Očevi kao pratnja dece nepoželjni u pojedinim bolnicama

Koje licemerje. Izvadi sisu na sred parka da doji dete i jos mase njome i vice "ovo je moje zensko pravo", a ovamo im neprijatno od muskaraca. A tom muskarcu pored njegovog bolesnog deteta je do necije sise i doopeta u tom trenutku kao do lanjskog snega. Neke zene stvarno treba spaliti na lomaci kao vestice.

I kakva baba, tetka, komsinica, pa oni nisu STARATELJI deteta i samim tim ne smeju da odluciju, sta da se ne daj boze desi neka stani-pani situacija, dok oni dozovu koga treba dete umre.

potpuna glupost, po šok sobama i na intenzivnim leže žene i muškarci zajedno i da se dobro razumemo nemaju svi pidžame na sebi, dobiješ čaršav pa se snalazi ako si iole svestan i tu niko nikoga ne gleda, svi se s dušom rastaju, teško da će neko da nasrće na nekog sa svim onim cevima, kateterima i drenovima u sebi....kao što sam već napisala, stvar je u zastarelosti bolnica, nemanju dovoljnog prostora ni za pacijente a kamo li za pratioce....ali svi mi ćutimo i trpimo jer smo navikli da pognemo glavu i budemo srećni ako nam pacijent preživi pa kako god

z:lol:

z:poz:

http://fun.noizz.rs/resources/funIm...7287-c10eb96cc8211f820d49ad5f94a9a76b.jpg?v=0

17287-c10eb96cc8211f820d49ad5f94a9a76b.jpg

Znaci gledam ovaj racun i ne verujem. Ova zemlja je zaista smejurija.
A ja licno sam bila pratilja malom detetu od dve godine kada je zavrsila u bolnici sa teskim opekotinama (majka preminula kada je imala godinu dana,oca nisu pustili da ostane sa njom). I bilo je izuzetno tesko. Ja ne mogu donositi odluke umesto oca,samo biti tamo za nju kao neka sigurnost,ali bilo je situacija da su morali da reaguju na brzinu sta da rade s njom,pa vijali oca preko telefona da in kaze sta da rade,a meni dete u medjuvremenu klone u rukama. Uzasan osecaj. Ne ponovilo se. Apsolutno sam ZA,da i ocevi jednako mogu da prate svoju decu u bolnicu.

Poslato sa Lenovo A536 korišćenjem mobilne aplikacije Forum Krstarice

Back