Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 83.112
Svi veliki narodi imaju svoju slabu tačku.da, zato sam rekla -sadasnje
Amerikanci Meksikance
Kinezi HongKong
Rusi Ukrajinu
Srbi Hrvate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi veliki narodi imaju svoju slabu tačku.da, zato sam rekla -sadasnje
Amerikanci su oličenje gluposti. On je pročitao da je bilo 7 rimskih careva rođenih na području Srbije, ali kako SAD nema neku dugu povijest, njemu nije jasno da u to vrijeme nije postojala Srbija. Amerikanci su takvi. Blesavi.Američki ambasador je po dolasku u Srbiju izjavio da je zadivljen junačkom srpskom istorijom i da je pre dolaska pročitao u američkoj biblioteci da smo imali 7 imperatora. Jedan od njih je bio moj pračukun-učkur deda, zato se podiže velika prašina na ovom forumu kase pojavim. Mnogi lelemudi se sećaju sa nelagodom moje kratke ali striktne, disciplinovane ali blagorodne uprave na forumu.
Za razliku od nas, vi još samo Marsovcima što niste bacali cveće kao svojim osloboditeljima...![]()
Ne, on je rođen na teritoriju Hrvatske vojne krajine u kojoj je živjelo oko 60% Hrvata i 40% Srba. Napisao je Tesla i da se ponosi "svojom hrvatskom domovinom". A koristio je i hrvatsku putovnicu za putovanja.ne, on je rodjen na teritoriji austro-ugarske u kojoj su živeli Srbi i neśto Hrvata
tako da je Tesla napisao u svojoj autobiografiji da je "ponosan što je Srbin" ostalo nebitno
Hrvati su oličenje kompleksa.Amerikanci su oličenje gluposti. On je pročitao da je bilo 7 rimskih careva rođenih na području Srbije, ali kako SAD nema neku dugu povijest, njemu nije jasno da u to vrijeme nije postojala Srbija. Amerikanci su takvi. Blesavi.
Bacali ste vi cvijeće na tenkove koji su kretali iz Beograda za Vukovar. Sasvim dovoljno za upamtiti.
Mesikanci su nalupali Alamo kao Hrvati Knin.Svi veliki narodi imaju svoju slabu tačku.
Amerikanci Meksikance
Kinezi HongKong
Rusi Ukrajinu
Srbi Hrvate
Samo ti bježi! Ne čudim se što si se prepao.Hrvati su oličenje kompleksa.
Znam da si počastvovan što komuniciraš sa mnom ali moram i drugim forumašima da se posvetim.
Ostaj mi veseo u svpjim bajkama.
po ovome se moze samo zakljuciti da ste im tad bili konjusariNe, on je rođen na teritoriju Hrvatske vojne krajine u kojoj je živjelo oko 60% Hrvata i 40% Srba. Napisao je Tesla i da se ponosi "svojom hrvatskom domovinom". A koristio je i hrvatsku putovnicu za putovanja.
![]()
ali u svakom slučaju bilo bi Srbima dosadno da nema vas koji sa naknadnom pameću shvate šta su zasraliSamo ti bježi! Ne čudim se što si se prepao.![]()
Po tome se može zaključiti da je putovnicu Nikoli Tesli izdala kraljevska hrvatsko-slavonsko-dalmatinska zemaljska vlada.po ovome se moze samo zakljuciti da ste im tad bili konjusari
Prosvjetli me, što smo mi to naknadno sponzali?ali u svakom slučaju bilo bi Srbima dosadno da nema vas koji sa naknadnom pameću shvate šta su zasrali![]()
Po tome se može zaključiti da je putovnicu Nikoli Tesli izdala kraljevska hrvatsko-slavonsko-dalmatinska zemaljska vlada.![]()
to je teritorijalna odrednica,
a ni slavonija ni dalmacija nisu bile deo hrvatske,
kako lepo i pise,
plus -u ime franje josipa,
veze vi niste imali sa drzavom
Nesto kao Hrvatska sto je uradila sa Slavonijom i Dalmacijom uz pomoc istog srpskog kralja i kasnije nastavila sa JBT posle 45.Od Srbije će otpasti svi oni teritoriji koji su nasilu ušli u sastav Srbije između 1815. i 1918. godine. Integracija tih osvojenih teritorija nije bila dovoljno učinkovita niti je ikada bila dovršena, jer se mogla dovršiti samo činjenjem genocida nad lokalnim stanovništvom, što nije bilo baš pametno pa je ta opcija uglavnom bila odbačena, iako se provodila državno orekstrirana asimilacija nesrpske populacije u srpsku, naročito do 1945. godine.
U Dalmaciji je većinsko stanovništvo bilo i jeste hrvatsko, a u Slavoniji se stanovništvo daleko više od pola izjasnilo kao hrvatsko. Osim toga obje te hrvatske regije su čvrsto uklopljene u Hrvatsku, što nije bio slučaj s Kosovom. Uz to, Srbija ima i Vojvodinu koja ima poseban status, iako je u zadnjih 60 godina prevladalo srpsko stanovništvo u toj pokrajini, ali ima i Sandžak u kojem, doduše, ispodpolovični broj Bošnjaka zahtjeva autonomiju. Tako da se ne bih složio s tvojim početnim "Nešto kao Hrvatska". Ima neke paralele, ali više naizgled nego suštinski.Nesto kao Hrvatska sto je uradila sa Slavonijom i Dalmacijom uz pomoc istog srpskog kralja i kasnije nastavila sa JBT posle 45.
To su sve bili Srbi.U Dalmaciji je većinsko stanovništvo bilo i jeste hrvatsko, a u Slavoniji se stanovništvo daleko više od pola izjasnilo kao hrvatsko. Osim toga obje te hrvatske regije su čvrsto uklopljene u Hrvatsku, što nije bio slučaj s Kosovom. Uz to, Srbija ima i Vojvodinu koja ima poseban status, iako je u zadnjih 60 godina prevladalo srpsko stanovništvo u toj pokrajini, ali ima i Sandžak u kojem, doduše, ispodpolovični broj Bošnjaka zahtjeva autonomiju. Tako da se ne bih složio s tvojim početnim "Nešto kao Hrvatska". Ima neke paralele, ali više naizgled nego suštinski.
Babo Vango, jesi li to ti?To su sve bili Srbi.