...obutja nas ubija oboje...:(

...pa da...:)
...a, vezano za ostale delove garderobe ljudi znaju i da ubodu ili im neko pokloni ili nemam pojma ni ja, ali obutja je nekako specifichna...

ne samo to, vec ostale stvari mozes imati manje, ili vise kvalitetne, ali ako imas lose (ne mislim cipele koje nisu markirane, vec misliml lose) cipele (ili, tasnu), nista te ne moze okrpiti da ne izgledas jevtino, pa makra nosila bundu od polarne lisice....

...ma kakve pare, ne radi se o parama nego o ukusu i stilu, da ne kazzem stajlingu...:)

E moj peachy, ako si rešio da muvaš neku cicu "stilski" ondaK se prvo raspitaj šta dotična gospodjica podrazumeva pod "sa ukusom obučenim muškarcem"....Starke i crna rolka...kravata i odelo....klovnovsko odelo.....skafander astronauta.....sve može doći u obzir...
Lično, mislim da bi uz tvoj jedinstven personaliti (što kažu naše pevaljke) najviše pristajale one gaće od lepordovog krzna...nosi ih Tarzan.....:mrgreen::heart::heart:

PS. Kad smo kod "ukusa", najbolji su tipovi sa ukusom čokolade.....:manikir:

...mene u pojam a tebe samo po chukljevima ili malitju...:)
...ja zzivim u ubedjenju da obutja mnogo govori o choveku, tj. zzeni, i to mi mnogo znachi...
...daklem ne mora da bude firmirana, skupa ili pravljena po narudzbini ali nekako kapiram da je to deo garderobe koji se ne kupuje tek tako kao majca ili nemam pojma ja shta drugo...
..da li ste nekada zbog obutje nekoga ostavili ili je vas neko ostavijo iz istog razloga...?
...verovatno je dechija bolest ali je ja nisam prelezzao do kraja nikada, pa me zanima da li sam jedini...?
Ja videla pre neki dan tipa kome dobro stoji trenerka.

Trebalo mi je 24 godine za to.

Ali, videla sam ga. Ipak postoji.

Počinjem da kapiram da moja odvratnost prema muškarcima u trenerkama nije stvar ukusa već je vrlo objektivna. 99,99999% onih koji se ne izvlače iz nje su apsolutno nepodobno građeni za istu.

I ne samo to... 99,9999% muškaraca živi u iluziji da samo žene moraju nositi ono što im lepo stoji... Za njih to pravilo ne važi. Pa onda leti viđamo gomilu krivih i dlakavih muških nogu u šorcevima svih dužina.... Prljave i ispucala pete i neposečene nokte u sandalama.... Pivske trbuščine zapakovane u preuske košulje i bluzone..... Farmerice izabrane po principu "daj one najskuplje" ili "kud svi Turci, tu i mali Mujo"... A Estetika je robna marka čaršavčeta kojim pokrivaju ogledalo u hodniku....

Neke ženske ciple i čizme su stvarno bolne, mada...

Sećam se kad je u srednjoj školi došao jedan lik sa svojim autom u školu i izlazi on iz auta u nekim ljubičastim lowl patikama, a mi pocrkali od smeha.

to je stvar izbora, ja nikom ne gledam u noge sta je obuo, bas me briga, obracam paznju samo na ono sto ja obuvam, a ruzno je nositi prljavu obucu, to bas i ne volim da vidim,
ali cipele su zadnja stvar kad ocenjujem coveka, sad ni koje su boje me ne zanima,
moze i na glavi da ih nosi ako mu se svidja:cool:

...mene u pojam a tebe samo po chukljevima ili malitju...:)
...ja zzivim u ubedjenju da obutja mnogo govori o choveku, tj. zzeni, i to mi mnogo znachi...
...daklem ne mora da bude firmirana, skupa ili pravljena po narudzbini ali nekako kapiram da je to deo garderobe koji se ne kupuje tek tako kao majca ili nemam pojma ja shta drugo...
..da li ste nekada zbog obutje nekoga ostavili ili je vas neko ostavijo iz istog razloga...?
...verovatno je dechija bolest ali je ja nisam prelezzao do kraja nikada, pa me zanima da li sam jedini...?

ja ni ne pogledam u obutju svog partnera...nebitna stvar...samo je vazhno da nije bas kretenska, ali to je vazhno i za sve ostale aspekte stila

Mog muza je jedna od bivsih ostavila zato sto je nosio samo patike i naravno sportsku garderobu, pa kada sam ja rekla da mora da odraste i pocne da nosi cipele i naravno kravatu na vencanju, mozda se uplasio da ga i ja ne ostavim, pa brze bolje poslusao:hahaha::hahaha::hahaha:
Naravno da je bitna obuca...

hm obuca na meni mi je bitna u tom smislu da volim da bude udobna i da ide uz moj stil odevanja
zato i imam vrlo malo obuce :neutral:
cesto i dosta setam i volim da sma u pokretu tako da mi ne pada na pamet da nosim nesto sto ce silovati i sputavati moje noge...leti volim da se izujem i da hodam bosa po toplom...inace sam po kuci uvek bosa i najvise volim kad nemam nikakvu obucu na sebi.

mnogo su mi grozne spicaste cipele,muske i zenske,onda one cipele-cizme do skocnog zloba sto lice na papke,kao i na muskarcima posebno spicaste patike-cipele-baletanke u zlatnoj/srebrnoj/elektricno plavoj ili crvenoj boji pa jos lakirane i sve na tu temu.

sta vise zivim u nekom cudnom ubedjenju da cipele jako puno govore o coveku...ne da li su ciste ili ne,vec stil.

a sto se trenerki tice : pegla:....tuga jedna koliko debelih nabildnovanih muskaraca obuce trenerke preko onih odvratno naraslih guznih polutki,pa jos kad su malo krace,taman iznad skocnog zgloba,i sve to u kombinaciji sa onim plitkim carapama,belim obavezno :neutral: i gore opisanim patikama...

Back