Smokvica8
Domaćin
- Poruka
- 3.882
ooooooh, B, kako mi otezavash......zaista je cakana, shlog da te strefi, da znash da je ovo samo na lepe ockice!!! 10
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moje ili njegove 

tebe izgleda mrzi da zivis...............a odkud znas da nemam mozda jos jednu negdje malo nize?!?!?:-DZikica:pa ni meni se ne svidza ali me mrzi da menjam....a ti promeni lokaciju tetovaze....malo nize![]()
obrij se........to bi ti pametnije biloneozbiljko:Malo niže su dve cuclice. Jami jami!

pazi da ti ne presjedne ovaj komentar®:dve dudice
dve dejice![]()
sve covjece......donje pogotovo.........gore bradu obrij:shock:...........malo higjene nikome ne skodi:-Dneozbiljko:Biraj, nedodirljiva, šta da brijam!
tek si sad provalila da me mrzi da zivim....da me vidis tek leti kad pripekne zvezda napolju 40 a znojis se i da si skroz goNedodirljiva88:tebe izgleda mrzi da zivis...............a odkud znas da nemam mozda jos jednu negdje malo nize?!?!?:-D

Nedodirljiva88:sve covjece......donje pogotovo.........gore bradu obrij:shock:...........malo higjene nikome ne skodi:-D
........