ОЧЕКУЈУ СЕ ПРЕГОВОРИ СА СНС И СРС

Ne znam sta ljudi vide u tom Nikolicu...Ja sam po svom ideoloskom opredeljenju socijalista. Kad sam napunio 18 godina uclanio sam se u SPS iz revolta protiv ovog drustva(znam i sam sad da sam pogresio). Nakon dogadjaja pre godinu dana postalo je jasno da je sve moguce. Ne znam sta treba radikalima da se petljaju sa covekom koji nema svoje JA kao sto nema Toma Nikolic. I vi sto se kunete u njega...da li stvarno verujete u to ili ste samo dobro placeni da propagirate te fazone ovde?

Ne znam sta ljudi vide u tom Nikolicu...Ja sam po svom ideoloskom opredeljenju socijalista. Kad sam napunio 18 godina uclanio sam se u SPS iz revolta protiv ovog drustva(znam i sam sad da sam pogresio).

Зашто мислиш да си погрешио? Ја сам се учланила у ту странку децембра 1990. са 21-ом годином и са њима провела готово пуних 10 година (до новембра 2000.). Последњих година мог чланства (посебно од како је формирана Влада са радикалима), СПС није био оно у шта сам веровала и на крају сам отишла али није ми криво што сам провела толико година са њима и што сам била њихов кадар. Не верујем у колективну кривицу чланства СПС-а а све док ја лично нисам урадила ништа лоше не осећам се погођено због туђе погрешне политике.:D

I verujes coveku koji je prodao ono za cega se zalagao 18 godina?

Томи Николићу? Ни најмање. Не познајем човека, можда сам га видела пар пута, али по ономе што прича и ради мислим да је веома прорачунат и лош човек.
Ацу Вучића знам добро и баш зато ни њему уопште не верујем.

Хм, ако мене питаш, мени се чини да су програмски СНС и СРС доста блиске, по мом мишљењу кључна разлика у начину на који остварују циљеве. Извањавам се што то око начина не бих то детаљније да објашњавам, имам своје разлоге.
Ја СРС-у од срца желим све најбоље без обзира што смо сада нажалост на различитим странама.:)

Ne znam sta treba radikalima da se petljaju sa covekom koji nema svoje JA kao sto nema Toma Nikolic. I vi sto se kunete u njega...da li stvarno verujete u to ili ste samo dobro placeni da propagirate te fazone ovde?

:ok::ok::ok::ok::ok:

Све који имају било какву личну корист од тога,.....не правдам их,.....али некако и могу да разумем !!!
Али никако не могу да схватим, да неко тако плитко размишља и дозвољава себи да га један обичан људски и политички шљам и отпад, заведе, превари и убеди , да је оно што је урадио и што сада ради - исправно!?
Па бре чим је изашао из скупштинске сале и рекао -.парафразирам , "ја сам ту странку гајио и уздизао као своје чедо", а одмах после те реченице осуо дрвље и камење по дојучерашњим пријатељима и партијским истомишљеницима, све је било јасно!!!

Па који то отац, алудирам на фекалца и "његово неговање чеда", након свађе са сином, "излази на улицИ" :hahaha: и пљује по свом детету!? :think::think::think::thumbdown::thumbdown: :thumbdown:

Pogresio sam jer je rukovodstvo izdalo clanstvo zarad fotelja sa DS-om.
A potom je i clanstvo pocelo da manijakalno veruje u ono sto prica Dacic jer je osetilo da ima fotelja i za njih. Ostajem clan SPS-a...ali sa velikim razocarenjem. Zato i necu da branim te ljude. Vodim se krilaticom SPS je Sloba, Dacic je prolazna faza :D

Слоба је такође издао чланство кад је отишао са Шешељем - барем сам се ја као функционер те странке осећала издана јер смо у коалицији са десничарима. Мени лично (иако одавно нисам члан СПС-а) више одговара коалиција са Тадићем ког ценим као политичара него са дебелим војводом ког само сматрам интелигентним и ништа више. Али добро, све је ствар неких личних убеђења и ту ће увек постојати разлике а главно је да се не изневере гласачи ;) У том погледу верујем да Ивица зна шта ради ...

Хм, ако мене питаш, мени се чини да су програмски СНС и СРС доста блиске, по мом мишљењу кључна разлика у начину на који остварују циљеве. Извањавам се што то око начина не бих то детаљније да објашњавам, имам своје разлоге.
Ја СРС-у од срца желим све најбоље без обзира што смо сада нажалост на различитим странама.:)

Дедер, објасни нам како су то "програмски блиске", пошто овде има и нас који ту блискост не да не видимо, већ мислимо да су на дијаметрално супротним странама!!!
Својим речима............не мораш да цитираш програмска начела странака,...............мада можеш и то ако хоћеш!!!

Замисли да ја и ти имамо програмски сличне странке али да си ти мене опљачкао и од тога формирао своју странку, да ме вређаш кад год ме видиш, да ми којекаквим сплеткама преотимаш бирачко тело, да хоћеш да ме представиш гором од себе иако смо заправо исти а да смо притом пре тога били кућни пријатељи, кумови итд. Да ли мислиш да бих стварно мислила о сличностима наших програма и да бих превазишла лични анимозитет зарад коалиције која теби треба више него мени? Наравно да се то не би десило, ма колико ме убеђивао. А Тома треба да убеди не једну већ десет особа којима се попео на живац, не само професионално већ и приватно. Немгоућа мисија!

Слоба је такође издао чланство кад је отишао са Шешељем - барем сам се ја као функционер те странке осећала издана јер смо у коалицији са десничарима. Мени лично (иако одавно нисам члан СПС-а) више одговара коалиција са Тадићем ког ценим као политичара него са дебелим војводом ког само сматрам интелигентним и ништа више. Али добро, све је ствар неких личних убеђења и ту ће увек постојати разлике а главно је да се не изневере гласачи ;) У том погледу верујем да Ивица зна шта ради ...

Ма бре како можеш тако нешто да кажеш!? :think::thumbdown:
Па је л' се сећаш ДА СУ ТРЕБАЛИ ДА НАС БОМБАРДУЈУ СЕПТЕМБРА / ОКТОБРА 1998-е године!!!
И са ким је онда требало да се прави коалиција!?
Са Вуком Манитим, покојним визионаром, а !?

Ту коалицију користе многи за прозивање због недоследности и СПС-е , али И СРС-е , а била је једина могућа и једина ОПРАВДАНА!!! :ok::ok::ok:

slab si ti clan, i nije ni cudo sto ga niste sacuvali,

zbog svog licnog utiska sve pod noge, nije to politika

Saradnja sa radikalima tad...prihvatljivije nego bilo sta sad. I ne zaboravi da je Seselj ponikao iz SK :) Posto znam dosta o DSu iz Novog Sada...ne zelim ni da uzimam njihove ljude u usta. Vojvoda je naporan covek, nezgodan za saradnju...ali je nekako simpatican :)

:ok::ok::ok::ok::ok:
Све који имају било какву личну корист од тога,.....не правдам их,.....али некако и могу да разумем !!!

To i ja mogu da razumem, zato i pitam :)

Ма бре како можеш тако нешто да кажеш!? :think::thumbdown:
Па је л' се сећаш ДА СУ ТРЕБАЛИ ДА НАС БОМБАРДУЈУ СЕПТЕМБРА / ОКТОБРА 1998-е године!!!
И са ким је онда требало да се прави коалиција!?
Са Вуком Манитим, покојним визионаром, а !?

Ту коалицију користе многи за прозивање због недоследности и СПС-е , али И СРС-е , а била је једина могућа и једина ОПРАВДАНА!!! :ok::ok::ok:

Бомбардовали су нас свеједно.
А коалиција је после тог бомбардовања могла и да се раскине.
Не бих волела да су отишли са Вуком али избори су могли и да се понове.

СНС и СРС- Искрено залагање за КиМ у Србији
СНС и СРС-обе су против удаљавања Војводине од Србије, обе странке то практично то манифестују кроз противљење Статуту Војводине
Обе странке се залажу да се једног дана удруже Срб и РС, с тим што СНС то види као унију док је СРС на позицијима Велике Србије.
Обе странке залажу се за чврсте везе са Руском федерацијом.
Обе странке не прихватају независност КиМ као услов уласка у ЕУ, СНС је то практично манифестовао кроз не прихватање ЕУЛЕКС-а и Ахтисаријевог плана и залагао се за останак УМНИК-а , то исто важи и за СРС, с тим што ми није најјасније да ли је СРС екплицитно против учлањења у ЕУ.
Обе странке су за блиску сарадњу са трећим светом, практична манифестација тога су одлична сарадња обе странке са амбасадама земаља трећег света.
Обе странке истински се боре за права Срба у ЦГ- практично су то показале кроз подршку бившим чланицама Српске листе.
Ја бар то тако видим ?

Замисли да ја и ти имамо програмски сличне странке али да си ти мене опљачкао и од тога формирао своју странку, да ме вређаш кад год ме видиш, да ми којекаквим сплеткама преотимаш бирачко тело, да хоћеш да ме представиш гором од себе иако смо заправо исти а да смо притом пре тога били кућни пријатељи, кумови итд. Да ли мислиш да бих стварно мислила о сличностима наших програма и да бих превазишла лични анимозитет зарад коалиције која теби треба више него мени? Наравно да се то не би десило, ма колико ме убеђивао. А Тома треба да убеди не једну већ десет особа којима се попео на живац, не само професионално већ и приватно. Немгоућа мисија!

Necu da se mesam ali moram da kazem nesto..Radikali vredjaju gde god stignu tominu stranku i pljuju po njoj,nekima je to ok nekima ne, ali koliko pratim politiku a pratim je radikalima je samo u ustima tomina stranka ,umesto da se bave onim sto treba a to je obaranje vlasti oni se bave samo SNS-om ..

slab si ti clan, i nije ni cudo sto ga niste sacuvali,

zbog svog licnog utiska sve pod noge, nije to politika

Ја га нисам ни чувала. То ми није било у опису активности а није ни он мене чувао па нисам ни ја њега, посебно што нисам била члан странке када је одведен у Хаг.
Због свог личног утиска ћу увек бацити све под ноге пре него због своје личне користи. Ја сам у СПС ушла без ичега и изашла без ичега тако да ми је савест мирна. Нисам чак ни хемијску оловку узела па немам зашто да се осећам лоше. А о Слоби су требали да брину они који су после 5.10 остали да му титрају иако се потајно нису слагали са њим. Требало је имати петљу, захвалити се и отићи али некима је била дража фотеља, макар она страначка кад су оне у Влади већ побегле.

Вређање је обострано нажалост.:( Ни СРС, ако хоћеш, није био благ према својим бившим високим функционерима. Мени је жао што се свађају ал ја као појединац нажалост не могу да променим.:(

Necu da se mesam ali moram da kazem nesto..Radikali vredjaju gde god stignu tominu stranku i pljuju po njoj,nekima je to ok nekima ne, ali koliko pratim politiku a pratim je radikalima je samo u ustima tomina stranka ,umesto da se bave onim sto treba a to je obaranje vlasti oni se bave samo SNS-om ..

Радикали Томиној странци нису ништа украли а пошто је он њима украо 21. мандат, слободни су да га вређају колико год то пожеле. Да су теби нешто украли ни теби не би било свеједно.
Немам ништа против што г. Николић има своју странку али кад је већ одлучио да је оснује требало је да почне од нуле а не са оним што је освојио под именом СРС-а.

Да, ту греше, пречестим и претераним нападима на бивше колега само себи чине штету. Боље би било да енергију усмере на напад на ДС-Г17, већи би ефекат код бирача остварили.

Радикали Томиној странци нису ништа украли а пошто је он њима украо 21. мандат, слободни су да га вређају колико год то пожеле. Да су теби нешто украли ни теби не би било свеједно.
Немам ништа против што г. Николић има своју странку али кад је већ одлучио да је оснује требало је да почне од нуле а не са оним што је освојио под именом СРС-а.

ok znam ja to i ne podrzavam to sto su im uzeli mandate..ali toliko vredjanje ne podrzavam..

Бомбардовали су нас свеједно.
А коалиција је после тог бомбардовања могла и да се раскине.
Не бих волела да су отишли са Вуком али избори су могли и да се понове.
Ти изгледа не схваташ да смо ми читаве 1998-е били у СТВАРНОЈ НЕПОСРЕДНОЈ РАТНОЈ ОПАСНОСТИ!? :think::think::think: :eek:

Back