Obradović: Ako ne bude poštenih izbora vlast smeniti na ulici

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Obradovic je u ovom slucaju

• U pravu je

• Nije u pravu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Droid

Legenda
Poruka
51.844
Ne znam sta da mislim. Ja sam veliki liberal i demokrata. Postovalac Dindjica i demokratskih tradicija, pogotovo staroatinskih. Medjutim danas se nalazimo u specificnoj situaciji. Svakojaka sljamara je zaposela kojekakve pozicije u drzavi i nasa drzava je bukvalno

PROPALA!

Propala kao kada u bure jabuka ubacis jednu trulu jabuku pa se sve pokvare. Trulez je nepopravljiva nego se celo bure baca. Tako i mi ne mozemo vise ovu drzavu da porpavimo vec smo prinudjeni na to da bure bacimo. Da ovu drzavu zamenimo nekako jer vidite da je drzava otela naciju. U Srbiji drzava zivi zbog sebe a narod izdrogiran lazima, pivom i cevapima ne vidi dalje od nosa.

Da li je Obradovic u pravu kada poziva narod da srusi ovu vlast na ulici?

Dokle vise mi sto imamo mozga treba da trpimo bezube Djukanovice, Jorgovanke, Vuline, Male, Gojkovice i slicno?

Obradović: Ako ne bude poštenih izbora vlast smeniti na ulici

Tan2020-5-6_115951720_1.jpg

Наравно, да су избори били слободни сматраће само ако он победи а то је с подршком коју тренутно има немогуће. Дакле он најављује излазак на улицу и вероватно се нада да ће изазивањем инцидената креирати хаос а то је оно што нама из средње класе најмање треба.

Наравно, да су избори били слободни сматраће само ако он победи а то је с подршком коју тренутно има немогуће. Дакле он најављује излазак на улицу и вероватно се нада да ће изазивањем инцидената креирати хаос а то је оно што нама из средње класе најмање треба.
Ne govorimo o izbornim rezultatima vec o tome sta se desava sa demokratijom i medijima u poslednjih 8 godina. Zasto Obradovic kao parlamentarac nema pristup RTS-u koji je javni medij, a Vucic se pojavljuje nekoliko sati svaki dan godinama?

Da je on niko i nista pustali bi ga na RTS da se blamira kao Ceda.

Ja ne glasam za Dveri ali eto... covek je potegao temu.

Ja mislim da je vreme da Dacic vise sjasi sa grbace naroda, a sa njim i svi likovi tipa Vulin.
Vreme je da Dacic i Vucic budu zaboravljeni i da se krene dalje.

Kako obrlatiti glupavi narod i iskoristiti ih za novu burzoasku revoluciju? Narod bolje lazu SPS i SNS. Obradovic i Djilas moraju ici na kurs obmane. Neophodno je nize klase obrlatiti da se okrenu protiv SNS.

Ja mislim da je vreme da Dacic vise sjasi sa grbace naroda, a sa njim i svi likovi tipa Vulin.

Kako obrlatiti glupavi narod i iskoristiti ih za novu burzoasku revoluciju? Narod bolje lazu SPS i SNS. Obradovic i Djilas moraju ici na kurs obmane. Neophodno je nize klase obrlatiti da se okrenu protiv SNS.

Zamisli u USA da Klinton ili Obama jasu narod npr. 20 godina i odlucuju o necem :D

Narod ne zna sta hoce. Kao niste za Vucica a upijate njegovu propagandu. Katarske pare, ljoticevci, biju zene, pokrali 20, 50, 100, 200, 500, 900 miliona, itd..
Do skoro nismo ni imali opoziciju, sada je imamo, zahvaljajuci Djilasu..

B O J K O T !
Bojkot mora da bude na nivou cele drzave,dzabe bojkot kada te stranke imaju maksimalno 5%....

Ne moze Vucko da bude zaboravljen ,on mora da odgovara za sva zla koja su on i njegov rezim pocinili.

cak i da se desi cudo i da vucic ne pobedi i ode sa vlasti

dacic ce ostati

a meni dacic mnogo vise bode oci nego vucic

ne samo zbog 90-ih, nego i zbog afera i zbog sadasnjih mahinacija.

cak i da se desi cudo i da vucic ne pobedi i ode sa vlasti

dacic ce ostati

a meni dacic mnogo vise bode oci nego vucic

ne samo zbog 90-ih, nego i zbog afera i zbog sadasnjih mahinacija.
Milošević je bio ovan-predvodnik tog crnog tima.

Kad su ga uhapsili, rekao je da predaje štafetu SNS-u.

Zato je ipak aleksandar vučić najveći problem društva zadnjih decenija.

Back