Droid
Legenda
- Poruka
- 51.844
Ne znam sta da mislim. Ja sam veliki liberal i demokrata. Postovalac Dindjica i demokratskih tradicija, pogotovo staroatinskih. Medjutim danas se nalazimo u specificnoj situaciji. Svakojaka sljamara je zaposela kojekakve pozicije u drzavi i nasa drzava je bukvalno
PROPALA!
Propala kao kada u bure jabuka ubacis jednu trulu jabuku pa se sve pokvare. Trulez je nepopravljiva nego se celo bure baca. Tako i mi ne mozemo vise ovu drzavu da porpavimo vec smo prinudjeni na to da bure bacimo. Da ovu drzavu zamenimo nekako jer vidite da je drzava otela naciju. U Srbiji drzava zivi zbog sebe a narod izdrogiran lazima, pivom i cevapima ne vidi dalje od nosa.
Da li je Obradovic u pravu kada poziva narod da srusi ovu vlast na ulici?
Dokle vise mi sto imamo mozga treba da trpimo bezube Djukanovice, Jorgovanke, Vuline, Male, Gojkovice i slicno?
Obradović: Ako ne bude poštenih izbora vlast smeniti na ulici
PROPALA!
Propala kao kada u bure jabuka ubacis jednu trulu jabuku pa se sve pokvare. Trulez je nepopravljiva nego se celo bure baca. Tako i mi ne mozemo vise ovu drzavu da porpavimo vec smo prinudjeni na to da bure bacimo. Da ovu drzavu zamenimo nekako jer vidite da je drzava otela naciju. U Srbiji drzava zivi zbog sebe a narod izdrogiran lazima, pivom i cevapima ne vidi dalje od nosa.
Da li je Obradovic u pravu kada poziva narod da srusi ovu vlast na ulici?
Dokle vise mi sto imamo mozga treba da trpimo bezube Djukanovice, Jorgovanke, Vuline, Male, Gojkovice i slicno?
Obradović: Ako ne bude poštenih izbora vlast smeniti na ulici