Obrnuta logika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad naucis da tumacis sta je ucena a sta obican zahtev, vodim te na pivo i slane bademe!
:bye:
pozdrav od alije sirotanovica, odo u rudnik zatvorice mi okno ispred nosa zbog krstarice:lol:

Шта сам могао са овом банком Алије Сиротановића све да купим ...хлеб, млеко и сладолед.

1599118446375.png

nisi u pravu.
ne poznaješ dovoljno ženski inat.

Znaš u čemu je tu stvar, u tome što se po tim pitanjima seksa, preljube, tuđih, pa i svojih brakova, muškaraca, pogotovo žena... neverovatno laže! O svim tim stvarima se samo mnogo priča a vrlo malo ima delanja i istine. To ti garantujem.
A fora je, pazi, svi znamo da muškarci po pitanju seksa lažu kao psi, nego što su i žene počele da lažu i da se "mlate". Ono, u fazonu, žena galamdžija, "laf", pričljiva, ne libi se škakljivih fora, kukanja na muža, zezanja, provokativnog ponašanja i izgleda... a tačno reč kad bi joj pomenuo nekih konkretnoh stvari, tačno bi crkla.

Znaš u čemu je tu stvar, u tome što se po tim pitanjima seksa, preljube, tuđih, pa i svojih brakova, muškaraca, pogotovo žena... neverovatno laže! O svim tim stvarima se samo mnogo priča a vrlo malo ima delanja i istine. To ti garantujem.
A fora je, pazi, svi znamo da muškarci po pitanju seksa lažu kao psi, nego što su i žene počele da lažu i da se "mlate". Ono, u fazonu, žena galamdžija, "laf", pričljiva, ne libi se škakljivih fora, kukanja na muža, zezanja, provokativnog ponašanja i izgleda... a tačno reč kad bi joj pomenuo nekih konkretnoh stvari, tačno bi crkla.

Zato biraj zakopčanu do grla a otvorenu prema svetu :heart:

obrnuta logika, sećaš se!!

Ja bih tebi verovao sve ovo sto pises da me udate zene konstantno ne spopadaju da se seksam sa njima.

Ja bih tebi verovao sve ovo sto pises da me udate zene konstantno ne spopadaju da se seksam sa njima.
sve zavisi u kojoj su generaciji rodjene, gde su rodjene i da li su detinstvo provele u urbanom ili seoskom okruzenju, da li im je majka davala primer zene sa knjigom ili zene sa oklagijom u rukama i brasnom na trepavicama
kakvo im je bilo prvo seksualno iskustvo, da li su se stidele svojih sisića u trinaestoj godini.....

titina generacija pionirki uglavnom ima dugacak jezik, ali slab ucinak na terenu kao sto kaze Cristofer

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back