"Obuci se pristojno, ne traži đavola"

Ma da, sada ćemo da se pravimo da smo svi prosvetljeni, da svi vaspitavaju decu u duhu etičkih i moralnih normi.
Nego ćemo suprotno ?

ja ne pišem u ime ostalih,.. samo u svoje ime.
Ne, nemam statističke podatke, ali mi je dovoljno da radim sa roditeljima iz raznih sredina, malih, velikih gradova, sela pa da to mogu da iznesem kao činjenicu. Možda ti živiš u nekoj metropoli ili jednostavno narod u kraju gde ti živiš nikada nije vaspitavao sinove na jedan način a devojčice na drugi. Bravo za njih, onda.
Paa, znate gde živim zar ne ? Čemu onda ovakva pitanja ? (znači - iz iskustva ? )

Nego ćemo suprotno ?

ja ne pišem u ime ostalih,.. samo u svoje ime.

Paa, znate gde živim zar ne ? Čemu onda ovakva pitanja ?
Baš iz tog razloga, znam tvoj kraj, boravila sam tamo, ne možeš me uveriti da se u prosečnim gradskim ili seoskim porodicama ne pravi bar minimalna razlika u vaspitavanju muške i ženske dece. A takvih je, moraš priznati, mnogo veći broj. U mom kraju je tako, bez obzira što živim u većem gradu, jednostavno, taj mentalitet se nije još izgubio kod nas, možda se za neku nijansu smanjio .

Baš iz tog razloga, znam tvoj kraj, boravila sam tamo, ne možeš me uveriti da se u prosečnim gradskim ili seoskim porodicama ne pravi bar minimalna razlika u vaspitavanju muške i ženske dece. A takvih je, moraš priznati, mnogo veći broj. U mom kraju je tako, bez obzira što živim u većem gradu, jednostavno, taj mentalitet se nije još izgubio kod nas, možda se za neku nijansu smanjio .
Neću vas uveravati ni raspravljati ... Pitao sam za informacije koje ja nemam.

To moji pametni mangupi ne rade.. jer su iznad toga,... Setite se da sam ja vaspitavao i puno očeva mojih sadašnjih učenika.
Ali ne vredi da vas ubeđujem.. unapred ste nas okrivili,...

Neću vas uveravati ni raspravljati ... Pitao sam za informacije koje ja nemam.

To moji pametni mangupi ne rade.. jer su iznad toga,... Setite se da sam ja vaspitavao i puno očeva mojih sadašnjih učenika.
Ali ne vredi da vas ubeđujem.. unapred ste nas okrivili,...
U kom delu posta, tačno, si pročitao da sam SVE okrivila ? Ako kažem većina, odnosi se na tu činjenicu koju i ja iz svog rada, takođe, mogu izneti.

U kom delu posta, tačno, si pročitao da sam SVE okrivila ? Ako kažem većina, odnosi se na tu činjenicu koju i ja iz svog rada, takođe, mogu izneti.
Nisam mislio ni napisao na SVE iz ove zemlje, već na moje učenike i mene.

Baš iz tog razloga, znam tvoj kraj, boravila sam tamo, ne možeš me uveriti da se u prosečnim gradskim ili seoskim porodicama ne pravi bar minimalna razlika u vaspitavanju muške i ženske dece.
Neću vas uveravati...
A takvih je, moraš priznati, mnogo veći broj.
Nije,.. ne poznajem takve među svojim učenicima... Tu temu smo apsolvirali... Takve im nisu poželjne, uglavnom ih izbegavaju...
U mom kraju je tako, bez obzira što živim u većem gradu, jednostavno, taj mentalitet se nije još izgubio kod nas, možda se za neku nijansu smanjio .
OK . to sam razumeo.

Не смета ми провокативно облачење код жена-дјевојака. Мислим да нико ником не би требао говорити како ће се обући и шта радити. Свако има свој живот и живи га како мисли да треба. Исто тако предрасуде су да ако се обукла провокативно да одмах можеш наскочити на њу.

Мени лично нема моћнијег осјећаја кад дјевојка обуче провокативно (не вулгарно) тако да је сви желе појебати, а она на крају оде самном.

Мислим да нема већег комплимента и осјећаја за једног мушкарца од тога.

Не смета ми провокативно облачење код жена-дјевојака. Мислим да нико ником не би требао говорити како ће се обући и шта радити. Свако има свој живот и живи га како мисли да треба. Исто тако предрасуде су да ако се обукла провокативно да одмах можеш наскочити на њу.

Мени лично нема моћнијег осјећаја кад дјевојка обуче провокативно (не вулгарно) тако да је сви желе појебати, а она на крају оде самном.

Мислим да нема већег комплимента и осјећаја за једног мушкарца од тога.
Nema veceg afrodizijaka nego kad neka baraba odmeri guzu tvoje devojke.

Potpuno je netacno da se samo devojke ljudi kritikuju za oblacenje. Imamo momka od 16 godina i izginusmo zbog njegovih farmerki na pola dupeta i tome slicno. Sto se tice devojki koje bi da forsiraju minice, dekoltee do pupka, niko naravno nema pravo da ih pipne i malim prstom, ali na taj nacin one definisu sebe ne bas pohvalno.

Potpuno je netacno da se samo devojke ljudi kritikuju za oblacenje. Imamo momka od 16 godina i izginusmo zbog njegovih farmerki na pola dupeta i tome slicno. Sto se tice devojki koje bi da forsiraju minice, dekoltee do pupka, niko naravno nema pravo da ih pipne i malim prstom, ali na taj nacin one definisu sebe ne bas pohvalno.
Ja samo mislim da ta deca imaju porešne uzore, ali na roditeljima je da na tome porade..nisu ta deca sama iznikla, niti su uzeli pink kao modni savetnik tek tako. Negde debelo grešimo kao roditelji, mnogi, naravno, ne svi.

Mislim da je svaki izgovor za napad ruzan i nijedan ne mogu da opravdavam. Napad je napad.

Medjutim, imam pravo da mi se ne dopada oskudno i navalentno odevanje. Manje kod devojaka, mladost je sasava sama po sebi, ali postoji hrpa zena mojih godina u minicima, sa onim zasiljenim noktima, suvim kosama koje zabacuju u lice ljudima u prevozu, u redu, po pravilu vole da skrecu paznju pa galame, raspravljaju se da bi bile primecene.
Nije nasilje ako kazem da mi prosto ne svidja.

Kao sto mi se ne svidjaju muskarci u trenerkama, mladici u trenerkama pa sa crnim kapuljacama, natmureni. Izgledaju kao iz nekog geta da su ispali.
I to je samo moj ukus, nije podrska nasilju nad muskarcima.

Mozda je to samo savet za buducnost; jer postoji velika sansa ako se nadje u nepoznatom okruzenju i sa manjkom zakona u toj sredini da ce da najebe od neke budale.
To sto su mame vaspitale npr. svedjane nece joj puno pomoci ako je siluje neki primitivac iz Babunistana, ni svi psiholozi sa traumom za ceo zivot.
Mnogo ste se utripovali da zivite u “sigurnom svetu”, a niste ni svesni kakvih zivotinja i zveri obitava u istom prostoru dok ne dobijete po pičci.

Neka se oblace u granicama pristojnosti i tu nema sta da se kaze.Minici nisu nista losi,ni vulgarni.Nekim divljacima ce smetati i da neka zena prodje obucena u burku.To su prostaci.lepe i zgodne devojke treba da pokazu svoje atribute lepote,a pristojan covek treba to pristojno da proprati,jer bi bilo glupo ne pogledati u takvu lepotu,a budala je uvek bilo i bice.

Колико год живели у болесном друштву у којима се пропагирају наказе типа Вучића, ријалити програма, певача и певачица сумњивог морала и понашања и свега осталог другог што чини ову напаћену државу данас, и даље смо патријахално друштво. Где у већини случајева и даље није нормално да се жена оскудно одева, колико год то било са мером и укусом. Док са друге стране се девојчице у земљама типа Америка, Енглеска, од малена "уче" да је слободније одевање ок. Почевши од образовања где све девојчице носе исте хаљинице и блузе, па преко пубертета до касније одраслог доба. Мени је то све ок, ако не иде у неку крајност. После кад је неко зрела жена нека се одева како жели ако је то чини срећном. Наш генерално проблем је што смо друштво пуно предрасуда, то је већ колективна шизофренија.
Pa da, za ono malo slobode u Srbiji (ne samo po pitanju oblacenja vec i ostalih stvari) moze se zahvaliti ''mrskom genocidnom zapadu'' i ''okupatorskim ambasadama''.

Da se (samo) razne vojvode, serdari i ostali otadzbinoljubi pitaju, ovde bi bilo bukvalno kao u Zlarabiji ili npr. Iranu.

Ja samo znam da smo se vatali i pod klupom i na odmoru i na ekskurzijama...........i da bez tog vatanja ne bi nam skolski dani bili tako lepi kao sto su bili.
Minici i uski sorcevi se podrazumevaju. Devojcice ih ne nose radi sebe niti radi drugarica. A brizne majke i ocevi neka se prvo prisete svojih skolskih dana pa ondak neka savetuju svoj podmladak.
Ekstremi ne treba da nam diktiraju ponasanje. U nemackoj je pre par godina si.lovana neka tinejdzerka i akteri, migranti, su pred policijom izjavili "sama je kriva, bila je u prekratkoj mini haljini". Ko je ovde pravi krivac ? Kazu, u avganistanu nema si.lovanja jer zene, umotane u burke ko palacinke, nicim ne izazivaju muskarce na seksualnu agresiju.

I da su skroz gole, nema pipanja bez odobrenja. Kakva, bre, neve

ako su gole a ne daju odobrenje to je onda seksualno uznemiravanje

naravno muskarci homoseksualne orijentacije to ne mogu razumeti

a zene seksualni predatori svoje kriminalno ponasanje zabasuruju zamenom teza

A gde si ti to u mom 'lupetanju' pročitao da se moj post odnosio na one sa golim gu***ama i si**ama ? Navela sam jedan sasvim običan primer iz svakodnevnice, nisam prenela utiske iz noćnog kluba, recimo.I još nešto, za neverbalnu komunikaciju moraš imati bar neku mrvicu inteligencije, inače se ta pretpostavka svodi na ono što nosiš u glavi.

Mozda je to samo savet za buducnost; jer postoji velika sansa ako se nadje u nepoznatom okruzenju i sa manjkom zakona u toj sredini da ce da najebe od neke budale.
To sto su mame vaspitale npr. svedjane nece joj puno pomoci ako je siluje neki primitivac iz Babunistana, ni svi psiholozi sa traumom za ceo zivot.
Mnogo ste se utripovali da zivite u “sigurnom svetu”, a niste ni svesni kakvih zivotinja i zveri obitava u istom prostoru dok ne dobijete po pičci.

pa zato i shilje qurchitje na domicilu, babunistancima ne smeju da pisnu. kad se nadju medju njima onda krece heljp heljp gde su nestali pravi muskarci da nas odbrane

i tome slicna sranjja

Back