Од 1. септембра у Србију се не може ући са Косово* - РКС таблицама

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne zasluzujemo nista - mnogo smo ogrezli u golemim grehovima i porocima....nas 6.8 mil smo za Gospoda vrlo nevidljivi...to je jedna mala tackica na planeti koja sa teskom milukom moze da se locira kako sa lupom tako i sa uvelicavajucem staklom...ostace mozda 200k pobedika iz kamenog doba....a mozda i manje ili ni 1 ako ga ima...on ima da se backe sa mnogoljudnijim plemenima - poput Kurda (40mil) , Ujgura u Kini (60-ak mil)...mitomanija nas 5.8 mil prosecne starosti oko 58y na sitnom cvarku na ovoj poganoj planeti smo bitni i vazni do mojega
Kolko ima bolesnika ovde ovo je strašno... E moja Srbijo, na šta si spala

Од 1. септембра 2022. године ниједан грађанин Косова не може ући у Србији са таблицама РКС већ искључиво са таблицама регистарским ознакама : „ПР“, „КМ“, „ПЗ“, „ГЛ“, „УР“, „ПЕ“ , или „ЂА“…

Држава Србија има легитимно право на овај потез на основу Р -1244 и на основу пријема у ОУН 1. новембра 2000. године, са Косовом и Метохијом као својим саставним делом.

Од 1, септембра у Србију се не може ући са РКС таблицама са Косова и Метохије, Бугарске, Румуније, Мађарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније.

https://www.srbijadanas.net/od-1-septembra-u-srbiju-se-ne-moze-uci-sa-kosovo-tablicama/

siptarske-tablice.jpg

Treba samo da stoji “tzv “RKS””.

Mislim da takva odluka u vezi sa auto tablicama,nije narocito mudra.Danas je medjunarodna situacija,teza i opasnija nego ikada.Stanje u Ukrajini,
kada se granatira podrucje u Zaporozju,gde se nalazi najveca Nuklearna Elektrana na svetu,uliva jezu u buducnost celog sveta.Sam bezocni
napad Rusije na Ukrajinu,kao i krajnje opasnu situaciju,oko ostrva Tajvan,ne daju za pravo malim zemljama,da izazvaju kriznu situaciju,na svojim
teritorijama...
A zašto da ne? Zato da bi oni kojima su ona nesposobna budala “Gorbi” & pijani Jeljcin poklonili sve što imaju mogli nekako da probaju da zadrže darove one svinje Lenjina? Likvidacija Ukrajine kao države, pa Tajvana, a onda i ostalih.

Poslednja izmena:
Pazi 90ih kada je krenuo rat , prvo što je trebao Milošević da uradi je da obezbedi južnu Srbsku pokrajinu.
Nije se tad moglo NIŠTA, Klinton rešio da “šalje poruke” okolo. Ne branim Zlobodana Šiljoševića uopšte, mnogo je on gluposti počinio, ali to je bila izgubljena partija pre toga - čim su rešili da likvidiraju tzv Jugoslaviju i zamene je šakom minijaturnih, slabih i poslušnih državica.

Fisiono oružje nismo tada imali.

Back