pa im opao kriterijum.......
Heavy Knight Aktivan član Poruka 1.409 14.07.2009. u 15:27 - Od biraca nema jebbaca #54 Fu*k is good,fu*k is fanny lot's of people fu*k for money if you think that fu*k is fanny fu*k yourself and save your money Mislim da je to najbolje resenje za sve. Poslednja izmena: 14.07.2009.
Fu*k is good,fu*k is fanny lot's of people fu*k for money if you think that fu*k is fanny fu*k yourself and save your money Mislim da je to najbolje resenje za sve.
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.511 14.07.2009. u 15:47 - Od biraca nema jebbaca #55 Heavy Knight: Fu*k is good,fu*k is fanny lot's of people fu*k for many if you think that fu*k is fanny fu*k yourself and save your many Mislim da je to najbolje resenje za sve. Kliknite za proširenje... Ja bre uvek volim da potrošim pare za dobru jebbačinu-beš me briga za save your many (mada mi se nešto čini da se lova ne piše ovako).
Heavy Knight: Fu*k is good,fu*k is fanny lot's of people fu*k for many if you think that fu*k is fanny fu*k yourself and save your many Mislim da je to najbolje resenje za sve. Kliknite za proširenje... Ja bre uvek volim da potrošim pare za dobru jebbačinu-beš me briga za save your many (mada mi se nešto čini da se lova ne piše ovako).
Heavy Knight Aktivan član Poruka 1.409 14.07.2009. u 15:58 - Od biraca nema jebbaca #56 Eh da,ispravih. Ma vredi naravno dobrih para,ali samo kvalitetna.Zakon ponude i potraznje.
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.511 14.07.2009. u 17:05 - Od biraca nema jebbaca #57 Heavy Knight: Eh da,ispravih. Ma vredi naravno dobrih para,ali samo kvalitetna.Zakon ponude i potraznje. Kliknite za proširenje... Dobro je, izvukao si se ovaj put da neobaveštavamo dežurnog lektora na forumu......a sinoć ništa nije jebbo, pa je strašno nervozan!
Heavy Knight: Eh da,ispravih. Ma vredi naravno dobrih para,ali samo kvalitetna.Zakon ponude i potraznje. Kliknite za proširenje... Dobro je, izvukao si se ovaj put da neobaveštavamo dežurnog lektora na forumu......a sinoć ništa nije jebbo, pa je strašno nervozan!