Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
pa ne znam da uskladimo termine prvo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tebi je zabranjeno da nastupas za sire mase...od sada je to samo za moje oci... (ako ih neko ne pojede do tada)bufla:pa kad ce ta zuka
moram da se spremim za nastup![]()
Zikica:ma ako imas komsiju frizera nema zime
a jos ako nije ***** super
just you dream :rolleyes:Zikica:moze....samo koji dan?????
sta bre ne sme....bufla ne brini nju cu ja da natreskam sa absintom i nema nista ona da zna![]()
![]()
gde sta kakoPajper:
i sta ja sad da kazem?!![]()
ma to meni od absinta...bufla:gde sta kako![]()
pa da izgubim ovakvuZikica:sta mislis da necu....a ti bufla kaki si ti to kad dozvoljavas ovako da te kontrolise...samo kazes zeno ja se skidam tamo a ona ako se buni nek dodje da vidi da nece da bidne nista....a sako ni onda nece...nadji drugu zenu![]()
ja njega ne kontolisem,smao necu da neke stvari koje su samo za MENE gledaju (i ko zna sta jos) drugi!Zikica:sta mislis da necu....a ti bufla kaki si ti to kad dozvoljavas ovako da te kontrolise...samo kazes zeno ja se skidam tamo a ona ako se buni nek dodje da vidi da nece da bidne nista....a sako ni onda nece...nadji drugu zenu![]()
how sweet :trep trep: :****bufla:pa da izgubim ovakvu
ccccc pa to nikako
ako je za Ziku samo izvoliPajper:ja njega ne kontolisem,smao necu da neke stvari koje su samo za MENE gledaju (i ko zna sta jos) drugi!
ko da bi on voleo da se ja skim za tamo nekog...![]()
ali...baci tu kriglu iz sape...prividjaju ti stvari....i pazi,imas belog misa pored noge!Zikica:a tako onda znaci......dobro znaci da vadim tesko oruzije
nisam ovo teo da ti kazem ali.....ona te vara![]()
aha sa Pie Slayer-omZikica:a tako onda znaci......dobro znaci da vadim tesko oruzije
nisam ovo teo da ti kazem ali.....ona te vara![]()
sto imam osecaj da nesto ciljas na sebe....?Zikica:a ko kaze da on ne bi voleo da se ti skidas za nekog.......ma on oce troiku![]()
pocinje da me plasiPajper:sto imam osecaj da nesto ciljas na sebe....?![]()