- Poruka
- 53.132
Mnogo tražiš od meneAj sažmi mi kad već pratiš
Ali u suštini filozofiraju da li je on nju lupio motkom i odvukao u pećinu ili je ona dozvolila da je tresne i da misli da je on to sam uradio
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo tražiš od meneAj sažmi mi kad već pratiš
Prevedi
Prevedi
On će da se igra sa njom kada mu dosadi da bude igračka
Spusti pa odmori...Mada, to i nije posao za slabe, a narocito ne da ih nosi jedan, a drugi da kmeci kako je tesko...Bračni su lanci toliko teški da ih moraju nositi dvoje, ponekad i troje
o ovome tema govori iz ugla pomirenja sa svim nepomirljivim nepisanim pravilima kojih se oba pola čvrsto drže
bez obzira što im to život pretvara u patnju.
sad stvarno moram ....papa
Dvojica nose tezak sanduk, a treci trckara oko njih i pita " kako da pomognem" i tako jedno tri puta....jednom od ove dvojice dosadilo pa kaze " sedi na sanduk da ne smetas"...Bračni su lanci toliko teški da ih moraju nositi dvoje, ponekad i troje
o ovome tema govori iz ugla pomirenja sa svim nepomirljivim nepisanim pravilima kojih se oba pola čvrsto drže
kome su teski ne treba ni da se zeni i udaje. e sad, precijene se ljudi...Bračni su lanci toliko teški da ih moraju nositi dvoje, ponekad i troje
Када се врати Перфи, настављамо причу када један homoludens дозвољава другом да се са њим као играчка поигра - болдовано.
Jb g bas zeznuto tokakva će igra biti zavisi kakva se ego stanja uključuju u interakcijama između parova.
evo jednog ilustrativnog primera
Suzana je devojka od dvadesetak koja je uvek volela decu i imala instinkt pravljenja gnezda
ali se držala dalje od muškaraca jer se pribojavala njih i njihove sekasualnosti. U jednom trenutku počela je da napreduje od poznanstava, u kojima je igrala neke igre kako bi pokvarila odnos pre nego što postane suviše opasan za nju ka bliskosti i ljubavi
U razgovoru o njenom odnosu sa muškarcem sa kojim je počela da se zbližava više od poznanstva
ona kaže: Dobro se slažem sa Rodžerom ali to nije ljubav već samo bejačina. Osećam ga kao dobrog prijatelja mogao bi mi biti i brat. Popravlja sve po kući pa onda idemo u krevet. Ne plašim se više seksa ali tu sam stala i ni makac dalje....
Lekar joj kaže: Šteta što uz penis obavezno ide i muškarac!
Наравно, али то право које предаје добровољно другом хомолуденсу, враћа када год му одговара, јер хомолуденс није играчка
Iskrenost i odnos bez lazi je zdrav odnos.kakve ste vi zene kad odbacujete muskarca koji vas ne gnječi i hocete da ga ostavite da bi nasle nokog kome morate da opravdate svaki minut van kuce
jel to dokaz ljubavi ili ovo drugo
Iskrenost i odnos bez lazi je zdrav odnos.
...
Lekar joj kaže: Šteta što uz penis obavezno ide i muškarac!
Nije ali ako je pristao na igru a svi znamo da jeste, presvlačenje u ulogama će mu doneti rafinisanost za osećaj koje dugme treba da aktivira da se ne bi igrao mehanički, jer tada istinski može da bude povređen, dok u prvom slučaju može samo dobro da se zeza.
Ako budem morala da igram igrice sa momkom da ga zadrzim, odmah cu ga osloboditi. Ili treba da bude kako treba da bude ili nikako. Naravno kompromisi su tu, prelazenje preko stvari. Ali vala nepovjerenje to ne dolazi u obzir. Ne znam ja sta ti trazis i kako ti vidis svoju vezu ili brak..zavisi ko sta trazi i svi mogu da budu u pravu. Jedan je zivotм. и ж. принципи траже сталну интеракцију ...
Sve pobrojano, sve normirano, možeš sad lepo da zašiljiš olovku, presaviješ tabak i ugovor sa njim da sastaviš ...
Vredi da se ponovi..zavisi ko sta trazi i svi mogu da budu u pravu. Jedan je zivot
Zeznuto je što Suzana ne može samo da se igra penisom a muškarac samo da vodi računa o njoj
Suzana se pojavljuje u ego stanju deteta a Rodžer u sva tri ego stanja...
Rodžer je igrač za sva vremena, što bi se reklo all around player i ja bi rado uzela njegov broj od Suzane
prepustaju se partneri skloni submisiji to je njihova igra jer ih to uzbudjujeDa, interakcija kada su oboje igrači ili kada se jedno prepušta kao igračka, a drugo ostaje igrač.
može ali samo u ulozi koja mu je vec dodeljena ili u scenariju koji su mu napisali roditeljiSvako može da bude igrač za sva vremena.
To je relativno i subjektivno.
I ona bi sa nekim mogla da bude..
Ispada da on može sa svakom, a to onda nije on, pravi i iskren, već samo igrač.
Nema igre kada se pronađu dvoje pravih, malo kompromisa, ali igre ne.
Ne verujem u takve kategorizacije.