Obozavaoci Devil may Cry igara

Igru sam obrnuo pet puta i jos je igram,nisam otljucao sve stvari jos uvek,mislim na galery.Inace dva puta na easy,dva na normal i jednom na hard.Sad pokusavam na very hard ali nije lako.Meni je bolji Vergil,cini mi se da je brzi od Dantea,ako vam se svidja igra imate i seriju,skinite je odlicna je a ima samo 12 epizoda.

Kada predjes very hard dobijas kostim sa beskonacnim Devil Triger-om sto zaista pomaze kod Dante Must Die moda...

Zanima me, ako je neko premotao sa oba lika, kako da otkljucam Gallery, veci deo sam otkljucao jer sam presao igru sa Dante-om, a sad igram sa Vergile-om i dosao sam do 10-te misije. Znam da su u pitanju neki rankovi, ali kako da otkljucam galeriju? Btw, iako imam preko 600 igrica, mogu reci da je DMC3 : Dante's awakening najbolja igrica, pored Prince of Persia, makar je to moje misljenje ;)

Da bi otkljucao stavke u gallery moras preci celu igru sa oba lika na svakom modu ( easy, normal, hard, very hard, dante must die ) i rank na kraju svake sheme mora biti SS ( ako hoces sve da otkljucas )

PS. Posle hard moda postaje stvarno tesko tako da ce ti trebati dosta orbova- najlakse ces ih dobiti ako predjes Blood Arena mod - po zavrsetku dobijas oko 100 000 orbova u zavisnosti od ubijenih neprijatelja, kombova, itd...

STIGAO!!! :D

Minimum System Requirements
Processor: Pentium 4 @ 3 GHz
Memory: 512 MB (1 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 6600 SM3 Required)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive

Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO
Memory: 1 GB (2 GB for Vista)
Hard Drive: 8 GB Free
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8600)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c or 10
Keyboard & Mouse
DVD Rom Drive
Game Pad STRONGLY Recommended

Tezina image-a: 7.43 GB. ;)

ljudi, jel niko ne igra ovo? igra je EXTRA!
i ne mogu da verujem da je teram na punom maximumu- mislim da to nisam mogao poslednje 2 godine- a izgleda fenomenalno. i animacija je odlicna, pa muzika, glasovna gluma... odlicni potezi... zadrzala je smek 3. dela i jos ga nabudzila... verovatno najbolja igra ove vrste u poslednjih nekoliko godina (da ne kazem ikada, posto su neke igre koje bi danas svakako bile smesne, mozda u svoje vreme bile jos veci "wooow" od ove)...
mislim da je "a must have" za sve ljubitelje akcionih igara! :D

ljudi, jel niko ne igra ovo? igra je EXTRA!
i ne mogu da verujem da je teram na punom maximumu- mislim da to nisam mogao poslednje 2 godine- a izgleda fenomenalno. i animacija je odlicna, pa muzika, glasovna gluma... odlicni potezi... zadrzala je smek 3. dela i jos ga nabudzila... verovatno najbolja igra ove vrste u poslednjih nekoliko godina (da ne kazem ikada, posto su neke igre koje bi danas svakako bile smesne, mozda u svoje vreme bile jos veci "wooow" od ove)...
mislim da je "a must have" za sve ljubitelje akcionih igara! :D

Slazem se sa tobom a i prica kroz koju prolazis je EXTRA!!!
Svidjaju mi se i boss borbe, koje su fenomenalne sa buster napadom
I :heart: DMC4 :P

:sad2::sad2::sad2: 3 deo sam bas igrao i sad nemogu 4 e *** nista kad kupim novi komp igracu;););)
ma da- nece igra pobeci... ma, i nije ekonomicno imati komp koji tera najnovije i najzahtevnije igre... jer ces te iste igre za godinu dana igrati za DUPLO MANJE novca... zamisli tek za 2 godine... a uvek ima dobrih igara 1-2 i vise godina starijih od trenutne godine u kojima mozes da uzivas...
cela frka oko novih igara je stvarno preterana- cesto i bolest na kojoj zaradjuju... ali, ko je pun- ***, sto da ne?

a dmc4 ne spada u najzahtevnije (cim je igram).... stavise- jedna je od najoptimizovanijih igara... igram je na maxu sa kompom koji trenutno vredi mozda 200e.. :D

ma da- nece igra pobeci... ma, i nije ekonomicno imati komp koji tera najnovije i najzahtevnije igre... jer ces te iste igre za godinu dana igrati za DUPLO MANJE novca... zamisli tek za 2 godine... a uvek ima dobrih igara 1-2 i vise godina starijih od trenutne godine u kojima mozes da uzivas...
cela frka oko novih igara je stvarno preterana- cesto i bolest na kojoj zaradjuju... ali, ko je pun- ***, sto da ne?

a dmc4 ne spada u najzahtevnije (cim je igram).... stavise- jedna je od najoptimizovanijih igara... igram je na maxu sa kompom koji trenutno vredi mozda 200e.. :D

taj fazon:super: uvek se nadje nesto da se rola;)

ma igrajte sta sitgnete i uzivajte dok mozete... Polako PC igre izumiru... Nije to glasina to je istina! Crytek vise ne proizvodi igre za PC (pitanje je sta ce biti sa Far Cry-om 2 i Crysis Warhead-om) a upravo je od PC-ja digao ruke i idSoftware (bye bye Doom4).... Prozdrase nas konzole....

(Sorry na malom offtopic-u)

Jer mogu ja da je igram 1GB Ram AMD Sempron 2400+, Ati radeon 9600 XT dal vredi da je skidam ili ne.pozzz

Ne verujem....................:cry:

Ja imam 2 GB Ram ddr3 800 Mhz,AMD 4800+ dual core i grafičku Gf 8600 GTS PCI 256 MB pa su detalji osrednji ali opet neviđeni......................Kod drugara je ista konfa ali je grafička čini mi se 9800 i tu je grafika full.......................

ma igrajte sta sitgnete i uzivajte dok mozete... Polako PC igre izumiru... Nije to glasina to je istina! Crytek vise ne proizvodi igre za PC (pitanje je sta ce biti sa Far Cry-om 2 i Crysis Warhead-om) a upravo je od PC-ja digao ruke i idSoftware (bye bye Doom4).... Prozdrase nas konzole....

(Sorry na malom offtopic-u)

ugh... daj wowa interneta i leba i meni je dosta xD

Ne verujem....................:cry:

Ja imam 2 GB Ram ddr3 800 Mhz,AMD 4800+ dual core i grafičku Gf 8600 GTS PCI 256 MB pa su detalji osrednji ali opet neviđeni......................Kod drugara je ista konfa ali je grafička čini mi se 9800 i tu je grafika full.......................
ddr3?!

anyway... imas komp jaci od mog (ja imam 4200+, i radon 2600 pro sonic 256mb ddr3) a ja igru furam na maximumu. :???: osim ako moja grafa nekako nije jaca, ali koliko znam- ne bi trebalo... proveri drajvere za procesor i grafu...

i ljudi- imate gore zahtevnost igre- zasto onda pitate: "jel moze kod mene?"... ako lepo pize da je minimum 3GHz, sigurno ne moze sa 2.4Ghz... moze samo da se desi da igra ne radi kada imate malo jaci komp nego sto je naveden, ali obrnuto nikako...

Poslednja izmena:

Back