Ocenite avatar...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamplja 90 --- bila bi cista mala 10 da se nije pojavila vragolasta sa tako prostim a opet slozenim avatarom Znaci Vragu mali svaka ti cast "I Salute You", Tamplja 90 jedna devetka sa vda plusa slidza me je cak navela da pogledam i profil

Samo da pojasnim znacenje avatara mozda bude bolja ocena.

Drugar mi je ispricao 1 vic,
vic je bio lood i onda smo poceli da ga nastavljamo u razlicitim verzijama.

Do skora smo se prepucavali sa slikama ko nadje ludju ili skupi sto vise razlicitih slika glavnog junaka vica.

Sada kada je dao otkaz u firmi i ostao bez neta (ucali smo se iz njegove firme) ne cujem ga vise.
I onda sam odlucio da stavim ovaj avatar.

A prica kaze sledece:

ide Smrt ulicom, naidje na babu, nasloni se na svoju kosu sa palom kapuljacom preko glave i pita je
Smrt - Baaaaabaaaaaa ..... moze SOOOOOOOKKKKKK......
Baba - Mozje Shinko, mozj..... {z kao zitarica}
(ali baba jos ne izgovori, smrti izlete kosa ispod ruke i samo se sacu) SOOOKKKKK ! ! !

@Ledstorm
1+
Zato sto sam vic cuo po stoti put i zato sto sam moro da citam to sranje i zato sto je ponovo preskako pri ocenjivanju
@Mackic
Ma pusti ga. Ja njemu kazem nesto on meni Screw you guys I'm going home. Pa ode. A ja mu uruci otkaz postom.

LedStorm:
Samo da pojasnim znacenje avatara mozda bude bolja ocena.

Drugar mi je ispricao 1 vic,
vic je bio lood i onda smo poceli da ga nastavljamo u razlicitim verzijama.

Do skora smo se prepucavali sa slikama ko nadje ludju ili skupi sto vise razlicitih slika glavnog junaka vica.

Sada kada je dao otkaz u firmi i ostao bez neta (ucali smo se iz njegove firme) ne cujem ga vise.
I onda sam odlucio da stavim ovaj avatar.

A prica kaze sledece:

ide Smrt ulicom, naidje na babu, nasloni se na svoju kosu sa palom kapuljacom preko glave i pita je
Smrt - Baaaaabaaaaaa ..... moze SOOOOOOOKKKKKK......
Baba - Mozje Shinko, mozj..... {z kao zitarica}
(ali baba jos ne izgovori, smrti izlete kosa ispod ruke i samo se sacu) SOOOKKKKK ! ! !
Ja ovde ne vidim ocenu. Ni za onaj iznad ni za onaj ispod ni za onaj pre mesec dana.
NI ZA JEDAN!
Za taj post pricam. I slazem se sa onim za tamplju. Makar si imo sta da vidis kad si pogledo u profil.
Bole me briga sto si preskocio white-a.

1 jer to nije tvoj stil sam ako si lez sto je tesko jer si m
slazem se za White-a ( :P ) a i za svoj post ali rekao sam na pocetku
"Samo da pojasnim znacenje avatara mozda bude bolja ocena."
Sto znaci da ima veze sa tudjim ocenjivanjem MOG avatara ... migli bi bar da je poprave za trud hehehe c c c

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme

Back