Obozavaoci Devil may Cry igara

pa na dvd9 (double layer dvd) valjda, sa obzirom da je 8gb.
ako nije na 2 dvd-a (u sta sumnjam).

Питам јер ми се дешавало неколико пута...ја се не разумем у игре,а ови по DVD клубовима једва чекају такве као ја..Неколико пута су ми продали игру на DVD9 која ладно може да стане и на обичан DVD да би узели више пара...То сам приметио кад сам прошле недеље на нету видео величину игре у Gb ... Помислио сам да грешим ,но ја одем и лик се извинио и нудио да замени DVD9 обичним aли ја нисам хтео ,кад сам се насанкао нека сам ,нећу више ... Имам 5 игара на DVD9 ,од којих су 3 DVD :neutral:

Питам јер ми се дешавало неколико пута...ја се не разумем у игре,а ови по DVD клубовима једва чекају такве као ја..Неколико пута су ми продали игру на DVD9 која ладно може да стане и на обичан DVD да би узели више пара...То сам приметио кад сам прошле недеље на нету видео величину игре у Gb ... Помислио сам да грешим ,но ја одем и лик се извинио и нудио да замени DVD9 обичним aли ја нисам хтео ,кад сам се насанкао нека сам ,нећу више ... Имам 5 игара на DVD9 ,од којих су 3 DVD :neutral:
ako imas drugog distributera- ovaj ti zasluzuje "zbogom"... :neutral:

E jel moze moj drug da igra na 770 ddr, 1.8 ghz, x1650pro ? Ja cisto sumnjam ali me zanima...? : /
ooooo boze... po koji put neko postavlja ovakvo pitanje kada imate ubacen system requirements na temi (a i da nemate, dovoljno je upisati nekoliko reci u google i eto odgovora za minut).... zasto svi vole sve da dobiju na tacni- da cimaju druge da im obave posao na tezi nacin nego sto sami mogu...
anyway... lepo pise- 3Ghz minimum! sto u prevodu znaci- tvoj drug ne moze da igra igru devil may cry 4 na svom kompu.

Сваки недостатак може се надокнадити...

Ресимо слаб процесор за 400Mhz од оног који се тражи минимум може се надокнадити 20% јачом графичком од оне која је минимум за игру

amd athlon 2800+ (~1.7Ghz) ... ~ intel 2.8Ghz!
da imas malo slabiji procesor, aj pa i da probas ako ti je grafa u rangu recommended. ali ni to nece uvek (pa ponekada ni malo) da pomogne. dobar primer je nfs pro street koji mi je sa 3GHz kocio samo tako, a ni nova grafa mu nije nista pomogla... dok nisam nabavio 4.2GHz, posle cega ga teram high (jedino sto je igra: pih).

Poslednja izmena:
ja cak i ne htedoh da napisem athlon... a poenta je bila da igre koje traze intelovih 2.0 ghz rade i sa amd-ovim 2000+ procesorima... i to bar priblizno dobro (znam da ne mozes samo preslikati amd-ove oznake modela i intelove hercaze, ali je cinjenica da nisu ni slucajne)... sto znaci da realnih 1.7ghz kod amd-a nije mnogo manje od intelovih 3.0ghz, te da igra i moze da se povuce... ali kada gledas system requirements- moras ovo sto sam napisao imati u vidu... ;)

jer, intel od 1.8ghz ce stvarno tesko izaci na kraj sa igrom (cak i ako je grafa extra) koja trazi 3.0ghz (po defaultu, intela). a ako samo navedes hercazu- prirodna pretpostavka je da imas intel-a... zbog svega pomenutog.....

da ne davim (verovatno vecini) prostim stvarima... probajte igru, pa ako radi radi.... i gotovo... ako ne radi- niste bacili pare jer je izuzetna, i kad tad cete je odigrati. ;)

Do sada nisam imao ovakvih problema sa instalacijom i pokretanjem igrica pa molim sve koji mogu da mi pomognu da to i ucine jer ne zna vise sta da radim.
Radi se o tome da sam normalno instalirao igricu i kada sam je krekovao tj.prekopirao exe fajl kod pokretanja mi izbaci onu zajebanciju da se izvinjava zbog problema i da mogu da posaljem microsoftu ukoliko zelim da mi pomognu.Isto mi se desilo i sa igricom Assassins ali sam mislio da ja nesto nisam odradio kako treba.Da napomenem da imam dovoljno jaku masinu da moze da podrzi ove igrice.
Ukoliko neko zna sta treba da uradim.....Molim za pomoc.....hvala unpred

Do sada nisam imao ovakvih problema sa instalacijom i pokretanjem igrica pa molim sve koji mogu da mi pomognu da to i ucine jer ne zna vise sta da radim.
Radi se o tome da sam normalno instalirao igricu i kada sam je krekovao tj.prekopirao exe fajl kod pokretanja mi izbaci onu zajebanciju da se izvinjava zbog problema i da mogu da posaljem microsoftu ukoliko zelim da mi pomognu.Isto mi se desilo i sa igricom Assassins ali sam mislio da ja nesto nisam odradio kako treba.Da napomenem da imam dovoljno jaku masinu da moze da podrzi ove igrice.
Ukoliko neko zna sta treba da uradim.....Molim za pomoc.....hvala unpred

Probaj da skines drugi cracak sa neta.
Naravno za tvoju verziju igrice.
Moguce je da je tvoj crack na neki nacin ostecen.

Back