Očekujete li u naredne 3 do 5 godine..

Мислим да Русија, ипак, нема снаге да нападне Европу.

Очекујем само нека краткотрајна, унутрашња, тепања са неким мигрантима.

Ништа спец.

Мада, биће окупљања око Заједничке спољне и безбедностне политике Европе. Више формално него суштински.

Ништа спец.

Мада, биће окупљања око Заједничке спољне и безбедностне политике Европе. Више формално него суштински.
Nemačka se sprema za rat,upućen sam u to,ne preko medija,nego sticajem okolnosti tamo gde radim...A kad se Nemačka sprema za rat,onda znamo...

Очекујем. Наравно да ова лупетања о некаквим нападима Русије немају баш никаквог смисла. Русија ће можда гађати оне, који је гађају. И то је све. Али заит очекујем рат. И све ће се поновити опет, ко што је увек и било. Стара жеља за уништење, распарчавање и пљачку русије, никад, али никад није ни престајала. И опет ће запад кренути у клање и спаљивање Руса, и опет ће се завршити исто као и сваки пут до сад. Јер, ни запад ни Руси баш ни једну лекцију нису научили. Додатан проблем чини и то, што је велико питањ колико Руса има у Русији. Ко је Рус, а ко је супротно, то јест Совјет нико не мое да препозна. Исто као што код нас Срба нико не може на улици да каже ко је Србин, а ко супротно, то јест југословен српског порекла.

Додатан проблем чини и то, што је велико питањ колико Руса има у Русији. Ко је Рус, а ко је супротно, то јест Совјет нико не мое да препозна. Исто као што код нас Срба нико не може на улици да каже ко је Србин, а ко супротно, то јест југословен српског порекла.
У Србији постоје Срби, националне мањине и трећа категорија су ћацад.

Da li očekujete rat na tlu Evrope u narednih 3 do 5 godina?Mislim na neki rat većih razmera,ne na ovakav trenutni rat poput Rusije i Zapada na tlu Ukrajine?

Posle pobede Rusije nad Nato paktom u Ukrajini više nikakvog rata nema, jer je EU vojno slaba i nema pešadiju
Porazom Nato-a u Ukrajini došlo je i do konačnog rušenja Berlinskog zida, a odnosi snaga u svetu su i pre toga promenjeni

Очекујем. Наравно да ова лупетања о некаквим нападима Русије немају баш никаквог смисла. Русија ће можда гађати оне, који је гађају. И то је све. Али заит очекујем рат. И све ће се поновити опет, ко што је увек и било. Стара жеља за уништење, распарчавање и пљачку русије, никад, али никад није ни престајала. И опет ће запад кренути у клање и спаљивање Руса, и опет ће се завршити исто као и сваки пут до сад. Јер, ни запад ни Руси баш ни једну лекцију нису научили. Додатан проблем чини и то, што је велико питањ колико Руса има у Русији. Ко је Рус, а ко је супротно, то јест Совјет нико не мое да препозна. Исто као што код нас Срба нико не може на улици да каже ко је Србин, а ко супротно, то јест југословен српског порекла.
Rusija ce mozda gadjati one koji je gadjaju? NIsam znao da je Ukrajina napala i gadjala Rusiju, pa eto Rusija morala da odgovori.
A sto se tice broja Rusa u Rusiji, u pravu si. I ne znam zasto se cudis pokusaju pljackanja Rusije, od kada je sveta i veka jedni pljackaju druge, a Rusija je najveca zemlja na svetu bas zato sto je pljackala, osvajala, zauzimala.

Sledeće godine ne, ali posle toga sledi veliki rat. Evropa je na samrti i treba joj rat u koji je guraju englezi, sve će ih žrtvovati, kao i amere...
Pozdravljam putinovu tvrdnju da su englezi neprijatelji i da će prvi stradati London, nevažno što će neka poljska da opali prva, zna se da je na naredjenje engleza...

Rusija ce mozda gadjati one koji je gadjaju? NIsam znao da je Ukrajina napala i gadjala Rusiju, pa eto Rusija morala da odgovori.
A sto se tice broja Rusa u Rusiji, u pravu si. I ne znam zasto se cudis pokusaju pljackanja Rusije, od kada je sveta i veka jedni pljackaju druge, a Rusija je najveca zemlja na svetu bas zato sto je pljackala, osvajala, zauzimala.
Наравно, потпуно си промашио поенту. Прво, ради се о Русији, не о америци. Русија се у главном ширила на ретконасељена подручја уз поштовање локалног становиништва. И то претежно, Наравно да је ту било свачега, али не заборави да су поглавице разних сибирских племена, постајали аутоматски руски грофови. Разлика између англосаксонаа и француза са једне и Руса са друге је огрмна. Друго, ни Србија није напала америку, па нас је Америка бомбардовала. Ако било ко гађа ракетама Русију, она има прао да се брани. Русија има далеко веће право на Украину, која је од увек била део Русије, него Америка на Венецуелу, Кубу, Мексико, Француска на Гвинеју Бисао, или Алжир, или Енгелска на Фокланде и Гибралтар.

Постоје и југословени српског порекла, а хрватске провинијенције. Они седе у главном по медијима, уј школству и култури.
Ваууууу, 10ак новинара, 50ак наставника и професора и то је довољно да прогласиш нову нацију.
Признај да никада у животу нису упознао ни једног Југословена. Нисам ни ја. Како онда да их има толико много. Где им је партија ? Био је Јошка Броз на изборима, освојио 0,03 %.

Данас је довољно да кажеш ''боли ме к...ц за кепеца Путина и његове интересе, важнији су српски интереси'' и одмах ћеш бити проглашен за издајника и Југословена.

Ништа спец.

Rusija nema vise snage da osvoji Pokrovsk,ali posluzuce i dalje za plasenje raje u EU.I samim tim novim ulaganjem u vojsku tj.plackanje te iste raje.

Ваууууу, 10ак новинара, 50ак наставника и професора и то је довољно да прогласиш нову нацију.
Признај да никада у животу нису упознао ни једног Југословена. Нисам ни ја. Како онда да их има толико много. Где им је партија ? Био је Јошка Броз на изборима, освојио 0,03 %.

Данас је довољно да кажеш ''боли ме к...ц за кепеца Путина и његове интересе, важнији су српски интереси'' и одмах ћеш бити проглашен за издајника и Југословена.
Наравно да их познајем на хиљаде. Лично. Нема Србина који не схвата да нам запад није смртни непријатељ. Они који не схватају, то не схватају због југословенског вспитања. Левичари су у главвном југословени. Мада су неки од њих и ординалне запаљене будалетине. Много је људи у Србији отровано тим поганим отровом. Југословенство и титоизам су истоветна болест. Сви они који би дошли да бране брозо сатанистички маузолеј, су југословени. Добар, то јест највећи део људи који раде у култури, ( у главном нерадници, пре свега), су управо југословени. Марковић и Цветковић, чак и јавно. Држати данас име Позришта " Југословенско драмско" је чиста болест, изазвана сифилистичком југословенском инфекцијом. Све што је југословенско, није српско. И не само то. Управо је антисрпско.

Ништа спец.

Obnovi gradivo.

1000012734.jpg

Наравно да их познајем на хиљаде. Лично. Нема Србина који не схвата да нам запад није смртни непријатељ. Они који не схватају, то не схватају због југословенског вспитања. Левичари су у главвном југословени. Мада су неки од њих и ординалне запаљене будалетине. Много је људи у Србији отровано тим поганим отровом. Југословенство и титоизам су истоветна болест. Сви они који би дошли да бране брозо сатанистички маузолеј, су југословени. Добар, то јест највећи део људи који раде у култури, ( у главном нерадници, пре свега), су управо југословени. Марковић и Цветковић, чак и јавно. Држати данас име Позришта " Југословенско драмско" је чиста болест, изазвана сифилистичком југословенском инфекцијом. Све што је југословенско, није српско. И не само то. Управо је антисрпско.
Лажеш и претерујеш. Просечан човек не познаје ни 100 људи, а ти познајеш на хиљаде Југословена.
Комуњара има, али ти их све повезујеш са покојном Шугославијом, коју више нико не спомиње и не пропагира, чији споменици се бришу, као и улице и то без неке политичке воље, а замисли да смо паметни као Пољаци, па да очистимо то смеће до краја. Али Пољаци нису видели комунизам у ЕУ, већ су је искористили. Нису видели ни у С.А.Д., а тамо су и наши четници.
Наравно, прескачеш чињеницу да ми имамо и комуњаре совјетског типа и стаљинистичког типа, то за тебе није комунизам, је л да ?

Back