Од 1. септембра у Србију се не може ући са Косово* - РКС таблицама

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mast

Iskusan
Poruka
5.528
Од 1. септембра 2022. године ниједан грађанин Косова не може ући у Србији са таблицама РКС већ искључиво са таблицама регистарским ознакама : „ПР“, „КМ“, „ПЗ“, „ГЛ“, „УР“, „ПЕ“ , или „ЂА“…

Држава Србија има легитимно право на овај потез на основу Р -1244 и на основу пријема у ОУН 1. новембра 2000. године, са Косовом и Метохијом као својим саставним делом.

Од 1, септембра у Србију се не може ући са РКС таблицама са Косова и Метохије, Бугарске, Румуније, Мађарске, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Македоније.

https://www.srbijadanas.net/od-1-septembra-u-srbiju-se-ne-moze-uci-sa-kosovo-tablicama/

siptarske-tablice.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Nisi ni svestan kolika je velika sns mreza u Srbiji , sve bitno kontrolisu.
Kartel.
Unici i praunici ce im biti ovde vladari,gazde i gospodari....nece se to razmontirati ni narednih 100 ljeta....SPS podkartel (drzava u drzavi) kontrolise JKP,EPS,Telekom,NIS i namensku industriju i jednim delom pravosudje....kako za vreme Slobe,Djindjica,Tadica,Vucica....13-14% glasova ide redovono za SpS 2000-2022 +++

Mislim da takva odluka u vezi sa auto tablicama,nije narocito mudra.Danas je medjunarodna situacija,teza i opasnija nego ikada.Stanje u Ukrajini,
kada se granatira podrucje u Zaporozju,gde se nalazi najveca Nuklearna Elektrana na svetu,uliva jezu u buducnost celog sveta.Sam bezocni
napad Rusije na Ukrajinu,kao i krajnje opasnu situaciju,oko ostrva Tajvan,ne daju za pravo malim zemljama,da izazvaju kriznu situaciju,na svojim
teritorijama...

Од 1. септембра 2022. године ниједан грађанин Косова не може ући у Србији са таблицама РКС већ искључиво са таблицама регистарским ознакама : „ПР“, „КМ“, „ПЗ“, „ГЛ“, „УР“, „ПЕ“ , или „ЂА“…
za šta je oznaka "PZ"?

u dupe ti zviznem

:rotf:
ima samo tehnicki problem - kako 70-80.000 za 2 dana siptarskih lijesova sklonti da nas posle specijalne vojno-policijske akcije ne pojure nekakvi NATO tuzitelji i sudije....skloniti dokaze da svi izadju nevini poput ovih mesara iz Zute Kuce u Albaniji..nismo mi oni su sami digli dramalamu da bi nas optuzili a to nije istina

Od tog dana septembra će se desiti mnogo toga. Think about it and contemplate in advance!
Tih dana se zakopajte u svojim domovima i ne dopustite da se od vas jedan glas čuje, jer taj jedan glas će značiti početak svetskog rata, opet na našoj krvi, opet ovakvi kakvi smo, necivilizovani, mi treba da budemo okidač za nešto.
Ne. Bog neka nas štiti, poverite Mu se.
SHVATIĆE DA OVDE VIŠE NEMAJU ŠTA DA TRAŽE!
Nema ničega što su se nadali da nađu. Mi u njihovim igrama više nećemo učestvovati.
Njihove molitve su da se dignemo i izginemo. Naše molitve su da Naš dragi Bog sve dovede u red.

Poslednja izmena:
Od tog dana septembra će se desiti mnogo toga. Think about it and contemplate in advance!
Tih dana se zakopajte u svojim domovima i ne dopustite da se od vas jedan glas čuje, jer taj jedan glas će značiti početak svetskog rata, opet na našoj krvi, opet ovakvi kakvi smo, necivilizovani, mi treba da budemo okidač za nešto.
Ne. Bog neka nas štiti, poverite Mu se.
SHVATIĆE DA OVDE VIŠE NEMAJU ŠTA DA TRAŽE!
Nema ničega što su se nadali da nađu. Mi u njihovim igrama više nećemo učestvovati.
Njihove molitve su da se dignemo i izginemo. Naše molitve su da Naš dragi Bog sve dovede u red.
nazalost Bog nas nece zastiti - mnogo smo gresni bice ogromnih razaranja i uzanish zrtava u glavama - oko + 90% populacije u SRB ce od 1.09-30.10.2022...ce nastradati sve ce biti razlupano....strujno,vodovodno,celokupno zemljiste 200.000+ god izuzetno radioaktivno i kancerogeno...1 sljiva max......zivi ce zavideti mrtvima ...a mrtve nece imati kod da sahrani

nazalost Bog nas nece zastiti - mnogo smo gresni bice ogromnih razaranja i uzanish zrtava u glavama - oko + 90% populacije u SRB ce od 1.09-30.10.2022...ce nastradati sve ce biti razlupano....strujno,vodovodno,celokupno zemljiste 200.000+ god izuzetno radioaktivno i kancerogeno...1 sljiva max......zivi ce zavideti mrtvima ...a mrtve nece imati kod da sahrani
Pa, Bog ima svu moć to da izmeni ukoliko zaslužujemo.
Misliš da nas nema dovoljno da bi Bog izmenio svoju zamisao?
Imajte u vidu viđenja otaca koji su predvideli da će se nešto desiti, a nije.

Pa, Bog ima svu moć to da izmeni ukoliko zaslužujemo.
Misliš da nas nema dovoljno da bi Bog izmenio svoju zamisao?
Imajte u vidu viđenja otaca koji su predvideli da će se nešto desiti, a nije.
ne zasluzujemo nista - mnogo smo ogrezli u golemim grehovima i porocima....nas 6.8 mil smo za Gospoda vrlo nevidljivi...to je jedna mala tackica na planeti koja sa teskom milukom moze da se locira kako sa lupom tako i sa uvelicavajucem staklom...ostace mozda 200k pobedika iz kamenog doba....a mozda i manje ili ni 1 ako ga ima...on ima da se backe sa mnogoljudnijim plemenima - poput Kurda (40mil) , Ujgura u Kini (60-ak mil)...mitomanija nas 5.8 mil prosecne starosti oko 58y na sitnom cvarku na ovoj poganoj planeti smo bitni i vazni do mojega

Poslednja izmena:

Back