- Poruka
- 95.752
zapamtionisi u pravu.
ne poznaješ dovoljno ženski inat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zapamtionisi u pravu.
nisi morao, tvoji stavovi su sasvim ispravni.zapamtio
Kad citam vake stvari,lele sto mi drago sto ne jeb.em![]()
Ja jeb.em,ne znam za tebeКо каже да *****. Али да мене ****, **** ме ...
Ти мислиш да жене не јебу мушкарце, е па заиебала си се доста ...![]()
Ja jeb.em,ne znam za tebe
Samo kukas na zene,znas sta ti je ciniti
kad naucis da tumacis sta je ucena a sta obican zahtev, vodim te na pivo i slane bademe!
pozdrav od alije sirotanovica, odo u rudnik zatvorice mi okno ispred nosa zbog krstarice![]()
i za kusur da odeš u bioskopШта сам могао са овом банком Алије Сиротановића све да купим ...хлеб, млеко и сладолед.
Pogledajte prilog 757959
Ima film o Aliji Sirotanovicu, moze se pogledati besplatno.i za kusur da odeš u bioskop
a sad nema ni žvaka za te pare
nisi u pravu.
Da i sta fali aliji? Nije stavio amblem na kucu koju je napravio od kredita?Sirotanovići da gledaju sirotanoviće ...
To je socijalistički naduvana priča. Prezime, puno dece u familiji, rudar, ... sve za obnovu.
Vino i orasi, po volji indijski ili persijski...moze i leblebija od alije...
ali ucena ne moze....
Osnova musko zenskih odnosa je ucena...Nemaju žene kapacitete za ucenjivanje, žene imaju kapacitete da grade godinama slučaj oko sebe...
Znaš u čemu je tu stvar, u tome što se po tim pitanjima seksa, preljube, tuđih, pa i svojih brakova, muškaraca, pogotovo žena... neverovatno laže! O svim tim stvarima se samo mnogo priča a vrlo malo ima delanja i istine. To ti garantujem.
A fora je, pazi, svi znamo da muškarci po pitanju seksa lažu kao psi, nego što su i žene počele da lažu i da se "mlate". Ono, u fazonu, žena galamdžija, "laf", pričljiva, ne libi se škakljivih fora, kukanja na muža, zezanja, provokativnog ponašanja i izgleda... a tačno reč kad bi joj pomenuo nekih konkretnoh stvari, tačno bi crkla.
Ja bih tebi verovao sve ovo sto pises da me udate zene konstantno ne spopadaju da se seksam sa njima.Znaš u čemu je tu stvar, u tome što se po tim pitanjima seksa, preljube, tuđih, pa i svojih brakova, muškaraca, pogotovo žena... neverovatno laže! O svim tim stvarima se samo mnogo priča a vrlo malo ima delanja i istine. To ti garantujem.
A fora je, pazi, svi znamo da muškarci po pitanju seksa lažu kao psi, nego što su i žene počele da lažu i da se "mlate". Ono, u fazonu, žena galamdžija, "laf", pričljiva, ne libi se škakljivih fora, kukanja na muža, zezanja, provokativnog ponašanja i izgleda... a tačno reč kad bi joj pomenuo nekih konkretnoh stvari, tačno bi crkla.
Opet izmišljašJa bih tebi verovao sve ovo sto pises da me udate zene konstantno ne spopadaju da se seksam sa njima.
Moze mi se.Opet izmišljaš
Ma ako bre, ja samo.. da se ne zaneseš previšeMoze mi se.![]()
sve zavisi u kojoj su generaciji rodjene, gde su rodjene i da li su detinstvo provele u urbanom ili seoskom okruzenju, da li im je majka davala primer zene sa knjigom ili zene sa oklagijom u rukama i brasnom na trepavicamaJa bih tebi verovao sve ovo sto pises da me udate zene konstantno ne spopadaju da se seksam sa njima.
zene sa oklagijom u rukama i brasnom na trepavicama
sexi je ako je fakultativno ali ako je obaveza vise nije uopste sexiPazi, ovo je tako seksi.. seti se Jagodinke