- Poruka
- 5.794
koji su to detalji kod izgleda i ponasanja suprotnog pola koji na vas deluju odbojno da ne kazem razdrazujuce ? 

ouuuuu, mnogo je takvih osobina, karatreristika..
Medju prvima- nepismenost, vulgarnost, nekulturnost, a,onda maljave grudi, dugi ili prljavi nokti, neoprani zubi
![]()
![]()
..
U sustini, prvi utisak je bitan, a stvari koje sam navela jesu bas stvari koje mozes odmah da zapazis i skontas da ON NIJE PRAVI![]()
![]()
![]()
kako mozes da zapazis odmah maljave grudi ?ouuuuu, mnogo je takvih osobina, karatreristika..
Medju prvima- nepismenost, vulgarnost, nekulturnost, a,onda maljave grudi, dugi ili prljavi nokti, neoprani zubi
![]()
![]()
..
U sustini, prvi utisak je bitan, a stvari koje sam navela jesu bas stvari koje mozes odmah da zapazis i skontas da ON NIJE PRAVI![]()
![]()
![]()
koji su to detalji kod izgleda i ponasanja suprotnog pola koji na vas deluju odbojno da ne kazem razdrazujuce ?![]()
mozda zena zivi u nekoj zemlji sa tropskom klimom gde se seckaju svi raskopcanih sulja![]()
glup a bezobrazan....načiiiii nema dalje!
konvulzije one
ima šakira taj fazon, nači, to je užasno i na šakiri
saću nađem...
koji su to detalji kod izgleda i ponasanja suprotnog pola koji na vas deluju odbojno da ne kazem razdrazujuce ?![]()
mali mi je, vrlo mi je mali, posebno kada su ove dve osobine u jednom coveku, a covek blizu mene,
inače zna da mi bude i veliki kad mi se hoće![]()