polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
ako ima nekoga ko jos nije odigrao ovu igru- najtoplija preporuka za istu. necete naci mnogo slicnih na PC-u, a pogotovo medju njima i ovako dobru!
... a uskoro izlazi i 4. deo (pa taman da se odma prica nastavi)! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igru sam obrnuo pet puta i jos je igram,nisam otljucao sve stvari jos uvek,mislim na galery.Inace dva puta na easy,dva na normal i jednom na hard.Sad pokusavam na very hard ali nije lako.Meni je bolji Vergil,cini mi se da je brzi od Dantea,ako vam se svidja igra imate i seriju,skinite je odlicna je a ima samo 12 epizoda.
Zanima me, ako je neko premotao sa oba lika, kako da otkljucam Gallery, veci deo sam otkljucao jer sam presao igru sa Dante-om, a sad igram sa Vergile-om i dosao sam do 10-te misije. Znam da su u pitanju neki rankovi, ali kako da otkljucam galeriju? Btw, iako imam preko 600 igrica, mogu reci da je DMC3 : Dante's awakening najbolja igrica, pored Prince of Persia, makar je to moje misljenje![]()
ljudi, jel niko ne igra ovo? igra je EXTRA!
i ne mogu da verujem da je teram na punom maximumu- mislim da to nisam mogao poslednje 2 godine- a izgleda fenomenalno. i animacija je odlicna, pa muzika, glasovna gluma... odlicni potezi... zadrzala je smek 3. dela i jos ga nabudzila... verovatno najbolja igra ove vrste u poslednjih nekoliko godina (da ne kazem ikada, posto su neke igre koje bi danas svakako bile smesne, mozda u svoje vreme bile jos veci "wooow" od ove)...
mislim da je "a must have" za sve ljubitelje akcionih igara!![]()
DMC4 
vidis gore da minimalno trazi 3GHz (sto je duplo vise nego sto imas) i karticu sa SM3 (sto znaci da ne bi ni mogao da je pokrenes)...ne moze.vidis gore da minimalno trazi 3GHz (sto je duplo vise nego sto imas) i karticu sa SM3 (sto znaci da ne bi ni mogao da je pokrenes)...

3 deo sam bas igrao i sad nemogu 4 e *** nista kad kupim novi komp igracuma da- nece igra pobeci... ma, i nije ekonomicno imati komp koji tera najnovije i najzahtevnije igre... jer ces te iste igre za godinu dana igrati za DUPLO MANJE novca... zamisli tek za 2 godine... a uvek ima dobrih igara 1-2 i vise godina starijih od trenutne godine u kojima mozes da uzivas...3 deo sam bas igrao i sad nemogu 4 e *** nista kad kupim novi komp igracu
![]()
ma da- nece igra pobeci... ma, i nije ekonomicno imati komp koji tera najnovije i najzahtevnije igre... jer ces te iste igre za godinu dana igrati za DUPLO MANJE novca... zamisli tek za 2 godine... a uvek ima dobrih igara 1-2 i vise godina starijih od trenutne godine u kojima mozes da uzivas...
cela frka oko novih igara je stvarno preterana- cesto i bolest na kojoj zaradjuju... ali, ko je pun- ***, sto da ne?
a dmc4 ne spada u najzahtevnije (cim je igram).... stavise- jedna je od najoptimizovanijih igara... igram je na maxu sa kompom koji trenutno vredi mozda 200e..![]()
uvek se nadje nesto da se rolaJer mogu ja da je igram 1GB Ram AMD Sempron 2400+, Ati radeon 9600 XT dal vredi da je skidam ili ne.pozzz

ma igrajte sta sitgnete i uzivajte dok mozete... Polako PC igre izumiru... Nije to glasina to je istina! Crytek vise ne proizvodi igre za PC (pitanje je sta ce biti sa Far Cry-om 2 i Crysis Warhead-om) a upravo je od PC-ja digao ruke i idSoftware (bye bye Doom4).... Prozdrase nas konzole....
(Sorry na malom offtopic-u)
ddr3?!Ne verujem....................
Ja imam 2 GB Ram ddr3 800 Mhz,AMD 4800+ dual core i grafičku Gf 8600 GTS PCI 256 MB pa su detalji osrednji ali opet neviđeni......................Kod drugara je ista konfa ali je grafička čini mi se 9800 i tu je grafika full.......................
pa na dvd9 (double layer dvd) valjda, sa obzirom da je 8gb.На каквом је диску та игра ?