Obrisi mi cipele,sipaj mi u tanjir..

tvrdim da se to u pocetku radi iz ljubavi, a
posle smori uzano..

Ne bih ništa da tvrdim, ali po ovome napisanom, rekla bih da sam još na početku. :rumenka:

A sve što radim, radim zato što ja to tako hoću. Nažalost, imam jako nemarnog muža kome uopšte nije važno ni da li su mu cipele čiste, ni da li su mu stvari ispeglane. O tome da li je usisano i ima li prašine, izlišno je i da pričam...A pošto ja ne trpim prljavu obuću - uzmem pa očistim i njegovu.Grozim se kada sam izgužvana, pa peglam sve živo, sem čarapa i peškira. Ne trpim nered, ni mrve po stolu, ni prljave sudove, pa sve to uradim, jer to samo meni smeta.

Doduše, ne sipam mu u tanjir, sam zna kada je i koliko gladan. :D

Ali sve što radim, radim sa osmehom, zadovoljna srećna, ispunjena, bez ikakve prisile i primoravanja...Skoro 19 godina. Ako se nešto promeni, javiću vam. :)

Ne bih ništa da tvrdim, ali po ovome napisanom, rekla bih da sam još na početku. :rumenka:

A sve što radim, radim zato što ja to tako hoću. Nažalost, imam jako nemarnog muža kome uopšte nije važno ni da li su mu cipele čiste, ni da li su mu stvari ispeglane. O tome da li je usisano i ima li prašine, izlišno je i da pričam...A pošto ja ne trpim prljavu obuću - uzmem pa očistim i njegovu.Grozim se kada sam izgužvana, pa peglam sve živo, sem čarapa i peškira. Ne trpim nered, ni mrve po stolu, ni prljave sudove, pa sve to uradim, jer to samo meni smeta.

Doduše, ne sipam mu u tanjir, sam zna kada je i koliko gladan. :D

Ali sve što radim, radim sa osmehom, zadovoljna srećna, ispunjena, bez ikakve prisile i primoravanja...Skoro 19 godina. Ako se nešto promeni, javiću vam. :)

ovako to izgleda kad neko nema vremena da se zaje/bava :lol:

(mislim na oboje u braku)

nervira me
ali posto oseca da je kriv kada mi trazi tako nesto debilno - dodaj mi ovo ili ono, onda mi se zahvaljuje pomalo pokajnicki
sve manje ima tako nebuloznih zahteva
valjda kad je video da ga ja pola i ne slusam je odustao posle nekoliko propalih pokusaja

ono, trazim mu i ja ponekad nesto debilno, ali vrlo retko
i uredno se zahvalim pomalo pokajnicki

jedino kod koga to stvarno MRZIM jer Mindjusica jer ona zamislja da sam ja tu da je sluzim
e onda nastaje rasprava i moje cuveno - uopste ne moras da uzmes, ja ti nisam sluskinja
i okrenem se i radim nesto drugo

:roll:Dakle,kako reagujete na zahteve ovakvog tipa od strane vase jace polovine,ili slabije polovine zavisno od slucaja:)

On to nikad ne bi ni pomislio da trazi od mene..prosto nas odnos nije takav...jedino ako je bas nesto hitno..inace, on se tako ponasa prema njegovoj mami..
Ja od njega cesto trazim neke sitnice i uvek sam mu iskreno zahvalna kad to uradi za mene:)
On je moj heroj:heart:

Back