Očarava me...

• Začetnik teme Začetnik teme ®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
62.jpg

ocarava me....plavetnilo...mora u predvecherje...i neba bez oblaka preko dana...ocarava me letnja zvezdana noc,i njena toplina....ochi...i jesen,...i meshavina boja pod jesenjim suncem...i prividna lakoca,i gipkost prstiju pijaniste iz istoimenog filma....kosharka...lepota one zene koja je to popodne sedela za stolom pored mog,i miran,spokojan opushten izraz njenog lica,dok je pricala sa muzem...i nevin,radoznali zbunjujuc pogled onog slatkisha od ne vishe od tri godine...:) i ....tisina u sitne sate zimi...dok pada sneg...dok se u meni lomila zelja da vicem i razbijem tu tisinu...ili da nikad vise ne progovorim da je ne bih pokvarila...i ljubav..iskrena...i NJEGOVI lagani poljupci na vratu...
to su jedne od stvari....:)

nataliee07, prekrasno napisano!

najvise me ocaravaju more i ostrva. posebno grcka. talasi, zrikavci u sumrak.
ocarava me moj krevet. koliko god da je star i ja na njemu lezala, on ce se uvek namestiti za moje ugodne sne. haha.
ocaravaju me ljudi koji su cvrstih stavova, koji imaju ambicije.

Zaslepljujuća moć svitanja...Osećaj novog početka ujutru sa prvim cvrkutom u duši... Pogled na blistavo sjajnu staklenu površinu vode...Blaga svetlost koja osvetljava tek polovinu mog lica na mesečini... Savršeni zvuk moćnog i okrepljujućeg saksofona u sumrak...Miris svežine i miris mokre trave posle obilnog, romantičnog pljuska posle koga sve postaje drugačije i novo, a opet staro, na tako jedinstven način......

• Podržavam
Reactions: Awa
Očarava me kako kreten može biti onako zadrt i tražiti nešto što ti nikada nije ni pokazao kako se radi i prvo reći da improvizujemo a onda da treba da se sredi po unapred utvrđenom sadržaju, e kad budem pisala knjigu sigurno mi ti nećeš biti lektor ***** li ti materina retardirana.

Back