Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bračni su lanci toliko teški da ih moraju nositi dvoje, ponekad i troje :lol:
o ovome tema govori iz ugla pomirenja sa svim nepomirljivim nepisanim pravilima kojih se oba pola čvrsto drže
bez obzira što im to život pretvara u patnju.
sad stvarno moram ....papa
Spusti pa odmori...Mada, to i nije posao za slabe, a narocito ne da ih nosi jedan, a drugi da kmeci kako je tesko...

o ovome tema govori iz ugla pomirenja sa svim nepomirljivim nepisanim pravilima kojih se oba pola čvrsto drže
Dvojica nose tezak sanduk, a treci trckara oko njih i pita " kako da pomognem" i tako jedno tri puta....jednom od ove dvojice dosadilo pa kaze " sedi na sanduk da ne smetas"...

kome su teski ne treba ni da se zeni i udaje. e sad, precijene se ljudi...

Када се врати Перфи, настављамо причу када један homoludens дозвољава другом да се са њим као играчка поигра - болдовано.

kakva će igra biti zavisi kakva se ego stanja uključuju u interakcijama između parova.
evo jednog ilustrativnog primera
Suzana je devojka od dvadesetak koja je uvek volela decu i imala instinkt pravljenja gnezda
ali se držala dalje od muškaraca jer se pribojavala njih i njihove sekasualnosti. U jednom trenutku počela je da napreduje od poznanstava, u kojima je igrala neke igre kako bi pokvarila odnos pre nego što postane suviše opasan za nju ka bliskosti i ljubavi
U razgovoru o njenom odnosu sa muškarcem sa kojim je počela da se zbližava više od poznanstva
ona kaže: Dobro se slažem sa Rodžerom ali to nije ljubav već samo bejačina. Osećam ga kao dobrog prijatelja mogao bi mi biti i brat. Popravlja sve po kući pa onda idemo u krevet. Ne plašim se više seksa ali tu sam stala i ni makac dalje....

Lekar joj kaže: Šteta što uz penis obavezno ide i muškarac!

kakva će igra biti zavisi kakva se ego stanja uključuju u interakcijama između parova.
evo jednog ilustrativnog primera
Suzana je devojka od dvadesetak koja je uvek volela decu i imala instinkt pravljenja gnezda
ali se držala dalje od muškaraca jer se pribojavala njih i njihove sekasualnosti. U jednom trenutku počela je da napreduje od poznanstava, u kojima je igrala neke igre kako bi pokvarila odnos pre nego što postane suviše opasan za nju ka bliskosti i ljubavi
U razgovoru o njenom odnosu sa muškarcem sa kojim je počela da se zbližava više od poznanstva
ona kaže: Dobro se slažem sa Rodžerom ali to nije ljubav već samo bejačina. Osećam ga kao dobrog prijatelja mogao bi mi biti i brat. Popravlja sve po kući pa onda idemo u krevet. Ne plašim se više seksa ali tu sam stala i ni makac dalje....

Lekar joj kaže: Šteta što uz penis obavezno ide i muškarac!
Jb g bas zeznuto to :aha:

Zeznuto je što Suzana ne može samo da se igra penisom a muškarac samo da vodi računa o njoj
Suzana se pojavljuje u ego stanju deteta a Rodžer u sva tri ego stanja...

Rodžer je igrač za sva vremena, što bi se reklo all around player i ja bi rado uzela njegov broj od Suzane

Наравно, али то право које предаје добровољно другом хомолуденсу, враћа када год му одговара, јер хомолуденс није играчка

Nije ali ako je pristao na igru a svi znamo da jeste, presvlačenje u ulogama će mu doneti rafinisanost za osećaj koje dugme treba da aktivira da se ne bi igrao mehanički, jer tada istinski može da bude povređen, dok u prvom slučaju može samo dobro da se zeza.

kakve ste vi zene kad odbacujete muskarca koji vas ne gnječi i hocete da ga ostavite da bi nasle nokog kome morate da opravdate svaki minut van kuce
jel to dokaz ljubavi ili ovo drugo
Iskrenost i odnos bez lazi je zdrav odnos.
Drugo Jako je tesko reci sa sigurnosti da poznajemo neku osobu. Tako da ko zna sta je on mislio koja mu je namjera, ili je mozda jednostavno takav kakvim se predstavlja. Sto se tice prvog dijela, da on vjeruje svojoj djevojci. To znaci da nije posesivni psihopata, i vjerovatno je momak i sam normalan i gleda kroz sebe , mozes mu vjerovati i nema potebe da ga provjeravas. Takodje je lijepo vidjeti da momak ne misli da on tebe posjeduje i da ti ne smijes nikog drugog pogledati u zivotu inace ces zazaliti. Vec ti daje mogucnost izbora. Ako zelis da budes sa njim svojevoljno, ako ne zelis kud koji mili moji.
A bogami za ovaj drugi dio da daje zeleno svijetlo da se upustis sa nekim drugim u odnose, bas i nisam sigurna, a nije bas ni normalno. Moguce da ide logikom zabranjeno voce. Ako ti zabrani i ako ti osjecas da ne smijes, i ako ti kaze da bi te odmah ostavio da to uradis i da bi zazalila mozda misli da bi ti na neki nacim probudio zelju bas da zudis za tim, a ovako kad ti kaze da je to ok, mozda misli da bi ti izgubila interesovanje za bilo sta takvo.
Ali ko ce ti ga znati.

Iskreno ja ne bih voljela da budem sa nekim ljubomornim, posesivnim psihopatom koji ce da me prati u stopu da strecam sta moze sve izvuci iz najnormalnije situacije i kakvih ce mi neprilika napraviti. Drugo kada te neko provjerava to znaci da ti ne vjeruje. Veza pociva na povjerenju, i svaki kvalitetniji medjuljudski odnos, tako da nema mjesta provjeravanju.

Ja bih mozda rekla mom momku da ako mu se ikada dopadne neka druga djevojka, da mi kaze. I ja cu ga pustiti da ide i pozeljeti mu sve najljepse. A sad da mu kazem da ide da spava sa ljudima okolo , vjerovatno ne bih.

Nije ali ako je pristao na igru a svi znamo da jeste, presvlačenje u ulogama će mu doneti rafinisanost za osećaj koje dugme treba da aktivira da se ne bi igrao mehanički, jer tada istinski može da bude povređen, dok u prvom slučaju može samo dobro da se zeza.

Da, interakcija kada su oboje igrači ili kada se jedno prepušta kao igračka, a drugo ostaje igrač.

м. и ж. принципи траже сталну интеракцију ...

Sve pobrojano, sve normirano, možeš sad lepo da zašiljiš olovku, presaviješ tabak i ugovor sa njim da sastaviš ...
Ako budem morala da igram igrice sa momkom da ga zadrzim, odmah cu ga osloboditi. Ili treba da bude kako treba da bude ili nikako. Naravno kompromisi su tu, prelazenje preko stvari. Ali vala nepovjerenje to ne dolazi u obzir. Ne znam ja sta ti trazis i kako ti vidis svoju vezu ili brak..zavisi ko sta trazi i svi mogu da budu u pravu. Jedan je zivot

Zeznuto je što Suzana ne može samo da se igra penisom a muškarac samo da vodi računa o njoj
Suzana se pojavljuje u ego stanju deteta a Rodžer u sva tri ego stanja...

Rodžer je igrač za sva vremena, što bi se reklo all around player i ja bi rado uzela njegov broj od Suzane

Svako može da bude igrač za sva vremena.
To je relativno i subjektivno.
I ona bi sa nekim mogla da bude..
Ispada da on može sa svakom, a to onda nije on, pravi i iskren, već samo igrač.

Nema igre kada se pronađu dvoje pravih, malo kompromisa, ali igre ne.

Ne verujem u takve kategorizacije.

Da, interakcija kada su oboje igrači ili kada se jedno prepušta kao igračka, a drugo ostaje igrač.
prepustaju se partneri skloni submisiji to je njihova igra jer ih to uzbudjuje
a trenutak kad igracka ne zeli da bude vise igracka skrozje individualna stvar
mozda je tacka pucanja repriziranje jedne iste matrice i to vise nije igra nego pravilo

u psiholoskom smislu takodje

Svako može da bude igrač za sva vremena.
To je relativno i subjektivno.
I ona bi sa nekim mogla da bude..
Ispada da on može sa svakom, a to onda nije on, pravi i iskren, već samo igrač.

Nema igre kada se pronađu dvoje pravih, malo kompromisa, ali igre ne.

Ne verujem u takve kategorizacije.
može ali samo u ulozi koja mu je vec dodeljena ili u scenariju koji su mu napisali roditelji
izvan te uloge bice mu neprijatno ko u kosulji manjoj za dva broja
@

a vi sto cekate pravog sa kojim cete ceo zivot provesti u lojalnosti ljubavi i posvecenosti izadjite iz bajke o princu na belom konju koji ce posto vas sretne ceo zivot ssamo za vama da uzdise duboko i pravi ogrlicu od belih rada za vasu glavu u oblacima :lol:

pa gde to ima osim u bajkama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back