gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
........dzaba ,nece one svakog ,pa se drzim one komunistichke da verujem u vechnu ljubav ................![]()
ne naginji se..
Danas je doslo vreme da se najvece tarabe utezu i zatezu.Sto je najgore,muskarci se i za njima okrecu,kao da nisu videli zensku u zivotu.Ako je zena lepa i ima ukusa i stila za oblacenje,nebitne su godine.Mnogo je gore videti neku utegnutu prakljacu,kako joj celulit leluja na sve strane
Poshto ima tema o mladim devojkama koje se eksponiraju,pa sam u nekom svom postu napomenula da je meni gore kada se zena od 30 ponasha i ima iste tipove previshe provokativnih slika,ili se previshe napadno oblaci,ukratko-da se ponasha kao shto se ponashaju neke devojke sa 16-17. I zanima me shta mislite o takvim zenama?
Dakle,ne pricam o modernoj,svesnoj sebe zeni koja se oblaci izazovno i zgodno ,vec o onima koje preteruju,na isti nachin kao shto preteruju te devojke od 16-17.
tema nije shirenje mrznje prema starijim zenama,kao ona tema na muskarcima,znaju zene koja,tako da suzdzite se od termina ''raspala roba '' itd.
Ne zaboravimo,mi smo samo posmatrači:možemo da komentarišemo,čak i da se zgrozimo,ali nemamo pravo da osuđujemo.
Često pomislimo da se ljudi oblače upravo onako kako se osjećaju.
Pitam se da li se takve žene zaista osjećaju onako kako se obuku,neprimjereno na granici degutantnog ili čak vulgarnog?
Jedan dio njih svakako se osjeća tako(koja žena na svijetu ne želi da zaustavi protok vremena ! ) i od silne želje njeno unutrašnje,nezrelo i nesvjesno godina biće pokazuje spoljašnjošću baš ono što osjeća.One su veselice koje društvo posmatra sa simpatijama,one nose baš ono što iznutra osjećaju.
Ali,šta je sa onim drugim dijelom žene(a one su,mislim,većina) koje se ne oblače tako jer se tako i osjećaju?One se,zapravo,tako ne osjećaju,pa onda svojim vizuelnim identitetom svjesno pokušavaju da kompenziraju ono čega više nema u njihovom tijelu,u njihovoj duši.
One nisu nesvjesno bezazlene kao prva skupina,one imaju sklonost ka manipulaciji i bez obzira koliko su,kao takve,nerealne i iskompleksirane,sujetne ili površne,takve žene su tuga na svakoj ulici.Ne samo ona vizuelna,već i ona ljudska.
Ne zaboravimo,mi smo samo posmatrači:možemo da komentarišemo,čak i da se zgrozimo,ali nemamo pravo da osuđujemo.
Često pomislimo da se ljudi oblače upravo onako kako se osjećaju.
Pitam se da li se takve žene zaista osjećaju onako kako se obuku,neprimjereno na granici degutantnog ili čak vulgarnog?
Jedan dio njih svakako se osjeća tako(koja žena na svijetu ne želi da zaustavi protok vremena ! ) i od silne želje njeno unutrašnje,nezrelo i nesvjesno godina biće pokazuje spoljašnjošću baš ono što osjeća.One su veselice koje društvo posmatra sa simpatijama,one nose baš ono što iznutra osjećaju.
Ali,šta je sa onim drugim dijelom žene(a one su,mislim,većina) koje se ne oblače tako jer se tako i osjećaju?One se,zapravo,tako ne osjećaju,pa onda svojim vizuelnim identitetom svjesno pokušavaju da kompenziraju ono čega više nema u njihovom tijelu,u njihovoj duši.
One nisu nesvjesno bezazlene kao prva skupina,one imaju sklonost ka manipulaciji i bez obzira koliko su,kao takve,nerealne i iskompleksirane,sujetne ili površne,takve žene su tuga na svakoj ulici.Ne samo ona vizuelna,već i ona ljudska.
starije zene od 30 godina
a jeste u nasem drustvu to prilicno izopaceno, taj odnos prema godinama. kao i pre drugog svetskog rata, zena je bila mlada mozda do svoje 25-te, do tada izradjala nekoliko dece, tezak fizicki rad, losi uslovi zivota, i vec se smatra starom.....
pa je to negde jos ostalo..
ali ne mogu da shvatim da se jos uvek to provlaci....
mislim, kad napuni 29 ondak samo suknje preko kolena i baba-frizure i sl...... i ondak mora da bude ozbiljna prosto jer je "stara", JU!!! jos ako je udata, ima decu, mora da ima smrknutu facu i naborano "zabrinuto" celo zene domacice koja se lomata, izmara i brine.....
vulgarnost u odevanju nema veze sa godinama. vulgarnost je vulgarnost. i vezuje se i ima je u svim starosnim dobima. i samo ponasanje......to sto neko nosi dobija konacnu definiciju njegovim ponasanjem. pa ako je ponasanje prosto, vulgarno i jeftino, sam odabir garderobe na kraju i nije toliko vazan.....itd.
Potpisujem. (cak sam sve i procitao)
ma i da nisi procitao, samo ti potpisi![]()
Pa u redu,ali ja sam samo postavila pitanje. bez ikakve loshe namere.
kad sam pitala,zamisljala sam neku odraslu zenu od 30 godina koja se oblaci,kao shto je Dj.okica rekao,u utegnutim helankama,helou kiti majicama i slicno.
Zao mi je ako se neko uvredio,meni nije bila namera da vas uvredim,ako ce tema da bude topovska paljba u tom smeru,onda neka se zakljuca,moja namera nije bila da vas sve napadam ili vredjam,vec sma samo trazila objektivno misljenje,shta mislite o zenama koje s eponashaju i oblace kao devojke od 15-16?
nigde nisam kritikovala i rekla ''odeca primerena godinama'',samo je i meni malo neobicno da zena od 30 godina ide u zlatnom dopicnjaku i beloj bundici,zamisljam u glavi neki vishe samostvestan osecaj za stil,i nemojte konstantno temu vuci u negativnom pravcu.