Obrve

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
32.155
Drage žene,...da li koristite neku šminku za obrve i koju?
Možete preporučiti neki extra dobar proizvod, tipa gel ili mascaru za obrve u boji, senke, olovke,...zaobiđimo tretmane obrva tipa puder obrve, japansko iscrtavanje i sl.
Znači,...samo nega i šminka!
Idealno ako može fotka proizvoda i kratko objašnjenje.Pusa.😘

Volim šminku ali obrve nikada nisam i neću dirati (sem što ih čupkam).
Ne volim te jako definisane obrve i iskreno bukvalno sve mi deluju vešački bez obzira na tehniku. O bojama neću ni da pričam...pava kosa crne iscrtane obrve i slično...Mislim ukusi se razlikuju... :)

Znam da mi je jedna drugarica preporučivala ovo, ali ne mogu lično ništa da preporučim

s-l400.jpg

Volim šminku ali obrve nikada nisam i neću dirati (sem što ih čupkam).
Ne volim te jako definisane obrve i iskreno bukvalno sve mi deluju vešački bez obzira na tehniku. O bojama neću ni da pričam...pava kosa crne iscrtane obrve i slično...Mislim ukusi se razlikuju... :)

Znam da mi je jedna drugarica preporučivala ovo, ali ne mogu lično ništa da preporučim

s-l400.jpg
Moja koleginica koristi tu olovku.Kaže da su dobre! 👍
Jbg,...ja moram.Kratka kosa, ako nisu jasno definisane i sređene obrve, ništa mi ostatak šminke ne vredi. Definitivno moram probati, pa javljam kakva je!
IMG_20220512_115810.jpg

Možete preporučiti neki extra dobar proizvod, tipa gel ili mascaru za obrve u boji, senke, olovke,...zaobiđimo tretmane obrva tipa puder obrve, japansko iscrtavanje i sl.
Ne koristim.

a cija je ova? u slucajnu da mi ikada zatreba :mrgreen:
Ne može da se seti koja je marka,...misli da je baš Maybelline (kao tvoja fotka).
Iste su,...jedan kraj olovke je za bojenje, drugi kraj ima četkicu, kojom se lepo oblikuje.
Ja sam dugo koristila farbu za obrve,...ali se brzo skida i teško se može potrefiti nijansa (obično bude u dve, tri nijanse).Svetlo smeđa, tamno braon i crna.

Šta su "puder obrve"?

P.S. @Lorelajn :heart:
Tehnika popunjavanja, oblikovanja i senčanja obrva.Slično kao "Japansko iscrtavanje obrva", samo prirodnije izgleda.Traje par meseci, pa onda ideš na korekciju, s vremena na vreme.
Košta i vremena i para,...mda bi se meni isplatilo. I ovako već dajem pare za šminku i čupanje obrva.
Ne sviđa mi se jedino što su to potkožni tretmani.

E sad mi je jasno zašto neke žene imaju užas loš oblik obrva, nisam nikad ni pomislio da treba znati. Ja sam automatski pretpostavio da se to prosto zna (kao nama brijanje na primer).
Pa zar ne možeš nekako da naučiš? Aj da ne smaram, sad mi je jasnije i to masovno crtanje.
Nema šanse,...probala sam!
Ne umem ni lepo da oblikujem.Idem kod kozmetičara na čupanje i oblikovanje.

Ја сам малопре 'тео да тролујем тему, али ништа инспиративно нисам могао да смислим. :(

Back